"رفیق خوشبخت ما" منتشر شد
به گزارش خبرنگار سرویس کتاب و نشر خبرگزاری رسا، انتشارات زائر رضوی کتاب رفیق خوشبخت ما را به اهتمام سید عبدالمجید کریمی به چاپ رسانده است.
به حقیقت باید گفت سردار مجاهد بزرگ اسلام، شهید قاسم سلیمانی فرزند خلف خمینی کبیر بود او که زندگی مجاهدانه و توأم با تلاش خالصانه داشت، صادقانه پای در مسیر انقلاب اسلامی و مجاهده در راه خدا گذاشت و رسم رادمردی را معنایی تازه بخشید. گواه پاکبازی و صداقتش، حضور در معرکههای خطیر دفاع مقدس و مدال های افتخار بی شماری است که در سراسر بدنش از آن سالهای شور و حماسه به یادگار مانده است. آن زمان که یاران آسمانیاش یکی بعد از دیگری پر کشیدند و به دیدار معبود شتافتند، ذره ذره در آتش اشتیاق دیدار محبوب و دوری از یاران سوخت.
چه زیبا رهبر فرزانۀ انقلاب درباره او فرمود: شهید سلیمانی چهرۀ بین المللی مقاومت است و همۀ دلبستگان مقاومت خون خواه اویند. همۀ دوستان و نیز همۀ دشمنان بدانند خط جهاد و مقاومت با انگیزۀ مضاعف ادامه خواهد یافت و پیروزی قطعی در انتظار مجاهدان این راه مبارک است. فقدان سردار فداکار و عزیز ما تلخ است؛ ولی ادامۀ مبارزه و دست یافتن به پیروزی نهایی، کام قاتلان و جنایتکاران را تلخ خواهد کرد.
ساختار کتاب
کتاب رفیق خوشبخت ما دارای یک مقدمه و هشت باب است.
مقدمه: سخن ناشر، مکتب حاج قاسم، خلاصه ای از زندگی نامۀ سردار، سردار راه قدس، آخرین میخ بر تابوت داعش، مرد روزهای سخت.
باب اول: باب اول این کتاب با عنوان طلب مشخص شده است. عناوین دیگر این باب عبارت است از: سخنرانی که جرقۀ حاج قاسم را زد، تشکیل گردان وسط عروسی، آستین کوتاه!، شست وشوی سرویس بهداشتی، اولین سِمت حاجی در سپاه، نذر جالب حاج قاسم سلیمانی، خدا خدا کنید سرهنگ بزند توی گوش شما، گزارش یک آدمربایی، حضرت زهرا (س) در جنگ 33 روزه.
باب دوم: عشق، عنوان بای دوم این کتاب است. عناوین دیگر این باب عبارت است از: این بار حاج قاسم عکاس بود، برادری که جا ماند، مرام شیعه، الان کت وشلوار به تن دارم!، این طوری ب یحساب می شویم.
باب سوم: باب سوم این کتاب با عنوان معرفت مشخص شده است. عناوین دیگر این باب: یک بلوک تا شهادت، دکمۀ کت قاجار، حسین پسر غلامحسین این را می گوید، حلال کنید!، توصیۀ حاج قاسم به ازدواج مجدد همسر شهدا، سپاه بهشت است.
باب چهارم: استغنا، عنوان باب دیگر از این کتاب است. عناوین دیگر عبارت است از: شهیدی که همسرش واسطۀ شهادتش شد، دعایی که از زبان یک مادر شهید مستجاب شد، بوسیدن پای مادر، درس تواضع، مادری که خودش قبر کَند، واکنش حاج قاسم به بازرسی قبل سخنرانی، آیت الله العظمی خامنه ای، سرآمد همۀ روحانیون.
باب پنجم: باب دیگر از این کتاب با عنوان توحید مشخص شده است. عناوین دیگر این باب عبارت است از: ما ملت امام حسینیم، نماز وسط کاخ کرملین، مهم ترین چیزی که باید ترویج کنیم، حساسیت وسط جنگ شهری، دیدار پدر و دختر در منزل شهید، خودش را نمی دید، رفتار حاج قاسم هنگام سیل و زلزله، زرنگ یعنی، حسین پسر غلامحسین، بهشتیانی که بهشت مشتاق دیدارشان است، تن هایی که با حاجی تنها نبودند.
