حجت الاسلام والمسلمین رفیعی با بیان مهارت هایی که از قرآن استخراج می شود، ادب و احترام را مهارت مسلمان معرفی کرد و منت گذاری را خلاف احترام و نابود کننده ثواب عمل دانست.
عضو هیئت علمی فرهنگستان علوم اسلامی در پاسخ به انتظارات مردم از روحانیت، پرسش کدام مردم را مطرح کرد و در ادامه با تقسیم دین حداقلی و دین حداکثری فهم از فرد از دین را شکل دهنده به انتظارات مردم معرفی کرد.
استاد سطوح عالی حوزه علمیه با اشاره اینکه حوزههای علمیه از دیرباز پیوند عمیقی با قرآن کریم به عنوان یک منبع معرفتی اساسی داشتهاند، تأکید کرد: این کتاب آسمانی منبعی بیبدیل برای رشد فکری و تربیت انسان قرآنی است.
استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه حوزههای علمیه با محوریت قرآن دو رسالت اساسی تفقه عمیق و تبلیغ دین را دنبال میکنند، گفت: پس از انقلاب تغییرات چشمگیری در زمینه توسعه فعالیتهای قرآنی به وقوع پیوسته است.
پذیرش حوزه علمیه مشکات برای سال تحصیلی ۱۴۰۵_۱۴۰۴ در شهرهای قم، تهران، اصفهــان و کرمــانشـــاه آغاز شده است و تاریخ برگزاری آزمون نیز ۲ خرداد ۱۴۰۴ خواهد بود.
نشست هم اندیشی علمی با موضوع جایگاه قرآن در نظام علمی حوزه علمیه با تأکید بر دیدگاه مقام معظم رهبری و آیت الله جوادی آملی توسط انديشکده راهبردی مجتمع عالی تربیت مجتهد مدیر محمدیه برگزار شد.
حجت الاسلام بهاری قراملکی گفت: بنیاد شیخ انصاری(ره) نهادی نوپا در حوزه علمیه با هدف شناسایی و پرورش استعدادهای حوزوی در راستای حل مسئله فعالیت خود را آغاز کرده و تاکنون هم به توفیقاتی دست یافته است.
حاکمیت مطلق خداوند یکی از اصول بنیادین در نظام حکومتی اسلام است. این مفهوم به این معناست که تنها خداوند است که حق قانونگذاری و تشریع دارد و هیچ فرد یا نهادی نمی تواند به طور مستقل و بدون توجه به قوانین الهی، حکومت کند.