۱۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۳
کد خبر: ۱۰۵۹۳۷
آیت الله موسوی جزایری خبر داد؛

فعالیت 380 استاد در حوزه علمیه اهواز

خبرگزاری رسا ـ آیت الله موسوی جزایری، اظهار کرد: در حال حاضر حوزه علمیه خوزستان از پایه یک تا درس خارج از 380 استاد باتجربه و کارآمد بهره می برد.
آيت الله موسوي جزايري ـ نماينده ولي فقيه در خوزستان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله سید محمدعلی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در استان خوزستان، شامگاه روز سه شنبه دهم خرداد ماه در دیدار با استادان و مدیران مدارس علمیه اهواز با بیان این که ارج نهادن مقام شامخ معلم و استادان مراکز علمی و دینی امری ضروری است، بیان داشت: استادان حوزه های علمیه باید در علم حوزوی عالمی به تمام معنا همراه با تعهد و تدین باشند.

وی اضافه کرد: قدردانی از استادان باتجربه و کارآمد حوزه علمیه افتخاری بزرگ برای حوزه های علمیه و مراکز علمی و دینی است.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، به امتیازات و پارامترهای حوزه علمیه خوزستان در سطح کشور اشاره کرد و گفت: برخورداری از استادان مجرب و کاردان در سطح حوزه های علمیه خوزستان از شاخص های تمایز مدرسه علمیه خوزستان در بین حوزه های علمیه کشور است.

وی ادامه داد: در حال حاضر حوزه علمیه خوزستان از پایه یک تا درس خارج از 380 استاد باتجربه و کارآمد بهره می برد.

رییس شورای فرهنگ عمومی خوزستان، تعدد مدارس علمیه در استان خوزستان را امتیازی بزرگ و برتر برای حوزه علمیه خوزستان دانست و اذعان داشت: فعالیت 18 مدرسه علمیه به طور رسمی در شهرستان اهواز بزرگ زرینی از افتخارات حوزه علمیه خوزستان است.

 آیت الله موسوی جزایری، تصریح کرد: در حال حاضر 42 مدرسه علمیه به طور رسمی در استان خوزستان فعالیت می کنند که امیدواریم تا مهر ماه سال جاری 8 مدرسه علمیه دیگر در استان خوزستان وارد مدار علم و تربیت می شوند؛ از این رو تعدد مدارس علمیه در استان خوزستان بسیار مطلوب و چشمگیر است.

وی با اشاره به تعداد طلاب علوم دینی در حوزه های علمیه خوزستان، تأکید کرد: هم اکنون در استان خوزستان بالای 3 هزار نفر در حوزه های علمیه استان خوزستان مشغول به تحصیل هستند که خوشبختانه آمار بسیار جالب و بالایی است.

نماینده ولی فقیه در خوزستان، به آزمون ورودی حوزه های علمیه سراسر کشور اشاره و خاطرنشان کرد: آزمون ورودی حوزه های علمیه سراسر کشور امسال بسیار خوب و به نحو مطلوبی برگزار شد که در این میان استان خوزستان از نظر تعداد افراد دیپلمه در سطح کشور به عنوان استان برتر معرفی شد؛ بنابراین شور و اشتیاق جوانان متدین و ولایی برای ورود به حوزه های علمیه بسیار چشمگیر بود.

وی با تأکید بر این که استادان و طلاب برتر مدارس علمیه باید در سطح شهر معرفی شوند، اذعان داشت: این کار سبب می شود که نوجوانان و جوانان برای حضور در حوزه های علمیه ترغیب و تشویق بشوند.

رییس شورای حوزه علمیه خوزستان استاد خوب و مجرب برای احیای حوزه علمیه را به منزله آب برای زمین های زراعتی دانست و گفت: در امور فرهنگی و پیشرفت حوزه های علمیه استادان مجرب و کاردان به منزله آب روان و پاک برای زمین های زراعتی است که باید از آن ها بهره لازم و کافی را برد.

وی تصریح کرد: همه مدیران و استادان حوزه علمیه خوزستان باید تلاش کنند که حوزه های علمیه خوزستان در زمینه های مختلف حوزوی خودکفا شوند./9461/پ202/ص
ارسال نظرات