یادداشت؛

بخش نخست/ رابطه معنوی‌ترین ماه سال با فقه حکومتی

موضع ما در قبال حکومت انقلاب اسلامی ‌‌‌‌ایران باید این باشد که امروز این پرچمی‌‌‌‌ که در مسیر ظهور امام زمان(عج) در ایران پدیدار شده است را چطور می‌‌‌‌توانیم کمک کنیم و به حکومت حضرت حجت(عج) متصل سازیم.
۱۴ تير ۱۳۹۵ - ۲۳:۱۹
هجوم به ارزش‌ها؛

مروری بر وقایع تلخ مرتبط با حقوق‌های نجومی

آن طرف اما پول برای ازدواج و اشتغال نبود چون خزانه خالی بود اما پول برای اوقات فراغت فرزندان فلان مسؤول بود چون دشمن مشغول کار بود. آن دیوار داشت به دیوار بی‌اعتمادی تبدیل می‌گشت. باید فکری ‌کرد. باید دوباره برخی مسؤولان را به ریل اصلی انقلاب برگرداند.
۱۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۰
ابتکار جالب مؤسسه فقه اقتصادی طیبات در مشهد؛

برپایی کرسی مباحث اقتصادی در حرم رضوی

لازم است در حوزه علمیه کارشناسان، اساتید و مبلغان فراوانی در عرصه فقه اقتصاد پرورش پیدا کنند. قلم‌ها در این عرصه تقویت شود تا حیات خلوتی که برای بانک‌ها به وجود آمده و هر کسی هر نظری دارد به نام اسلام و دین مطرح می‌کند، تمام شود.
۱۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۲
بخش نخست/ تأثیرات اجتماعی فرهنگ روابط زن و مرد؛

مهمترین ریشه‌های مفاسد فرهنگی/ تشدید مصرف‌گرایی زنان با اشتغال

وجود مفاسد فرهنگی ریشه در دو امر دارد؛ نخستین و مهم‌ترین امر اشکالات تئوریک در دیدگاه‌ها و مباحث مربوط به زن است و تا این موضوع در نگاه مسؤولان روشن نشود و آگاهی آنان از دستورات و توصیه‌های دین تصحیح نگردد وضع به همین صورتی که دیده می‌شود پیش خواهد رفت و بدتر هم خواهد شد.
۱۲ تير ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۱
نگاهی به پدیده حقوق‌های نجومی؛

واکاوی اندیشه‌ها و ریشه‌های حقوق‌های نجومی/ چنین حقوق‌هایی ریشه در کدام تئوری و مسلک سیاسی دارد؟

نخستین صداها برای دعوت به اشرافیت و سرمایه سالاری در نخستین ماه‌های پس از رحلت امام و توسط یکی از روحانیون مبارز و از تریبون نماز جمعه، شنیده شد. سخنرانی مشهور هاشمی رفسنجانی که رسماً مدیران نظام اسلامی و مردم را به مانور تجمل و اشرافیت فراخواند.
۱۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۹
در گفت‌وگو با استاد طب اسلامی تشریح شد؛

تفاوت مبنایی طب سنتی و اسلامی/ تأثیر طبایع در رفتارها

حوزه ثروت بسیار قدرتمندی به نام طب اسلامی دارد که ثروت بالقوه است.
۰۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۱
آیا کسی به داد فضای مجازی خواهد رسید؟

فضای مجازی دچار ولنگاری است/ آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی فضای مجازی

در یک نگاه کلی میتوان از دست رفتن هویت ملی و اجتماعی، از دست رفتن هویت تمدنی و دینی، بی‌توجهی به آداب و رسوم و سنن اصیل، واگرایی فرهنگی، افزایش فاصله میان فرهنگ رسمی‌‌‌و غیررسمی، آسیب فاحش به نوع پوشش و رفتار و بیم بروز رفتارهای مخاطرهآمیز را از این آسیبهای جدی اجتماعی، فرهنگی برشمرد.
۰۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۵
عضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم؛

اگر درست عمل می‌شد شاهد چهار تشکل موازی در حوزه نمی‌شدیم

ما چهار تشکل بزرگ نخبگانی در حوزه داریم که شامل مجمع نمایندگان طلاب، مجمع عمومی زیر مجموعه جامعه مدرسین، تشکل اساتید و نشست دوره‌ای اساتید می‌شود که این‌ها اگر چه در برخی موارد مشترک هستند ولی سر جمع بالای هزار تا هزار و 500 عضو دارند ولی باید دید این‌ها در طراحی و مطالبه‌گری چه کار کرده‌اند؟ به چه میزان از شورای مدیریت و جامعه مدرسین مطالبه کرده‌اند؟
۰۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۶
عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی:

مدیر حوزه باید دغدغه تحقق تمدن اسلامی داشته باشد

اگر اکنون موفق نشویم الگوی ایرانی ـ اسلامی پیشرفت را تولید کنیم، پس چه زمانی خواهیم توانست؟! آیا این‌ها جزو وظایف حوزه‌ها نیست؟! بخشی از مباحث نیز ناظر بر نرم افزار تمدن است. برای نمونه همان‌گونه که مقام معظم رهبری می‌فرمایند جامعه ما به شدت در بحث سبک زندگی دچار آسیب است.
۳۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۷
با توجه به سخنان رهبر معظم انقلاب درباره برجام بررسی شد؛

برجام از نگاه قرآن/ تأکید آیات به توکل برخدا بجای کدخدا

قرآن تأکید می‌کند هیچ‌گاه به دشمن اعتماد نکنید و در تعامل با او به قید دشمن بودنش توجه داشته باشید و بدانید که به نفع شما عمل نخواهد کرد. هیچ‌گاه نسبت به دشمن خوشبین نبوده و به او اعتماد نکنید. البته در صورت لزوم گفت‌وگو و مذاکره کنید ولی با تمام توان توجه خود را جلب کنید تا گزندی از این دشمن به شما نرسد.
۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۳
عناوین کل اخبار