ربوده شدن عضو جبهه مردمی فلسطین از سوی نیروهای صهیونیست
به گزارش خبرگزاری رسا، اعضای یگان «مستعربین» رژیم صهیونیستی «شادی معالی» از اعضای «جبهه مردمی برای آزادی فلسطین» را در خیابان «المهد» واقع در مرکز شهر «بیتلحم» ربودند.
بر اساس گزارش وبگاه «أمد»، جبهه مردمی برای آزادی فلسطین، این اقدام را به کار گروهکها و قلدربازی تشبیه کرد که علیه ملت فلسطین در حال انجام است.
جنبش یاد شده افزود: ربوده شدن معالی از خیابان المهد در قلب بیت لحم که پر از جمعیت است، بار دیگر علامتسوالها درباره شکست دستگاه امنیتی تشکیلات خودگردان و عدم قدرت این نهاد برای حمایت از شهروندان فلسطینی را ایجاد میکند.
جبهه مردمی در ادامه از دستگاههای امنیتی تشکیلات خودگردان درخواست کرد به مسؤولیتهای خود در این خصوص عمل کند.
شادی معالی حدود یک سال است که تحت تعقیب رژیم صهیونیستی قرار دارد و صهیونیستها چند بار به منزل او یورش بردند و خانواده وی را تهدید کردند؛ معالی حداقل 10 سال را در زندان رژیم صهیونیستی گذرانده است.
هنگام ربایش معالی در بیتلحم، درگیریهایی میان جوانان فلسطینی و نظامیان رژیم صهیونیستی رخ داد و صهیونیستها برای متفرق کردن تظاهراتکنندگان از گلوله استفاده کردند اما کسی آسیب ندید.
مستعربین، ترجمه کلمه عبری «مستعرفیم» است بر یگانهای نظامی و امنیتی سرّی صهیونیستی اطلاق میشود که در داخل فلسطین و سرزمینهای عربی مجاور فعالیت میکنند. بر همین اساس، مستعرب نیز به فردی یهودی گفته میشود که در منطقهای عربی و در بین عربها به صورت مخفیانه و با همان عادات، رفتارها و فرهنگ آن منطقه برای پیگیری مأموریتها و اهداف خاص زندگی میکند.
در انتفاضه اول فلسطین، هدف اصلی مستعربین، پیگرد فعالان فلسطینی انتفاضه بود، زیرا آنها مورد پیگرد دستگاههای امنیتی رژیم صهیونیستی بودند و هنوز خود را تسلیم نکرده و حتی مخفی شده بودند. پس از انتفاضه اول و با روی کار آمدن «ایهود باراک» به عنوان رییس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی در سال 1991، تغییراتی در نوع عمل و کار مستعربین با توجه به تجربههای گذشته ایجاد شد.
گزینش نیرو برای یگان مستعربین، یکی از سخت ترین گزینشها در دستگاههای امنیتی رژیم صهیونیستی است. در انتخاب افراد، جسم، شکل و قیافه، زبان، عادات و رفتار و غیره بسیار حائز اهمیت است، زیرا افراد باید از هر حیث به عربها و مسلمانان نزدیک باشند. محاسن صورت نیز یکی از ویژگیهایی است که نیروهای مستعرب باید از آن بهره مند باشد تا هنگامی که در بین عربها میروند، فلسطینیان نتوانند آنها را تشخیص دهند.
با توجه به روند گزینشی یگان مستعربین و نوع فعالیت آنها، نیروهای این یگانها شباهت بسیار زیادی از این حیث به جاسوس دارند اما تفاوتهایی نیز دارند. از جهت جمعآوری و انتقال اطلاعات، مستعربین همان مأموریت جاسوس را دارد اما یک جاسوس هیچ گاه بازداشت نمیکند، هیچ گاه عملیاتی را اجرا نمیکند که منجر به یورش به طرف مقابل باشد و بر خلاف نیروهای مستعرب هیچ گاه در زمانی مشخص (به ویژه زمان بازداشت و اجرای عملیات) هویت خود را مشخص نمیکند./۸۴۷/ب۱۰۱/ر
منبع: فارس