باب ششم: حیرت، عنوان باب ششم این کتاب است. عناوین دیگر این بخش: اگر ماشین نفرستید، خودم می آیم، دخترانی به نام شهدا، آخرین عکس یادگاری، وقتی ورق برگشت، بزرگی بدون مرز، وقتی شهید سلیمانی نتوانست مانع شهادت فرمانده گردان شود، حس سیدحسن نصرالله دربارۀ حاج قاسم.
باب هفتم: فقر و غنا، عنوان باب دیگری از این کتاب است. عناوین دیگر این باب عبارت است از: حق انگشتر را ادا کنید، هجرت شهدا قبل از شهادت، آب دادن به اسرا، حفظ کردن قرآن روی صندلی عقب، رزمنده ای که برای غبارروبی ضریح رفت، درخواست حاج قاسم از خادم الرضا.
باب هشتم: آخرین باب این کتاب با عنوان شهادت مشخص شده است. عناوین این باب عبارت است از: شرط شهیدبودن چیست؟، آخرین جلسه با مدافعان حرم، آخرین دیدار حاج قاسم با سیدحسن نصرالله، آخرین دست نوشتۀ حاج قاسم دو ساعت قبل از شهادت، نامۀ حاج قاسم به رفیقش، چراغ راه مکتب سلیمانی.
برشی از کتاب
در صفحه 24 و 25 این کتاب در موردحضرت زهرا(س) و پایان جنگ 33 روزه این مطالب به رشته تحریر درآمده است:
از روز بیست وهشتم، جنگ بالعکس شد. ما از این صحنه ها در دفاع مقدسمان زیاد دیدیم. از عوامل برحق بودن خودمان در جنگ، روحیاتی بود که از رزمندگانمان بروز می کرد که بیشتر شباهت به حالت سیر و سلوک داشت و برداشتن حجاب ها. سخنانی می گفتند ورای حجاب ها و پردهها.
در آن کوران حوادث که خیلی سخت بود، یکی از برادرهای حزب الله که اهل تدیّن و تشرّع بود و در جنوب مسئول بود، حالتی را که به تعبیر خودش حالت خواب نبوده است، چنین تعریف کرد: دیدم بانویی آمد و یک یا دو بانوی دیگر هم کنارش بودند. من در عالم خواب، حس کردم ایشان حضرت زهراست. رفتم به سمت پاهای مبارکشان و به ایشان گفتم: «ببینید وضع ما را! ببینید ما چه وضعی داریم!» حضرت فرمودند: «درست می شود» و یک دستمال از داخل روپوشی که داشتند، بیرون آوردند و تکان دادند و فرمودند: «تمام شد.» یک لحظه بعد، یک هلیکوپتر اسرائیلی با موشک زده شد و بعد از آن، زدن تانکها شروع شد و زدن تانکها همان نقطۀ شکست رژیم در جنگ بود.
از اینجا بود که معادلۀ جدید آمد و اولین موشک های کُرنت در این جنگ رونمایی شد و برای اولین بار تانکهای مرکاوای اسرائیلی که تا حالا به این شکل زده نشده بودند، منهدم شدند و نزدیک به هفت تانک در یک روز زده شد. بعد از جنگ ۳۳روزه، راهبرد رژیم صهیونیستی از استراتژی بنگوریون در جنگ پیشدستانه و هجومی، آرام آرام به استراتژی دفاعی تبدیل شد.
انتشارات زائر رضوی، کتاب «رفیق خوشبخت» را در در قطع رقعی و 110 صفحه به چاپ رسانده است.
علاقهمندان میتوانند برای خرید این کتاب به انتشارات شهید کاظمی به آدرس: مشهد، حرم مطهر، صحن جامع رضوی، ضلع غربی، بین باب الهادی(ع) و صحن غدیر، اداره تولیدات فرهنگی آستان قدس رضوی تلفن: 05132002567 مراجعه کنند./826/ن601/ق