نباید فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه کمرنگ شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، آیت الله عبدالنبی نمازی نماینده ولی فقیه در کاشان بعد از ظهر امروز در دیدار با اعضای کانون سنگرسازان بی سنگر شهرستان کاشان با اشاره به نامعلوم بودن حکمت الهی در سرنوشت ما انسان ها گفت: این که چرا بعد از گذشت 14 قرن از اسلام به یک باره پرونده جدیدی به نام انقلاب اسلامی به روی ملت ایران باز می شود ازحکمت های الهی است که راز آن بر ما پنهان است.
وی افزود: این که امروز بعد از گذشت 14 قرن از حادثه کربلا، فضایی عاشورایی و کربلایی به روی یک عده انسان خاص باز شود و 190 هزار جوان که هیچ شناختی از آنها دردست نبود به شهادت برسند و بعد از آن پرونده شهادت بسته شود تصور این واقعه برای هیچ کس قابل پیش بینی نبود.
آیت الله نمازی گفت: جوانانی که شهید شدند مأموریتی داشتند که انجام دادند و رفتند اما آنهاییکه باقی ماندند مأموریتی دارند که اهمیت آن نه تنها کمتر از مأموریت آنهایی که رفتند نیست بلکه گاهی مهمتر از مأموریت آنها است.
وی از حفظ روحیات و ویژگی های ارزش های دوران دفاع مقدس به عنوان یکی از مهم ترین مأموریت باقی مانده های از کاروان شهادت و دفاع مقدس دانست که باید آن را در جامعه تبیین نمایند.
به گفته وی، از خود گذشتگی و ایثار یکی از ویژگی های شهدایی بود که مأموریت خود را به درستی انجام دادند و به جا مانده های از کاروان شهدا نیز باید تلاش کنند تا فرهنگ شهدا در جامعه کمرنگ نشود.
آیت الله نمازی با اشاره به این که شهدا بر عهد و پیمان خود با خدا ثابت قدم بودند و آنچه راکه می گفتند با صراحت انجام می دادند و به آن عمل می کردند و کم نمی آوردند گفت: شهدا به تعهدی که به اسلام داشتند با صداقت عمل کردند.
نماینده ولی فقیه در کاشان در ادامه گفت: آنهایی که به شهادت رسیدند به مأموریتی که برعهده داشتند عمل کردند اما آنهایی که به شهادت نرسیدند به معنای این نیست که شایستگی شهادت را نداشته اند بلکه مأموریت آنها زنده ماندن و حفاظت از دستاوردها و آرمان های شهدا است.
به گفته وی احیای روحیات دفاع مقدس و زنده نگه داشتن روحیات جهادی، ایثار و فداکاری، صفا و برادری و ارزش های دفاع از جمله وظایفی است که امروز برعهده بازماندگان دفاع مقدس است.
نماینده ولی فقیه در کاشان یادآورشد: با همین روحیات و همین فرهنگ باعراق و آمریکا و دنیا جنگیدیم و به پیروزی رسیدیم و چنانچه این روحیات در جامعه کم رنگ شود در مقابل دنیا کم خواهیم آورد و از درون متلاشی خواهیم شد.
وی تأکیدکرد: ما باید بدانیم چه بودیم و چه شدیم و می خواهیم در آینده چکاره باشیم، لذا باید راهی را که شهدا و امام رفتند و رهبر معظم انقلاب ادامه دهنده آن است را برویم.
آیت الله نمازی با اشاره به این که رزمنده بودن مهم نیست رزمنده ماندن مهم است گفت: داشتن درجه در نیروهای مسلح مهم نیست بلکه مهم این است که با داشتن درجه خود را در جایگاه افراد بی درجه معرفی کنیم.
نماینده ولی فقیه درکاشان از گذشت و فداکاری به عنوان یکی از ویژگی های بارز رزمندگان اسلامی در 8 سال دفاع مقدس نام برد و گفت: جنگ از بچه های رزمنده افرادی آسمانی ساخته بود که از همه چیز خود گذشته بودند و این موضوع مهمی است که در تاریخ جنگ های دنیا وجود نداشته است.
احسان درستگار جانباز جهادگر کاشانی و مسؤول کانون سنگرسازان بی سنگر کاشان نیز نقش جهادگران جهاد سازندگی را در مهندسی جنگ مهم قلمداد کرد و گفت: احداث خاکریز برای رزمندگان اسلام در زمانی که 330 درجه از 360 درجه آبادان در محاصر نیروهای بعثی بود اولین مهندسی جهادگران جهاد سازندگی در جبهه های نبرد بود و در ادامه نیز نقش مهم نیروهای جهاد در مهندسی جنگ بر هیچ کس پوشیده نیست.
وی یاد آورشد: جهاد سازندگی به دلیل مواجهه رو در رو با دشمن برای زدن خاکریز و سنگر در 2 هزار و 500 کیلومتر نوار مرزی در زمان نبرد با دشمن باعث شد تا عنوان ‹‹ سنگرسازان بیسنگر›› را از امام خمینی(ره) دریافت کند.
درستکار افزود: دریافت عنوان سنگرسازان بیسنگر توسط امام خمینی(ره) به جهاد به این دلیل بود که گردان مهندسی جنگ برعهده جهاد سازندگی بود.
به گفته وی شهرستان کاشان در کشور تنها شهرستانی است که به دلیل داشتن یک گردان مستقل در هشت سال دفاع مقدس موفق به دریافت مجوز تأسیس کانون سنگرسازان بیسنگر شده است.
لازم به توضیح است جهاد کشاورزی شهرستان طی 8 سال دفاع مقدس تعداد 64 شهید را تقدیم اسلام و انقلاب اسلامی کرد./1307/پ202/ب4