۲۲ تير ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۸
کد خبر: ۱۰۸۶۶۶
معاون پژوهش حوزه علمیه خوزستان خبر داد؛

راه‌اندازی مرکز تخصصی فقه امام حسن مجتبی در اهواز

خبرگزاری رسا- معاون پژوهش حوزه علمیه خوزستان، از راه اندازی مرکز تخصصی فقه امام حسن مجتبی در سال جاری خبر داد.
معاون پژوهش حوزه علميه خوزستان
حجت الاسلام حسنعلی کربلیوند، معاون پژوهش حوزه علمیه خوزستان، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز‌ اظهار داشت: با پیشنهاد حجت الاسلام و المسلمین حاجتی در جلسه ‌شورای پژوهشی مرکز مدیریت حوزه علمیه استان خوزستان تصمیم بر تأسیس مرکز پژوهش فقه امام حسن مجتبی(ع) در استان خوزستان گرفته شد.

وی، به اهداف راه اندازی این مرکز اشاره و تصریح کرد: هم اندیشی، ترجمه، تألیف و نشر مجله و کتاب در زمینه فقه اسلامی به منظور گسترش مبانی فقهی، تحقیق و مطالعه وسیع و مشروح درباره فقه اسلامی، تأمین نیاز پژوهشگران و بالا بردن سطح دانش طلاب در این زمینه، دین شناسی تطبیقی و مقایسه‌ای در زمینه فقه اسلامی، استفاده از روش‌های جدید تحقیق علمی و گسترش فرصت های تحقیقات عالی، از مهم‌ترین اهداف تأسیس مرکز تخصصی فقه در اهواز است.

حجت الاسلام کربلیوند، تأسیس و راه اندازی این مؤسسه را مشتمل بر سه فاز اجرایی دانست و افزود: اصلی‌ترین فاز این طرح، تهیه اساسنامه و صدور مجوز از حوزه علمیه قم بود که با رایزنی های فروان، این مهم انجام شد و فاز دوم آن تهیه مکان مناسب جهت ساخت بنای مرکز بود و آخرین مرحله، راه اندازی و پذیرش طلاب جهت تحقیق و پژوهش در راستای فقه اسلامی است که با آغاز سال تحصیلی جدید، این مرکز نیز آماده ارائه خدمات به طلاب در این زمینه خواهد بود.

وی، در ادامه سخنان خود خاطر‌نشان کرد: شناسایی استعداد های پژوهشگری طلاب حوزه علمیه خوزستان، جذب طلاب علاقه‌مند جهت شرکت در برنامه‌های این مرکز، برنامه‌ریزی و اجرای آموزش، پژوهش و تربیت پژوهشگر، تشویق و حمایت از طلاب مرکز و پیشنهاد مقررات لازم و پیگیری جهت تصویب آن از وظایف مهم مرکز تخصصی فقه امام حسن مجتبی(ع) به شمار می‌آید.

معاون پژوهش حوزه علمیه خوزستان از تشکیل کارگروه های علمی در این مرکز خبر داد و ابراز داشت: این گروه‌ها با تشکیل شورای پژوهشی درباره موضوعات فقهی به ارتقا سطح علمی مدارس علمیه استان خوزستان در زمینه فقه شیعی کمک می‌کنند.

حجت الاسلام کربلیوند، با اشاره به مهم‌ترین وظایف و اختیارات شورای پژوهشی این مرکز اذعان داشت: تصویب طرح‌ها و برنامه‌های پژوهشی و نظارت بر کیفیت و حسن اجرای آنان، نظارت بر انتشار نشریه های پژوهشی ـ فقهی استان خوزستان، ارزیابی نتایج و فعالیت‌های پژوهشی، بررسی نیازهای انتشاراتی و پژوهشی مرکز، بررسی و تصویب سفرهای علمی کوتاه مدت و بلند مدت و تعیین خطی مشی برای ارتباط علمی با سایر مراکز آموزشی و پژوهشی از مهم‌ترین وظایف مرکز تخصصی فقه امام حسن مجتبی(ع) به شمار می‌آید. /9464/پ202/س
ارسال نظرات