ماهنامه فکه به شماره 144 رسید
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، یکصد و چهل و چهارمین شماره ماهنامه فرهنگی، اجتماعی، سیاسی فکه از سوی مؤسسه فرهنگی هنری جنات فکه ویژه اردیبهشتماه 1394 به انتشار رسید.
در این شماره میخوانیم: «یادداشت»، «دیروز»، «بیداری اسلامی»، «فردا»، «رزمنده» و «فکه+».
در بخش یادداشت این ماهنامه موضوعاتی همچون «کربلایی که به نام 8 نامگذاری شد»، «وحدت... وحدت»، «حمایتی به این پایه؟!»، «نسل نو، شهادت»، آتش زیر خاکستر»، «دفاع مقدس؛ گنجینهای عظیم» و «مهم چیست؟ اهم چیست؟» به چشم میخورد.
وحدت... وحدت عنوان موضوعی از این ماهنامه است که ذیل آن آمده است: عادتم نیست طوطیوار بنویسم و این اعتقادم است که تدبیر و عقل و اندیشه، پشتوانه نامگذاری سال 94 به نام سال همدلی و همزبانی است. نمیتوانم قبول کنم که برای چند روزی یا چند ماهی یا اصلا یک سال با زبان و گوش و دستم بگویم، بشنوم یا بنویسم: سال 94؛ سال همدلی و همزبانی.
اصلا نه از اول شروع میکنم: همدلی و همزبانی که در گوشه صفحه رسانه ملی کشورم حک شده و باید به آن عمل کنم به چه معنایی است؟ درست است، شاید همانند قدیمها که میخواستم چیزی یاد بگیرم باید آن را در ذهنم مرور کنم و یا برای اینکه ملکه ذهنم شود، باید آن را پخش کنم: هم. دِ. لی/ و/ هم. زَ. با.نی. خوب! این همان حرف امام رحمةالله علیه است که میفرمود: «وحدت... وحدت».
اگر به زبان ساده و خودمانی بگوییم، میشود این حقیقت انکارناپذیر که شما یک خانواده بزرگ هستید و پدر خانواده بارها گوشزد کرده و باز هم میکند که: عزیزان من! اگر میخواهید در دنیا و آخرت پیروز باشید و جلوی دشمنان خود بایستید، باید دلهایتان را یکرنگ و یکرو کنید، اختلافات را کنار بگذارید. از اختلاف، بوی شیطان بلند میشود یَدُالله مَعَ الجَماعَه. پرواضح است که اگر همه میخواهیم در یک مسیر و هدف مقدس قدم بگذاریم و به نتیجه برسیم، باید با خدا باشیم و راه با خدا بودن، همدلی و همزبانی است تا در تقابل با گرگصفتان در امنیت باشیم.
دیروز عنوان بخش دیگری از این ماهنامه است که دربردارنده موضوعاتی همچون «نخستین مهره سوخته عصر پهلوی» و «رسوایی» است و بخش بیداری اسلامی نیز شامل موضوعات «داستان مردم چاد»، «رؤیاهای نیمهتمام دختران مدرسه شبوک» و «پاسخ با بمب فسفر» میشود.
بخش رزمنده این شماره ماهنامه فکه نیز موضوعاتی همچون «اسطوره شناسایی»، «در چشم دشمن»، «زمین تا آسمان»، «و مِنَ اَلمؤمِنینَ رِجالٌ»، «یادتان رفته؟»، «داستان من و پسرم»، «گلهای دستچین»، «روی یک صندلی چرخدار»، «فکر مطهر»، «و باز هم انتظار»، «چند ناتمام از تمام تو»، «شخصیت آوینی حسدبرانگیز بود»، «آیندهنگر فرهنگی»، «گمنام نامدار» و «من، تکلیفم را مینویسم» را مورد بررسی قرار داده است.
در بخش پایانی این ماهنامه با عنوان «فکه+» نیز موضوعاتی همچون این بابا!، کمی تا آخر دنیا...، پیشخوان و راهی به اندیشههای ناب مشاهده میشود.
یکصد و چهل و چهارمین شماره ماهنامه فرهنگی، اجتماعی، سیاسی فکه به سردبیری علی حسینپور از سوی مؤسسه فرهنگی هنری جنات فکه ویژه اردیبهشتماه 1394 با قیمت 3000 تومان در 80 صفحه منتشر شده است./907/ن602/ق