۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۳
کد خبر: ۵۶۲۲۳۴

تحلیل وبگاه عربی از هراس رژیم صهیونیستی از دانشمندان جبهه مقاومت

وبگاه مصری «ساسه پست» ترور دانشمندان عرب از سوی موساد را نشانه استیصال اشغالگران در مقابله با اقتدار مقاومت توصیف کرد.
دانشمند فلسطینی ترور شده در مالزی به دست موساد

به گزارش خبرگزاری رسا، وبگاه «ساسه پست» در گزارشی درباره مساله ترور «خالد البطش»، شهروند فلسطینی عضو جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در مالزی به تحلیل ابعاد ترور این پژوهشگر و مدرس دانشگاه در کوالالامپور پرداخت.

در این یادداشت آمده است: قسمت جدید سریال ترور رهبران شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین با ترور فادی البطش مهندس و دانشمند 35 ساله فلسطینی در خاک مالزی رقم خورد که روز شنبه به ضرب گلوله عوامل موساد به شهادت رسید.

وی از اهالی جبالیا واقع در نوار غزه است، البطش دارای دکترای مهندسی برق و مدرس یکی از دانشگاه های مالزی بود، وی که دارای سه فرزند است، قبل از سفر به مالزی کارمند شرکت برق در نوار غزه بوده‌ است.

 البطش سحرگاه روز 21 آوریل 2018 در شهر کوالالامپور در راه عزیمت به مسجد «ایدامان» در «جومباک»، منطقه محل اقامت وی برای ادای نماز صبح بود که از سوی دو شخص موتورسوار با یک تفنگ مجهز به صدا خفه کن هدف شلیک 10 گلوله قرار گرفت.

ساسه پست آورده است: روز شهادت فادی البطش روزی فراموش نشدنی در تاریخ مبارزات ملت فلسطین خواهد بود، او یک فعال حماس در مالزی بود و عملیات دردناک ترور وی بسیار حرفه‌ای صورت گرفت و مدت‌ها قبل برای آن برنامه ریزی شده بود.

به گفته شاهدان عینی دو مرد درشت هیکل با سیمای اروپایی‌ها از 20 دقیقه قبل از وقوع حادثه در صحنه جرم حضور داشته و رهگذران را در تاریکی سحر به دقت زیر نظر می‌گرفتند.

عمر یکی از همین شاهدان است که می‌گوید: هنگام ورود به مسجد صدای خفیف تیراندازی را از حومه مسجد شنیدیم اما توجهی نکرده و برای نماز به داخل مسجد رفتیم، پس از خاتمه نماز یکی از نمازگزاران که دیر آمده بود به ما خبر داد که فادی نزدیک منزلش هدف شلیک گلوله قرار گرفته و غرق در خون است.

«احمد زاهد حمیدی»، وزیر کشور مالزی در پی وقوع این حادثه اظهار داشت: عاملان ترور این دانشمند فلسطینی دو تبعه قفقازی مرتبط با سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه هستند، وی افزود: پلیس دستور تحقیق جامع درباره کشته شدن البطش را داده و خواستار همکاری پلیس اینترپل برای پیدا شدن قاتلان وی شده است.

اما خانواده البطش ضمن تاکید شفاف بر دست داشتن سرویس اطلاعات رژیم صهیونیستی (موساد) در ترور فرزندشان گفتند که او در مدت اخیر بارها از سوی این رژیم تهدید به مرگ شده بود.

البطش در دوران تحصیل دانشگاهی خود در غزه، 18 پژوهش و تحقیق علمی را در مجله‌های علمی پژوهشی منتشر کرد و با ارائه پروژه‌ها و پژوهش‌های علمی در تعدادی از کنفرانس‌های بین‌المللی که در ژاپن، انگلیس، فنلاند، اسپانیا و عربستان برگزار شده بود، شرکت کرد. وی پس از اخذ مدرک دکترای مهندسی برق از دانشگاه مالایا مالزی و انجام تعدادی پژوهش عملی موفق به دریافت چندین جایزه علمی شد، البطش جزء اولین کسانی بود که طرح تأسیس اتحادیه بین‌المللی مهندسان را ارائه کرد.

