یادداشت؛

تحلیلی اجتماعی از موانع تحقق سبک زندگی اهل بیت در ایران

آموزه­‌های اهل بيت(ع)، سبک زندگي ويژه‌اي را بر اساس نگرش‌ها، باورها و رفتارهاي ديني پیشنهاد مي‌کند که ميزان پاي­بندي به آنها، سطح دين­داري افراد جامعه را نشان مي‌دهد. در واقع اهل بيت(ع) براي هدايت بشر، سبک خاصي از زندگي را تبيين کرده‌اند که سعادت بشر را تأمین مي‌کند. اين سبک زندگي، همه عرصه‌هاي حيات بشر را در بر مي‌گيرد.
۰۸ آبان ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۲
در گفت‌وگو با پژوهشگر حوزوی بررسی شد؛

دو رکن اسلام که مورد تجاوز یهود واقع شدند/ منع کتابت حدیث میراث یهود بود

جماعت یهودیانی که به دروغ اظهار اسلام می‌‌کردند، همگی با حضرت علی(ع) دشمن بودند. افرادی همچون کعب‌الاحبار، تمیم داری، عبدالله بن سلام و افراد دیگری که با خلافت رسیدن حضرت علی(ع) از مدینه به شام رفتند. همین کعب‌الاحبار در زمان خلافت حضرت علی(ع) به شام رفت و مشاور معاویه شد!
۰۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۷
فقه سیاسی در قرآن؛

ارتباط با اهل کتاب در قرآن و سنت پیامبر/ ترس و ضعف ایمان عوامل گرایش به اهل کتاب

آنچه از آیات قرآن و سیره پیامبر(ص) در مورد تعامل با یهود و نصارا قابل برداشت است، این است که هر کس به دشمن خود اعتماد کند، نمی­‌تواند روی موفقیت و سعادت را بیند. مسلمانان در تعامل با دشمنان خود همواره باید مراقب باشند و هیچ‌گاه دشمن را بدون قید دشمن­ بودن لحاظ نکنند که اگر چنین کنند میدان را برای تاخت و تاز دشمن خالی کرده­‌اند.
۰۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۹
یادداشت؛

حلقه مفقوده‌ای در شیوه تبلیغ دینی 

حضور چشمگیر مبلغان حوزوی در اماکن پرجمعیت شهر، فرصتی بی‌بدیل برای نظام اسلامی ایجاد کرده است اما برای افزایش اثرگذاری و نتیجه بخشی نیازمند افزودن حلقه‌ای مهم به زنجیره تبلیغی است.
۰۲ آبان ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۲
در گفت‌وگو با نویسنده کتاب التیام بررسی شد؛

یهودیان بزرگترین مصداق نفوذی در تاریخ‌اند/ علیرغم موفقیت در نفوذ سخت نتوانسته‌ایم انقلابمان را صادر کنیم

مسأله نفوذ در طول تاریخ و در ابعاد مختلف سیاسی و فرهنگی و عقیدتی، مصداق‌هایی داشته است. بیشترین تقابل ما در مسأله نفوذ در شصت ساله اخیر با صهیونیست‌ها بوده است. صهیونیست‌ها یکی از سه ضلع سندیکای استکبار جهانی هستند.
۰۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۰
یادداشت؛

آیا کربلا مصداق مذاکره است؟

آیا امام حسین(ع) که خود قیام بر علیه یزید را آغاز کرده و بر علیه حکومت طاغوت خروج کرده است، حاضر به مذاکره می‌شود؟ امام حسین(ع) فرمود: «من رأي سلطانا جائرا مستحلا لحرم الله ناكثا لعهد الله مخالفا لسنة رسول الله يعمل في عباد الله بالاثم و العدوان فلم يغير عليه بفعل و لا قول كان حقا علي الله أن يدخله مدخله» این سخنان حضرت بر لزوم مبارزه با طواغیت تأکید دارد.
۲۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۹
از سوی استاد تاریخ حوزه علمیه بررسی شد:

تحلیل ماجرای قتل عثمان و ارتباط آن با شهادت امام حسین

حجت الاسلام طائب بسته شدن آب در روز عاشورا را نتیجه سوء استفاده بنی امیه از قتل خلیفه سوم دانست و گفت: امام حسین(ع) و یارانش در روز عاشورا نمایشی از مظلومیت حقیقی در مقابل دیگران از خود ارائه کردند که باعث شد مظلومیت ساخته شده توسط معاویه از یادها برود.
۲۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۰
استاد تاریخ حوزه علمیه قم مطرح کرد:

بعد از پیامبر(ص) حب ریاست و فحشا رواج پیدا کرد/ درآمد سرشاری که مقام معظم رهبری با آن مخالفت کرد

حجت الاسلام و المسلمین طائب با بیان اینکه جامعه در عصر امام حسین(ع) به درجه‌ای از انحطاط رسید که برای رسیدن به دنیا حاضر بودند نوه پیامبر(ص) را بکشند، اظهار داشت: بعد از پیامبر(ص) مسلمین بر سر ریاست با هم درگیر بودند، نمازشان در سفر تجاری قضا می‌‌­شد و فحشا در جامعه رواج پیدا کرد.
۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۵
از سوی یک استاد حوزوی صورت گرفت؛

نقدی بر ادعای مذاکره امام حسین با عمر سعد

عجیب این است که وی بر مبنای یک نقل که حتی خود ناقل(طبری) هم آنها را مبتنی بر شایعاتی ظنی و بدون مستند می­‌‌داند، مطلبی را به امام علیه السلام انتساب می­‌دهد و سعی دارد آن را با سخنان و سلیقه همفکران سیاسی خود تطبیق دهد.
۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۱
حجت الاسلام و المسلمین طائب مطرح کرد:

افرادی مثل فضه ثابت کردند که نسبت کم عقلی به زنان دروغ است/ ثروت کم از عوامل عبور سریع از صراط است

حجت الاسلام طائب با بیان اینکه پیامبر(ص) برای اصلاح فرهنگ مادی­گرایی، زحمات زیادی کشید گفت: پیامبر (ص) به مردم می فرمود: من مبعوث شده‌ام که خوی اشرافی‌گری را از بین ببرم و به مردم بگویم که دارایی‌های افراد نشانه برتری آنها نیست.
۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۹
عناوین کل اخبار