۰۷ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۹:۱۹
کد خبر: ۱۲۹۵۵۱
معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی؛

زیارت جامعه کبیره منشور امامت و ولایت است

خبرگزاری رسا ـ معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه گفت: زیارت جامعه کبیره یک منشور ولایت و امامت و شناخت معصومین(ع) است که از امام هادی(ع) به یادگار مانده است.
حجت الاسلام زادهوش

 
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، حجت‌الاسلام احمد زادهوش در گفت‌وگویی گفت: زمان امام هادی(ع) که متصل به زمان امام حسن عسکری(ع) است دورانی بوده که شدیدترین محاصره‌ها و سانسورها در مورد اهل‌بیت (ع) صورت می‌گرفت به اندازه‌ای که رفت و آمدها و برقراری ارتباط‌ها بسیار دشوار و اندک بود و کسی به راحتی نمی‌توانست با امامان معصوم در تماس باشد.

وی ادامه داد: در این زمان امام هادی(ع) با شناسایی شیعیان خالص و نیروهای تأثیرگذار آنها را پشتیبانی کرده و مهم‌ترین معارف ناب اسلامی را در مناسبت‌های مختلف به مردم آموزش می‌دادند.

معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به زیارت جامعه کبیره که از امام هادی(ع) به ما رسیده است گفت: زیارت جامعه کبیره منشور ولایت و امامت و شناخت معصومین(ع) است که از امام هادی(ع) به یادگار مانده است.

وی در مورد ایجاد آمادگی در مردم برای درک زمان غیبت ابراز داشت: بعد از شهادت امام جواد(ع) شیب ملایمی در روش ائمه هدی(ع) در تنظیم ارتباط با مردم و معرفی شخصیت‌های قابل اعتماد به وجود آمد تا شیعه آماده شود که وقتی دستشان از ارتباط مستقیم با حجت خدا کوتاه شد بتوانند سلامت و پایداری و هویت خود را حفظ کنند.

حجت الاسلام زادهوش خاطر نشان کرد: در مدت 20 سال که امام هادی(ع) در سامرا بود متوکل عباسی سپاه خود را مامور کرده بود که ارتباطات شیعیان با امام دهم را کنترل کنند به همین دلیل آرایش‌های خاص نظامی را تدارک می‌دید که شوکت خود را حفظ کند تا مبادا اهل‌بیت(ع) به فکر خروج و قیام بیفتند.

وی اظهار داشت: در مقابل این رویکرد دستگاه خلافت، امام هادی(ع) چهره‌های خاص اصحاب خاص خود را تقویت کرده و مردم را عادت می‌دادند تا زمانی که دسترسی مستقیم به امامت ندارند بتوانند هویت خود را حفظ کنند.

معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به هتاکی شاهین نجفی نسبت به امام هادی(ع) گفت: این قبیل اقدامات، استفاده از حربه کهنه و زنگ‌زده قداست‌شکنی است که در تاریخ سابقه دارد.

وی افزود: این اتفاقات در زمان همه اولیای الهی رخ داده و همواره کسانی به دنبال آن بودند که شکوه معنوی رهبران الهی را در هم بشکنند غافل از اینکه خداوند نور خود را حفظ می‌کند.

حجت الاسلام زادهوش بیان کرد: این‌که برای شهادت امیرمؤمنان(ع) ماه رمضان انتخاب می‌شود ناظر به تنها کشتن یک شخص نیست بلکه می‌خواهد حرمت‌ها را در هم بشکند و ماه و عبادت و خانه خدا را به سخره بگیرد.

وی با بیان اینکه این اقدامات هیچ اثری نداشته بلکه شکوه اولیای الهی در چشم مردم را بیشتر کرده است افزود: در سالی که به پیامبر(ص) توهین شد، بیشترین نامی که مردم انگلستان برای فرزندان پسر خود گذاشتند نام محمد بود و این نشان می‌دهد حبه قداست‌شکنی از کار افتاده و زنگ‌زده است و تأثیر نخواهد داشت.

معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم شاهین نجفی را فردی بدسابقه و بی‌هنر دانست که قابل اعتنا برای اینکه نامی از او برده شود نیست و یادآور شد: مراجع عظام تقلید برای اینکه جلوی این جسارت‌ها را تا اندازه‌ای بگیرند احساس وظیفه کرده و آن احکام را صادر کردند.

وی با ذکر اینکه حکم ارتداد این فرد، تکلیف مسلمانان را روشن کرد گفت: این حکم این خاصیت را دارد که کسانی را که شاید بدشان نمی‌آید برخلاف جریان آب شنا کنند از این فکر بیرون می‌کند.

زادهوش تصریح کرد: وقتی رهبران جامعه اسلامی موضع را مشخص کردند مرزبندی روشنی می‌کنند و معلوم می‌شود جبهه کفر کجاست و عوامل کفر در زمان ما چه کسانی هستند./919/د102/ن

ارسال نظرات