اسامه حمدان یکی از رهبران حماس گفت: هیچ کسی جز دشمنان ملت فلسطین از ترور البطش نفعی نمی‌برد ما در جنبش مقاومت اسلامی فلسطین اگرچه می‌دانیم رژیم صهیونیستی ظرفیت‌های علمی عربی و فلسطین را هدف می‌گیرد اما در نشانه گرفتن قطعی انگشت اتهام به سوی هر طرفی تامل کرده و منتظر اعلام نتایج تحقیقات با همکاری طرف‌های مالزیایی می‌شویم.

ساسه پست افزود: رژیم اشغالگر صهیونیستی به طور مداوم دانشمندان فلسطینی و عربی متخصص در زمینه‌های نیرو، فناوری و علوم را هدف می‌گیرد، فقط در همین سال جاری میلادی، «ایمان حسام الرزه» یک دانشمند فلسطینی در حوزه شیمی به شهادت رسید که جسد بی جان وی را ماه مارس گذشته در منزلش پیدا کردند آن هم پس از اینکه بارها از سوی افسران موساد تهدید شده بود.

«هشام سلیم مراد»، دانشمند لبنانی متخصص در زمینه فیزیک هسته‌ای در فرانسه هم ماه فوریه گذشته ترور شد.

«حسن علی خیرالدین» دیگر شهروند لبنانی مقیم کانادا هم به دلیل موضوع پایان نامه دکتری خود درباره تسلط یهودیان بر اقتصاد دنیا هدف ترور قرار گرفت.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی به دست داشتن موساد در ترور البطش اعتراف کردند

«جنبش حماس مالزی را به عرصه سربازگیری هسته‌های ویژه خود و توسعه زرادخانه نظامی خود در نوار غزه مبدل کرد است»، این ادعا را «اور هیلر»، خبرنگار نظامی کانال 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی بیان کرد و البته آخرین حرف‌های رسانه‌های صهیونیست از این دست نبوده آنها طبق معمول مالزی را مکان آموزش و سربازگیری عناصر حماس معرفی می‌کنند.

هیلر در گزارش خود درباره حادثه ترور البطش آورده است: حماس هسته‌هایی برای خود در مالزی تاسیس کرده و مقامات آنجا از این قضیه چشم پوشی می‌کنند حماس از مالزی برای سربازگیری نیروهای خود از اتباع کشورهای مختلف سوء استفاده می‌کند و همچنین آنها را به ترکیه هم اعزام می‌کند همان گونه که فلسطینیان کرانه باختری را هم به نفع خود به خدمت می‌گیرد.

هیلر به همین جمله هم اکتفا نکرده و شمار نیروهایی را که حماس در سال‌های اخیر در مالزی گرفته است، مشخص کرد و گفت: شمار آنها بین 40 تا 50 نفر است وی اظهارات خود را این گونه خاتمه داد که اگر اسرائیل در پس ترور البطش باشد می توان گفت که مانع حمله بزرگ طراحی شده علیه خود شده است یا پروژه بزرگ حماس برای ساختن نیروهای نظامی خود در نوار غزه و استفاده از آنها در جنگ آتی را ناکام گذاشته است.

کار به جایی رسید که آویگدور لیبرمن، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت که کابینه وی از مقامات مصری خواسته اجازه انتقال جسد البطش از طریق خاک این کشور به غزه را نداده و به خواسته فلسطینی‌ها در این باره جواب مثبت ندهد.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی هم نوشتند البطش متخصص ساخت پهپاد بوده از همین رو حادثه ترور وی با حادثه ترور محمد الزواری، شهروند تونسی، مهندس هواپیما مرتبط کردند که با حماس در زمینه ارتقای پهپادهایش همکاری می‌کرد.

«الون بن دیوید»، خبرنگار کانال 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز اظهار داشت: گزارش‌ها حاکی است فادی البطش هدایت پروژه‌ای برای ارتقای سطح دقت موشک‌های حماس را در دست داشته و قتل وی در راستای ترور محمد الزواری است.

