زبالهدان در انتظار دشمنان اهلبیت است
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سید عمار حکیم، رییس مجلس اعلای اسلامی عراق در مراسم جشن میلاد با سعادت حضرت زینب کبری(س) که در بغداد برگزار شد با اشاره به مظلومیت این بانوی بزرگوار در دوران زندگی خود، گفت: مرقد حضرت زینب(س) نیز هم اکنون از سوی امویان نوین که تکفیری ها به شمار می آیند مورد هدف قرار می گیرد. تکفیری ها وارثان جاهلانی هستند که در آن زمان به دشمنی با حضرت زینب(س) پرداخته و هم اکنون درصدد نابودی قبر شریف ایشان هستند.
وی افزود: ما باید از این بانوی بزرگ و سیره و مقام ایشان با همه قدرت محافظت کنیم. دشمنان اهل بیت مطمئنا به زباله دان تاریخ پیوسته و عبرتی برای همگان خواهند بود. خیر، نور، زندگی، صلح و همزیستی باقی خواهند ماند و گمراهی و ضلالت و اوباش گری محکوم به زوال است.
حجت الاسلام حکیم، تکفیری ها را خطری واقعی دانست و تصریح کرد: امت اسلامی باید علیه تکفیری ها بسیج شده و در این راه از هیچ چیزی دریغ نکنیم. مطمئنا پیروزی از آن ما است ولی در راه مبارزه با داعش و تندروها باید دیدگاه جامع و وسیعی تدارک دید.
رییس مجلس اعلای اسلامی عراق با اشاره به اینکه مبارزه با تروریسم علاوه بر جنبه نظامی به راه حل های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی نیازمند است، ادامه داد: تقویت جبهه داخلی و وحدت صف که به تشکیل دولتی قدرتمند منجر می شود می تواند به ریشه کن شدن داعش در عراق بینجامد. اگر نزاع سیاسی و اتهام پراکنی و خائن نامیدن دیگران ادامه داشته باشد نمی توانیم ملت و دولتی قوی در برابر گروه تروریستی داعش داشته باشیم.
وی درباره برگزاری انتخابات پارلمانی در اردیبهشت ماه سال آینده در عراق، گفت: انتخابات در یک روز برگزار می شود و سپس گروه های سیاسی باید دور یک میز جمع شده و درباره دولت جدید به جمع بندی برسند. بنابراین نباید انتخابات را آخر دنیا دانست و برای کسب آرای مردم به شیوه های نامعقول دست زد.
سید عمار حکیم به کناره گیری برخی گروه های سیاسی از جلسات پارلمان انتقاد کرد و افزود: اعتراض حق همه گروه های سیاسی به شمار می آید، اما هیچ کس حق ندارد قهر کرده و از جلسات پارلمان کناره گیری کند. آنان به عنوان نمایندگان ملت در پارلمان حضور دارند و حق عدم حضور در جلسات و تعطیلی پارلمان را ندارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به جایگاه زن در اسلام پرداخت و تأکید کرد: سخنرانی درباره حضرت زینب(س) به معنای سخن گفتن درباره جایگاه زن در جامعه از نظر اسلام، یاری و وفاداری شهدا و ثبت مواضع جاویدان در یاری حق به شمار می آید./980/ب902/د