امام جمعه خوی:
ترور نافرجام رهبر معظم انقلاب از الطاف خفیه الهی به ملت وفادار ایران بود
خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام موسوی شکوری شکست استکبار در ترور رهبر معظم انقلاب در سال 60 را مصداق بارز «ان تنصروا الله ینصرکم» و از الطاف خفیه الهی به ملت وفادار ایران عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خوی، حجت الاسلام سید رضی موسوی شکوری، ظهر امروز در خطبه های نمازجمعه خوی با اشاره به مناسبت های مهم هفته جاری، شکست استکبار و عوامل داخلی او در ترور مقام معظم رهبری در سال 60.ش را از الطاف خفیه الهی به ملت وفادار ایران برشمرد و اظهار داشت: از مصادیق بارز«ان تنصروا الله ینصرکم» حفظ وجود مبارک رهبر معظم انقلاب برای به عهده گرفتن رهبری نظام و انقلاب اسلامی بعد از ارتحال امام خمینی(ره) بود.
وی در ادامه تصریح کرد: خداوند در مقابل ایثارگری ها، وفاداری ها و ولایت مداری ملت ایران وجود مبارک رهبر معظم انقلاب، این نعمت بزرگ را از توطئه های استکبار حراست فرموده و برای مسلمانان نگه داشت.
دفن کینه و فتنه از برکات بعثت رسول اعظم(ص) بود
حجت الاسلام شکوری در بخش دیگری از سخنان خود با ارائه بحثی مبسوط در زمینه بعثت رسول اعظم(ص) بیان داشت: جلب توجه جوامع بشری بسوی پیامبر اکرم(ص)، دفن شدن کینه ها، خاموش گشتن آتش فتنه و جنگ ها، از بین رفتن ستمگری ها، ایجاد الفت میان اقشار جامعه، عزت پیدا کردن مظلومان و ذلیل گشتن ستمگران و همچنین توسعه و گسترش آموزه های دین اسلام در سطح جهان از آثار و برکات بعثت رسول خدا(ص) به شمار می رود.
نظام جمهوری اسلامی مدیون نبوغ فکری شهید بهشتی است
وی با تسلیت سالگرد شهادت آیت الله بهشتی و 72 تن از شهدای حزب جمهوری اسلامی خاطرنشان کرد: نظام جمهوری اسلامی در بخش های مختلف مدیریتی، مبارزاتی و قانونگذاری قبل و پس از پیروزی انقلاب مدیون نبوغ فکری، قدرت و توان بالای مدیریتی شهید بهشتی است.
امام جمعه خوی در ادامه ایفای نقش در نهضت ملی، تدریس در حوزه، آموزش و پرورش و دانشگاه، تأسیس مدرسه دین و دانش و مدرسه علمیه حقّانی در قم، عضویت در شورای فقهی هیئت های مؤتلفه، مدیریت مرکز بزرگ اسلامی هانبورک در آلمان، مشارکت در تأسیس حزب جمهوری اسلامی و ریاست دیوان عالی کشور را از آثار و برکات وجودی شهید بهشتی برشمرد.
پیشگیری از وقوع جرم از مغفولات جامعه کنونی است
وی با تأکید به جایگاه و خدمات قوه قضائیه خاطر نشان کرد: کشف جرم، صدور حکم، تعقیب و مجازات مجرمان، نظارت بر حسن اجرای قوانین و پیشگیری از وقوع جرم از وظایف سنگین قوه قضائیه به شمار می رود که در صورت درست اجرا شدن آن ها ایران اسلامی الگویی مناسب برای سایر کشورهای جهان خواهد شد.
رییس حوزه علمیه خوی در پایان اطاله دادرسی، وجود پیچ و خم های اداری، مغفول ماندن وظیفه پیشگیری از جرم، عدم قاطعیت لازم در رسیدگی به پرونده های مربوط به مفاسد اقتصادی، مزاحمت به نوامیس، شرارت های باندی، معوقات بانک ها، تجاوز به اراضی ملی و قتل ها را از جمله مشکلات موجود در ارتباط با دادگستری ها برشمرد./938/پ202/س
ارسال نظرات