یکی از اشاره‌های مهم رژیم صهیونیستی به دست داشتن موساد در ترور البطش را  «رونین بریگمن»، تحلیلگر مسائل اطلاعاتی این رژیم در روزنامه عبری زبان «یدیعوت آحارونوت» داشت هنگامی که نوشت: عملیات ترور البطش بیانگر راهبرد «یوسی کوهین»، رییس موساد مبنی بر حمله به توانمندی یگان‌های ارتقا و تولید سلاح برای طرف‌های دشمن است که در جغرافیایی دور از رژیم صهیونیستی کار می‌کنند تا به آنها اجازه رسیدن به اهدافشان را ندهد.

بریگمن که نویسنده کتابی درباره تاریخ ترورهای موساد است، در توئیت خود نیز نوشت: عملیات ترور البطش، ترور مهندس محمد الزواری در دسامبر 2016 را به یاد می آورد، دلیل اصلی اینکه مزدوران موساد الزواری را ترور کردند، تلاش او برای ساخت سازه متحرک زیر آبی بود که قادر به حمل مقادیر زیادی مواد منفجره به منظور هدف قرار دادن چاه های گاز اسراییل (رژیم صهیونیستی) در دریای مدیترانه و مواضع راهبردی دیگر در سرزمین های اشغالی بوده است؛ این سلاح یک سلاح خودکار قابل هدایت از دور است که قرار است در جنگ آینده اسراییل (رژیم صهیونیستی) را غافلگیر کند.

رژیم صهیونیستی به خاطر حماس مالزی را هدف گرفته است

رژیم اشغالگر صهیونیستی در تقابل خود با حماس از هیچ اتهامی علیه مالزی صرف نظر نمی‌کند این رژیم مدعی است که مالزی پذیرای نیروهایی از حماس است که در این کشور در حال آموزش و توسعه تسلیحات هستند.

از برجسته‌ترین این اتهامات را در آوریل  2015 سرویس شاباک رژیم صهیونیستی مطرح کرد که گفت: مدارک جدید نشان می دهد که شاخه نظامی حماس اقدام به استخدام فلسطینیان و آموزش آنها در مالزی برای انجام عملیات‌های محرمانه این جنبش در نوار غزه و کرانه باختری می‌کند؛ این ادعا را رژیم اشغالگر پس از متهم کردن «وسیم قواسمه»، شهروند فلسطینی اهل شهر الخلیل پس از بازگشت وی از مالزی مطرح کرد.

در آگوست 2014 نیز نیروهای رژیم اشغالگر ادعا کردند یکی از فلسطینی‌های وابسته به حماس به بازجوهای رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که در مالزی تحت آموزش نظامی برای عملیات هلی برن در رژیم صهیونیستی و ربودن یا کشتار غیرنظامیان صهیونیست بوده است، چیزی که وزارت خارجه مالزی هر گونه اقدام اقدام در آموزش نیروهایش در خاک مالزی را رد کرد.

«احمد زاهد حمیدی»، وزیر دفاع مالزی گفت: مالزی از لحاظ اخلاقی و کمک‌های بشردوستانه از حامیان قوی مبارزه فلسطینیان است و حمایت قوی مالزیایی‌ها به دلیل رابطه دراز مدت بین رهبران مالزی با فلسطینیان است واین قضیه موجب نارضایتی رژیم صهیونیستی شده از همین رو سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی با شایعه پراکنی و وارد کردن اتهامات بی اساس به مالزی به دنبال تخریب چهره این کشور است تا شکست خود را در تقابل با حماس جبران کند.

اما در ژوئن 2017 یک رسانه عبری زبان اعلام کرد که در سایه بحران قطر با دیگر کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و درخواست این کشورها از مالزی برای بیرون کردن رهبران حماس از خاک خود، صالح العاروری، از رهبران حماس عازم مالزی شده چیزی که مالزی آن را رد کرد و در پاسخ به آن «خالد ابوبکر»، رییس پلیس مالزی گفت: مشکلی برای سفر رهبران حماس به مالزی و ملاقات آنها با مالزیایی‌ها نیست تا زمانی که این امر در چارچوب مسالمت آمیزی انجام می‌گیرد، ابوبکر با رد ادعای رسانه رژیم صهیونیستی گفت: وقتی آنها به طور مسالمت آمیز به مالزی می آیند و مشکلی ایجاد نمی کنند، چه عیبی وجود دارد؟/۸۴۷/ب۱۰۲/ف

منبع: فارس

ارسال نظرات