تدبر، چستی، چرایی و چگونگی
به گزارش خبرگزاری رسا، کتاب تدبر، چستی، چرایی و چگونگی از هشت فصل عاقبت، معنا شناسی تدبر، عاقبت اندیشی، عاقبت سنجی، عاقبت شناسی، عاقبت نگری، عاقبت گرایی، عمل صالح و عاقبت تشکیل شده است.
اثر حاضر به بررسی گذرای تدبر می پردازد و چگونگی نظام مدیریتی انسان و همسویی او با نظام خلقت را مورد توجه قرار داده و معتقد است در پناه این مدیریت، عمل صالح برای انسان تحقق یافته و انسان، به نظام ولایی که اساس نزول فیض اسماء است، دست می یابد.
مقصد اصلی کتاب، طرح مباحثی مستدل ولی خلاصه درباره تدبر است تا بدین ترتیب این موضوع در محافل علمی، اجتماعی، سیاسی و… جامعه اسلامی به شکل ویژه مورد توجه قرار بگیرد. از امتیازات مهم این کتاب، برخورداری آن از تدبر تمامی سوره های قرآن و بسیاری از روایات و ادعیه اهل بیت(ع) است. به علاوه معنای بسیاری از واژه های کلیدی قرآن نیز در این کتاب آمده است.
با مطالعه این کتاب، فرد به شناخت بخش های از واژه های قرآن و غرض سوره های آن، دست می یابد. برخورد علمی با ادعیه هم از دیگر موضوعات مهم این کتاب است. همچنین طرح موضوع تدبر در دعا و نیز نگاه به دعا در یک سیاق و غرض واحد، می تواند سر فصل جدیدی برای استفاده از این مائده های آسمانی باشد. این کتاب اولین دفتر از مجموعه معارف قرآن و اهل بیت(ع) موسسه کتاب فرداست که با حمایت نهاد کتابخانه های عمومی کشور منتشر می شود.
چاپ دوم این کتاب تدبر، چستی، چرایی و چگونگی در 480 صفحه، قطع وزیری، شمارگان 2000 نسخه و قیمت 9200 تومان روانه بازار کتاب اندیشه و دین شده است./916/د102/ع