لزوم برائت اهل تسنن از داعش/ دستهای جهانی در مهاجرت جوانان نقش دارد
به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سید صدرالدین قبانچی خطیب جمعه نجف اشرف در خطبه های نماز جمعه این هفته که در حسینیه فاطمیه کبری برگزار شد، با اشاره به تغییر استاندار نجف گفت: مردم با تغییر استاندار نجف انتظار آغاز تحولات مثبت در این منطقه، حل مشکلات، باز شدن صفحه جدیدی از آبادانی و پیشرفت و همچنین مبارزه با مفسدان در این استان هستند.
وی از حمایت مردم نجف از استاندار جدید خبر داد و افزود: مردم نجف تا زمانی که مسؤولان در راه خدمت به آنان قدم بر میدارند، از مسؤولان حمایت و پشتیبانی میکنند.
خطیب جمعه نجف اشرف از دولت عراق خواست که به بخش کشاورزی و صنعت توجه ویژهای داشته باشد و با وضع قوانین مناسب تحولی را در این حوزه انجام دهد.
وی به اجرای بخشی از طرح اصلاحات حیدر العبادی، نخست وزیرعراق اشاره کرد و گفت: کاهش حقوق مسؤولان عالی رتبه اقدامی مناسب و قابل تحسین است.
حجت الاسلام قبانچی در بخش دیگر خطبههای نماز جمعه به موضوع مهاجرت شهروندان به کشورهای خارجی اشاره کرد و خاطرنشان کرد: آگاه ساختن مردم نسبت به خطرهای مهاجرت وظیفه مسؤولان و همه مردم است. اگر مهاجرت به کشورهای خارجی موجب در خطر قرار گرفتن دین شود، این سفر به طور قطع حرام است.
استاد حوزه نجف ادامه داد: مطمئنا دست های جهانی در این مساله نقش داشته تا به بافت جامعه اسلامی ضربه بزنند.
وی از طرح مبارزه با خانههای فساد در عراق استقبال کرد و گفت: مبارزه و تعطیل کردن خانههای فساد موجب حفظ جوانان و جامعه ما در برابر این معضل و خطر بزرگ است.
امام جمعه نجف اشرف در بخش پایانی خطبههای نماز جمعه به شبهات مطرح شده از سوی احمد الطیب، شیخ الازهر مصر پاسخ داد و گفت: حضرت رسول اکرم (ص) بارها ولایت امیرالمومنین علی (ع) را در مکان و زمانهای مختلف مانند آخرین سفر حج پیامبر اعظم (ص) موسوم به حج الوداع بیان کرده است.
وی افزود: آیا با توجه به احادیث حضرت محمد (ص) پیرامون حضرت علی (ع) و اهل بیت (ع)، اهل سنت میتوانند دشمنان آنان را دوست بدارند؟ ما از جماعت اهل سنت میخواهیم که به نظریات اهل بیت (ع)، اصول و مبادی دین مراجع کنند و از جریان تروریستی داعش پیروی نسازند و از آنان برائت بجویند.
حجت الاسلام قبانچی تاکید کرد که همان طور که در قرآن کریم آمده است، تولی و تبری بخشی از اصول فکری ماست و ما نمیتوانیم نسبت به کسانی که آنها را دوست داریم از دشمنانشان بیزاری نجویم./994/ب902/د