۲۴ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۴:۲۶
کد خبر: ۱۲۵۴۱۳

اندیشمند مصری بر لزوم تحکیم روابط با ایران تاکید کرد

خبرگزاری رسا ـ کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری مصر بر لزوم تحکیم روابط با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.
محمد سليم العوا
به گزارش خبرگزاری رسا، محمد سلیم العوا، اندیشمند مصری که از وی به عنوان یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری این کشور یاد می شود، در نشستی که شهر اسکندریه داشت بر لزوم تحکیم روابط با کشورهای اسلامی خصوصا ایران تاکید کرد.

وی با اشاره به تیره شدن روابط میان ایران و مصر در گذشته گفت: نظام فاسد و دیکتاتوری حسنی مبارک در روابط بین المللی خود از هیچ سیاست هوشمندانه ای برخوردار نبود و تنها بر پایه فشارهای غربی ترسیم می شد.

العوا افزود: حسنی مبارک نیز بر اساس این سیاست و فشار غربی ها به شدت تلاش کرد تا رابطه تهران و قاهره تیره شود و به خواسته خود نیز دست یافت.

اندیشمند شیعه مصر درباره برنامه انتخاباتی خود تصریح کرد: بنده روابط متعادلانه را با جمهوری اسلامی ایران برقرار خواهم کرد و اگر آمریکا قصد حمله نظامی به ایران را داشت، اجازه نمی دهم که مصر نیز در کنار آمریکا و در برابر ایران بایستد.

وی اظهار داشت: ایران یک کشور اسلامی است و بنده نمی توانم در این جنگ احتمالی در کنار آمریکا و در برابر یک حکومت اسلامی قرار بگیرم.

محمد سلیم العوا با اشاره به روابط تجاری میان مصر چین تاکید کرد: مصر که با کشورهای بودایی نظیر چین رابطه اقتصادی دارد، باید روابط اقتصادی و تکنولوژی خود با ایران که هم اکنون نیز در جریان است را گسترش دهد و البته هیچ کس نمی تواند از این رابطه صرف نظر کند.

کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری مصر، تلاش ایران برای گسترش تشیع در مصر را رد کرد و بیان داشت: رابطه با با جمهوری اسلامی ایران به معنای باز شدن درهای گسترش تشیع در مصر نیست.

گفتنی است دشمنان جمهوری اسلامی ایران با خطرناک خواندن برقراری ارتباط با ایران و احتمال نفوذ تشیع از دولت های عربی می خواهند از برقراری هرگونه ارتباط با ایران خودداری کنند.

این در حالی است که مقامات جمهوری اسلامی ایران بارها تاکید کرده اند که قصد نفوذ و گسترش تشیع در کشورهای سنی را ندارند و این امر، ساخته و پرداخته دشمنان ایران است./980/ب902/گ
ارسال نظرات