نظام سلطه جهانی از ظرفیتهای نهفته جهان اسلام بیم دارد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام مجید حکیم الهی، معاون ارتباطات بین الملل جامعه المصطفی العالمیه در همایش بزرگداشت شهدای شیعه پاکستان که شب گذشته در سالن اجتماعات مدرسه امام خمینی(ره) قم برگزار شد، گفت: دلیل افزایش حملات ددمنشانه علیه مسلمانان و شیعیان، ترس نظام سلطه جهانی از ظرفیتهای نهفته جهان اسلام است.
وی به تبیین این ظرفیتهای پنهان پرداخت و افزود: 35 نقطه مهم ژئوپلتیک در سراسر جهان وجود دارد که از این تعداد 30 نقطه آن در اختیار مسلمانان است، گرچه آمریکا و نظام سلطه جهانی به طور مستقیم و غیرمستقیم بر این مناطق نفوذ و نظارت دارند.
معاون ارتباطات بین الملل جامعه المصطفی العالمیه خاطر نشان ساخت: یکی دیگر از ظرفیتهای پنهان جهان اسلام، تلاقی سه قاره بزرگ آسیا، آفریقا و اروپا است که بزرگترین تلاقی از نظر استراتژیک و ژئوپلتیک است و این منطقه نیز در اختیار مسلمانان قرار دارد.
حجت الاسلام حکیم الهی در بیان یکی دیگر از ظرفیتهای جهان اسلام، تصریح کرد: 4 تنگه آبی مهم دنیا نیز در خاورمیانه قرار داشته و متعلق به مسلمانان هستند.
وی تأکید کرد: بیش از 93 درصد خاورمیانه و شمال آفریقا مسلمان هستند و از 10 میدان نفتی بزرگ جهان 9 میدان در اختیار مسلمانان است. مسلمانان بالاترین سرانه جمعیتی کل دنیا را دارا هستند و بزرگترین اجتماع انسانی دنیا نیز که مراسم حج و روز اربعین حسینی است، متعلق به مسلمانان است.
معاون ارتباطات بین الملل جامعه المصطفی العالمیه ادامه داد: دنیا نمیتواند این سرمایههای عظیم دنیای اسلام را در معادلات سیاسی و بازیگری در عرصه جهانی نادیده بگیرد و هر کشوری که این عوامل و مولفهها را دارا باشد به سرآمد ملتهای دنیا تبدیل میشود.
وی اظهار داشت: نظام سلطه جهانی از چنین سرمایههایی بیم دارد و در برابر رشد آنها ایستاده است.
حجت الاسلام حکیم الهی خاطرنشان کرد: کشورهای غربی به خوبی دریافتهاند که ترویج سلفیگری و افراطگری بهترین راه برای جلوگیری از رشد ظرفیتهای جهان اسلام است.
معاون ارتباطات بین الملل جامعه المصطفی العالمیه گفت: ایدئولوگهای سلفیگریان در آمریکا و پنتاگون مستقر هستند و بازیگران این صحنه، عدهای فریبخورده بیش نیستند.
وی در پایان بیان داشت: برای مقابله با نقشههای استکبار برای تجزیه جهان اسلام ما نیز وظیفه داریم از افراطیگری به هر نام و وسیلهای جلوگیری کنیم، به تبیین آموزههای واقعی دین اسلام بپردازیم و از ظرفیتهای مشترک میان مذاهب مختلف اسلامی استفاده کنیم./990/ب202/د