کاشان- حجت الاسلام بصیرتی گفت: دفاع مقدس یک دانشگاه و یک کارخانه انسان سازی و جریانسازی بود که هنوز هم همان روحیه در جریان دفاع از حرم و مقاومت غزه و ایستادگی ملت ایران ادامه دارد.
تبریز- فرمانده سپاه مرند از اجرای ۱۲۱ برنامه فرهنگی، اجتماعی و ورزشی به مناسبت چهلوپنجمین سالگرد هفته دفاع مقدس در این شهرستان خبر داد و گفت: ۶۸ برنامه شاخص با شعار «ما فاتحان قلهایم» برگزار خواهد شد.
تبریز- نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه شهرستان بناب در پیامی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی، دفاع مقدس را نقطه عطف تاریخ ایران اسلامی و نماد اتحاد و ایثار ملت ایران دانست.
تبریز- همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس، سرهنگ پاسدار رشید صادقی، فرمانده سپاه شهرستان سراب با صدور پیامی سالروز تولد شهید امیرمحمد رادمهر را گرامی داشت و بر ادامه راه شهیدان والامقام تأکید کرد.
تبریز- حجت الاسلام مطهری اصل بر ضرورت توجه جدی به مسائل فرهنگی در کنار امنیت و معیشت تأکید کرد و گفت: فرهنگ شهدا باید در بین جوانان جاری شود تا کشور از هر جهت مصون بماند.