پژوهشگر حوزه و دانشگاه:
ارزش وجودی نهج البلاغه در کشور بیشتر شناسانده شود
خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به میراثهای فرهنگی اسلام گفت: کشوری که نهج البلاغه دارد به دنبال احیای کوروش نیست.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام حسن عرفان، محقق و پِژوهشگر تاریخ اسلام، روز گذشته در کنگره ملی فاطمه شناسی که در اصفهان برگزار شد، گفت: تأسی زنان جامعه ما به حضرت زهرا (س) برای اعزام فرزندان خود به جبهههای حق علیه باطل و دفاع از اسلام از مهمترین جلوههای غنی فرهنگی ما است.
وی بهرهگیری از میراث مکتوب و میراث انسانی فرهنگ اسلامی را مهمترین جلوههای غفلت شده در جامعه ما دانست و افزود: متأسفانه بیش از آنچه به این جنبههای فرهنگی توجه شود به جنبههای فیزیکی تمدن اسلامی توجه شده است.
حجت الاسلام عرفان با انتقاد از اجاره استوانه کوروش از سوی برخی از مسؤولان و پرداختن به میراث فرهنگ دوران آتشپرستی ایران گفت: هرچند برخی از این آموزهها صحیح است ولی کشوری که نهج البلاغه دارد احتیاجی به این مسائل ندارد.
وی افزود: در جایی که رساله حقوق امام سجاد(ع) و نامه حضرت علی به مالک اشتر جز اسناد حقوقی آژانس ملل متحد است، چرا باید به دوران پیش از اسلام رجوع شود و با اجاره برخی از خشتهای گلی از موزه انگلیس آن دوران را متجلی کنیم
حجت الاسلام عرفان در بخش دیگری از سخنانش حضور سیاسی حضرت زهرا(س) در جامعه را از ویژگی های ایشان عنوان کرد و بیان داشت: حضرت زهرا (س) در دفاع از حق و عدالت و ولایت پویاترین و زیباترین درگیری سیاسی را به نفع اسلام انجام دادند و جان خود را در این مسیر فدا کردند.
وی به نقش علمی حضرت زهرا(س) اشاره کرد و گفت: خطبه فدکیه حضرت زهرا(س) در مسجد مدینه صدها شرح شده که تنها یکی از شرح های آن در 10 جلد و 7500 صفحه جای گرفته است.
این پژوهشگر اسلامی ابراز داشت: حضرت مریم تنها در چند مورد با ملائک گفتگو داشتند ولی جبرائیل پس از رحلت پیامبر(ص) در خانه حضرت زهرا(س) رفت و آمد داشت و مطالبی را به ایشان آموخت که با کتابت حضرت علی(ع) در مصحف فاطمیه جمع آوری شد./965/پ202/س
ارسال نظرات