کاشان- فرمانده گردان ۱۱۷ امام حسین (ع) آران و بیدگل گفت: خون شهدا برای وطن عزت آفرین و ملت و مملکت ایران را از شَرّ توطئهها و حملات دشمنان بیمه کرده است.
فارس- حجتالاسلام والمسلمین صبور با تأکید بر حضور فعال روحانیت در تمامی ابعاد فرهنگی، معنوی، آموزشی و عملیاتی جبههها، نقش هدایت معنوی مراجع تقلید و اثر حضور روحانیون در ارتقای روحیه رزمندگان را بازخوانی کرد.
کاشان- محفل عاشورایی خادمیاران غریب الغربا در آران و بیدگل به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس با میزبانی «سید حسین قرشی» شهید با کرامت و مستجاب الدعوة در گلزار شهدای شهر نوش آباد برگزار شد.
فارس- فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه بقیهالله(عج) شیراز از دفاع مقدس بهعنوان یک واقعه برجسته و مهم در تاریخ ایران اسلامی یاد کرد و شناخت و معرفی صحیح آن به نسلهای آینده را ضروری دانست.
۰۳ مهر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۲
در نشست مشترک روحانیون و تولیت حرم مطهر شاهچراغ مطرح شد؛
کاشان- حجت الاسلام خادم الفقرا گفت: جنگ تحمیلی تنها یک میدان و رقابت نظامی نبود، بلکه با توجه به حمایتهای آمریکا و کشورهای اروپایی یک دانشگاه علوم و فنون نظامی بود.
کاشان- حجت الاسلام والمسلمین حسینی تذکر لسانی و ارتقاءغیرت دینی را راه حل مقابله با چالش بدحجابی دانست گفت: ریشه برخی بی حجابیها ناشی از ضعیف بودن اعتقادات در خانواده است.
کاشان- حجت الاسلام بصیرتی گفت: سید حسن نصرالله نه تنها برای لبنان و شیعیان، بلکه برای همه امت اسلامی سرمایهای بیبدیل بود، چرا که او شاگرد مکتب امام خمینی (ره) و رهبری معظم انقلاب بود که توانست اندیشه مقاومت را در منطقه نهادینه کند.