۱۷ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۵
کد خبر: ۱۲۲۵۵۲

ساختمان مدرسه علمیه خواهران خسروشهر افتتاح شد

خبرگزاری رسا ـ ساختمان مدرسه علمیه خواهران حضرت فاطمه(س) خسروشهر در استان آذربایجان شرقی با حضور مسؤولان استانی و مسؤولانی از مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران افتتاح شد.
مدرسه علميه خواهران
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، در این مراسم حجت‌الاسلام صمد ناصری امام جمعه خسروشهر در سخنانی با اشاره به گذشت 33 سال از انقلاب اسلامی، اظهار داشت: اکنون می توان گفت بیداری اسلامی در منطقه و جنبش آزادی خواهی در اروپا و ... مرهون زحمات، خدمات، و ایثارگری‌ها و نیز از جان‌گذشتگی‌ها در طی این سالها بوده است.

در این مراسم حجت‌الاسلام رسول ابراهیمیان معاون شهرستان‌های حوزه‌های علمیه خواهران کشور نیز در سخنانی با اشاره به بندهایی از زیارت عاشورا، هدف امام حسین(ع) را نجات بشر از جهالت، ضلالت و گمراهی دانست و افزود: رهایی از ضلالت و گمراهی محقق نمی‌شود مگر با تربیت صحیح طبق آموزه‌های دین مبین اسلام.

وی با اشاره به اوضاع جامعه کنونی که مورد تهدید جوامع غربی قرار گرفته است و نیز آموزه های غلط و باطل دشمن که توسط ماهواره، اینترنت، مجلات و دیگر رسانه‌ها رواج می‌یابد، وظیفه روحانیت و حوزه را حساس، مهم و خطیر دانست و ادامه داد: حوزه‌های علمیه باید بتوانند اقشار جامعه به ویژه جوانان جامعه را با برنامه ریزی درست و صحیح جذب و در مسیر درست پرورش دهند و در این عرصه نقش تعلیم و تربیت بسیار مهم است.

معاون شهرستان‌های حوزه‌های علمیه خواهران کشور در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به مسئولین حوزه علمیه خواهران خسروشهر اظهار داشت: باید سعی کنید در امور آموزشی، پژوهشی و فرهنگی- تربیتی طلاب خوبی پرورش دهید.

همچنین حجت‌الاسلام علی خدیوی موسس مدرسه علمیه خواهران حضرت فاطمه(س) خسروشهر در این مراسم خسروشهر را مهد علما و بزرگان برشمرد و با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در ارتباط با حوزه‌های علمیه خواهران گفت: جا داشت که در خسروشهر حوزه خواهران بنا شود و در آن خواهران تربیت دینی یابند.

وی با بیان اینکه مدرسه علمیه خواهران خسروشهر 3 سال قبل مجوز فعالیت خود را دریافت نمود ادامه داد: طلاب این مدرسه در حال حاضر در 3 پایه، در حال تحصیل هستند.

موسس مدرسه علمیه خواهران حضرت فاطمه(س) خسروشهر با اشاره به اینکه طلاب این مدرسه علمیه تحصیل را در یک مکان موقت آغاز کردند، یادآور شد: با پیگیری‌های فراوان، زمینی با متراژ 3 هزار متر مربع به منظور احداث ساختمان مدرسه علمیه توسط یکی از خیرین اهدا شد.

وی افزود: اکنون این پروژه با هزار و 500 مترمربع بنا در سه طبقه احداث شده است. این ساختمان دارای دو سالن بزرگ چند منظوره است که در مراسم مختلف مورد استفاده قرار خواهد گرفت و 10 مدرس، سالن کتابخانه، اینترنت و ... است که در مدت حدود 18 ماه ساخته شد.

حجت‌الاسلام خدیوی با اشاره به توفیقات طلاب این مدرسه علمیه تصریح کرد: در این زمینه می‌توان به کسب رتبه دوم کشوری در رشته مقاله‌نویسی، راهیابی به مرحله منطقه‌ای در حفظ و قرائت قرآن و المپیاد علمی حوزه‌های علمیه خواهران اشاره کرد. /901/د102/ص
ارسال نظرات