وجود ردپای جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در هر نقطه از جهان
به گزارش خبرگزاری رسا، ایتای ماک، یک وکیل حقوق بشری، در تلاش برای افشای جزئیات تجارت رژیم صهیونیستی با رژیم های استبدادی مانند میانمار چندین دادخواست به دادگاه ارائه کرده است.
ماک در گفتوگو با الجزیره درباره این ارتباط تجاری گفت: بسیاری از کشورهای غربی درحال فروش تسلیحات هستند اما مسأله منحصر به فرد در مورد رژیم صهیونیستی این است که در هرکجا که جنایات جنگی و جرایم علیه بشریت رخ میدهد، شما رژیم صهیونیستی را در آنجا حاضر میبینید.
وی در ادامه گفت: شرکتهایی که اقدام به فروش تسلیحات میکنند و مقاماتی که در سکوت این تجارت را تایید میکنند باید مقصر معرفی شوند. در غیر اینصورت چرا اصلا باید جلوی این کار را گرفت؟
ماک معتقد است که تبانی میان رژیم صهیونیستی و ارتش میانمار بخشی از الگوی کمک به رژیم های مستبد است که به چندین دهه قبل بازمیگردد و بیانگر اهمیت تجارت تسلیحات برای اقتصاد رژیم صهیونیستی است.
یائیر آرون، محقق نسلکشی در یکی از دانشگاههای رژیم صهیونیستی معتقد است که تامین تسلیحات از سوی رژیم صهیونیستی برای رژیمهایی مانند میانمار را باید با ارسال سلاح به المان نازی در جریان هولوکاست مقایسه کرد.
از سوی دیگر آمارها حاکی از افزایش صادرات تسلیحات رژیم صهیونیستی در سال 2016 به 6.5 میلیارد دلار بود. این رقم در سال قبل از آن 5.7 میلیارد دلار گزارش شده بود. این رقم شامل 70 درصد رشد در صادرات تسلیحات به قاره آفریقا بود.
موضوعی که انتقاد فعالان حقوق بشری را به همراه داشته حضور رژیم صهیونیستی در هر نوع بازاری است. حتی اگر آمریکا و اروپا به عنوان متحدان این رژیم از فروش سلاح به کشوری امتناع کنند این رژیم حتی به شکل مخفیانه سعی در فروش تسلیحات خود را دارد.
جان براون، خبرنگار روزنامه هاآرتص دراین باره معتقد است: اگر کشورها به دنبال بهترین تسلیحات باشند احتمالا به سمت آمریکا و اروپا خواهند رفت. اما اگر هیچ کس حاضر به فروش سلاح به شما نباشد، آن زمان شما به سراغ رژیم صهیونیستی میروید./۸۴۷/ب۱۰۲/ف
منبع: تسنیم