۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۲
کد خبر: ۱۶۵۴۶۸
رهبری یکی از احزاب میانمار:

10 میلیون مسلمان میانماری در معرض نسل کشی قرار دارند

خبرگزاری رسا ـ رییس کمیته روابط خارجی یکی از احزاب سیاسی میانمار در سخنانی گفت: ما نگران آن هستیم که کشتار مسلمانان در سایر نقاط کشور به یانگون، بزرگترین شهر میانمار، نیز کشیده شده و 10میلیون مسلمان دیگر نیز مورد تهدید قرار گیرند.
مسلمانان منطقه يانگون در ميانمار

 

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از خبرگزاری آناتولی، رییس کمیته روابط خارجی حزب دموکراتیک ملی برای توسعه میانمار گفت: ما نگران آن هستیم که کشتار مسلمانان در سایر نقاط کشور به یانگون، بزرگترین شهر میانمار نیز کشیده شود.


اس.جی.نعیم افزود: اگر خشونت های صورت گرفته علیه قوم روهینگیا و سایر مسلمانان به مناطق دیگر کشیده شود 10میلیون مسلمان دیگر نیز مورد تهدید قرار می گیرند.


وی تاکید کرد: بوداییان در تمامی میانمار صاحب نفوذ هستند و روستاهای مسلمان نشین یانگون تقریبا هر روزه مورد حمله آنان قرار می گیرد.


رییس کمیته روابط خارجی حزب دموکراتیک ملی برای توسعه میانمار گفت: ما در خطر نسل کشی قرار داریم و نگران هستیم که اتفاقی که برای مسلمانان منطقه آراکان رخ داد به یانگون نیز کشیده شود.


وی با بیان این که بیش از 10درصد از جمعیت میانمار مسلمان هستند، افزود: مسلمانان در هر منطقه ای از میانمار زندگی می کنند و حداقل 10میلیون مسلمان در میانمار زندگی می کند؛ اگر دولت بخواهد می تواند مشکلات را برطرف کند اما آنها می خواهند که ملیت مسلمانان را از آنها بگیرند، دولت ادعا می کند که ما به طور غیرقانونی و از بنگلادش وارد میانمار شده ایم.


نعیم خاطرنشان کرد: ما مدت های مدیدی است که تحت فشار قرار داریم اما به دنبال درگیری نظامی نیستیم و برای مذاکرات صلح آماده ایم.


سعید دمیر، هماهنگ کننده امور میانمار در "بنیاد حقوق بشر، آزادی و کمک های انسان دوستانه" نیز در این ارتباط گفت: مسلمانان ساکن منطقه یانگون تصور می کنند قربانیان بعدی خشونت ها خواهند بود.


وی افزود: اگر خشونت ها به یانگون سرایت کند یعنی ما با یک نسل کشی روبرو هستیم. من اعتقاد دارم که ممکن است این اتفاق بیفتد. دولت هیچ اقدامی در برابر خشونت ها انجام نمی دهد. افرادی که مردم بی گناه را قتل عام می کنند مجازات نمی شوند.


سعید دمیر خاطرنشان کرد: مساجد و مغازه های مسلمانان به آتش کشیده می شود. بوداییان که مطمئن هستند مجازات نمی شوند روز به روز بر خشونت خود می افزایند.


ایوپ اورال، مسؤول امور میانمار در بنیاد حقوق بشر نیز گفت: چین و آمریکا دو بازیگر اصلی در منطقه هستند اما هیچ تلاشی برای فروکش کردن خشونت ها انجام نمی دهند.


وی افزود: جامعه بین المللی سکوت اختیار کرده است و هیچ مانعی بر سر این نسل کشی وجود ندارد./990/ب902/د

ارسال نظرات