برنامههایی مانند «محفل» که با دعوت از قاریان برجسته بینالمللی از جمله قاریان مصری به ایران شکل گرفته، تلاشی برای احیای پیوندهای فرهنگی و دینی و خنثیسازی این تبلیغات محسوب میشود.
سوگوارانه مشاهده میشود گاهی نتایج مطالعات اسلامی در عرصههای گوناگون علمی نه تنها به تقویت ثقلین (قرآن و عترت) نمیانجامد، بلکه سبب ایجاد انحرافات و فاصلههایی عمیق از این توصیه مؤکد نبوی میشود.
سال ۱۴۰۳ هیأتهای مذهبی و جامعه مداحی کشور شاهد اتفاقات تلخ و شیرین بود اما آنچه از همه مهمتر است، تأکید چندین باره رهبر انقلاب بر امر جهادتبیین است که گویای کمکاری این قشر در این زمینه است.
پژوهشگر حوزه سیاستگذاری فرهنگی با اشاره به اینکه کاهش بودجه فرهنگی در ایران نتیجه نزاعی چندوجهی در عرصههای سیاستگذاری، اقتصاد و قدرت است، بیان کرد: این مسئله حاصل فرآیندی است که در آن سیاستهای حمایتی از فرهنگ تضعیف شدهاند.
تورج منصوری مدیر فیلمبرداری فیلم «موسی کلیمالله(ع)» با تشریح تکنولوژی جدید این فیلم گفت که «موسی کلیمالله(ع)» یک دستاورد فنی رو به جلو در تاریخ سینما است.
مجموعه کتابهای «آبنباتها» به اندازه اسمشان خوشمزه و شیریناند و قلم دلنشین نویسنده و لحن شیرین این کتابها، مخاطب را آن چنان درگیر میکند که تا به خود میآید میبیند کتاب به نیمه خود رسیده است.
قانونگذاری مبتنی بر فقه، با توجه به مراحل کلیدی آن، بهطور گستردهای پیچیده است، این فرآیند سه مرحله مهم دارد که هر یک دارای اهمیت ویژهای است و نیازمند توجه و تلاش فقیه، قانونگذار با بکارگیری هوش مصنوعی است.
فرهنگ و تاریخی که در آن باور، اعتقاد و ایمان دینی وجود دارد، نمیتواند تعریف یا تعاریفی از علم را بپذیرد که امکان شناخت و وصول به حقایق دینی را نفی میکنند.
کتاب “اخلاق و عرفان” اثر استاد حمید پارسانیا، تلاشی است برای نشان دادن ارتباط تنگاتنگ بین ابعاد فردی و اجتماعی، سطوح معرفتی و عینی اخلاق و عرفان، این کتاب با بررسی چالشهای ناشی از جدایی این عرصهها، به دنبال ارائه راهکارهایی برای انسجام و تلائم مجدد آنها است.
عضو هیئت علمی گروه معرفت شناسی و علوم شناختی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، اظهار کرد: استقبال زیادی در حوزه از هوش مصنوعی می شود و بیشتر طلاب و حوزویان از هوش مصنوعی تصور ابزاری دارند.