۰۳ دی ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۳
کد خبر: ۱۵۰۷۸۱
عضو مجمع تشخیص:

حداکثر نقش تحریم در مشکلات 40درصد است

خبرگزاری رسا ـ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که در گزارش آقای رییس جمهور و تیم ایشان بیشتر نقش مشکلات را به تحریم ها می دهند گفت: اگر سوء تدبیرها در کشور وجود نداشت بسیاری از مشکلات حل می شد.
دکتر صفار هرندي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در نور، محمدحسین صفارهرندی، مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه امروز در نشست سیاسی بسیج دانشجویی مؤسسه آموزش عالی علامه محدث نوری که در سالن اجتماعات این مؤسسه برگزار شد، با بیان این که در روز نهم دی سال 88 حماسه بزرگی از سوی مردم رقم خورد، گفت: روز بعد از این حماسه وزیر دفاع وقت انگلستان در اتحادیه اروپا اذعان داشت امیدی را که به این جنبش اعتراضی داشتیم به سردی پبش رفت.

 

وی با اشاره به این که آنان وقتی نتواستند به اهداف خود دست یابند مسأله تحریم را مطرح کردند، بیان داشت: دشمنان در تلاش بودند به وسیله تحریم ها مقبولیت نظام و محبوبیت رهبری را در بین مردم دستخوش دگرگونی کنند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر این که دشمنان خیال می کردند که تحریم های اقتصادی و فشار به معیشت مردم می تواند در جامعه اثرگذار باشد، گفت: آنان با همین تفکر که تحریم ها بهترین کار است و می تواند مقبولیت نظام اسلامی را به خطر اندازد وارد کار شدند.

 

صفارهرندی با بیان این که تحریم هایی که دشمنان در دو سال اخیر به کار گرفته اند از جمله پیچیده ترین و سخت ترین تحریم ها بود که علیه کشورمان اعمال شد و خود دشمنان نظام نیز به این امر اذعان دارند، گفت: تحریم های مختلفی بر کشور ما صورت گرفته است که ما با این دست اقدامات خو گرفته و تنظیم شده ایم.

 

وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دشمن در تلاش بود تا با بکارگیری تحریم ها سبب آشفتگی و پریشانی در بین دست اندرکاران کشور شود تا این امر موجب عقب نشینی و گسترش اختلافات بین آنان گردد.

 

وی با بیان این که گسترش اعتراض های مردمی از دیگر اهداف تحریم های دشمنان بوده است، بیان داشت: از آن جایی که دشمنان ما بارها در ارزیابی ظرفیت کشور ما دچار اشتباه محاسباتی شدند در این مسأله نیز مرتکب چنین امری شدند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظامخاطرنشان کرد: مردم ایران اسلامی وقتی به دلایل تحریم ها آگاه شدند به غیرتشان برخورد که دشمن دارد ما را در تنگنا قرار می دهد تا از خواسته خود عقب نشینی کنیم.

 

صفارهرندی با بیان این که در گزارش آقای رییس جمهور و تیم ایشان بیشتر نقش مشکلات را به تحریم ها می دهند ولی افرادی که در حال ارزیابی مسائل از طریق محاسبات هستند حداکثر نقش تحریم ها را 40درصد می دانند، گفت: چه بسا اگر سوء تدبیرها در کشور وجود نداشت بسیاری از مشکلات حل می شد.

 

مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه با تاکید بر این که اگر مردم پای حکومت نبودند غرب با ما مشکلی نداشت، گفت: دشمنان دنبال تدبیر جدیدی می گردند که بعد از تحریم ها تهدیدی را برجسته نمایند که مثلا ممکن است شرایط جنگی در ایران حاکم شود.

 

صفارهرندی با بیان این که از دید دشمنان نظام شروع جنگ با ما به معنی شروع مخاطره بزرگی است، خاطرنشان کرد: خود آنان اذعان دارند که در روز نخست جنگ احتمالی ایران و آمریکا باید منتظر کشته شدن سی هزار آمریکایی باشیم.

 

وی با تاکید بر این که دشمن یقین دارد که جنگ واقعی با ایران خسارت بار است، گفت: آنان می گویند که ما جنگ را در عراق و افغانستان به راه انداختیم تا ایران خودش درهای شهرها را به روی ما بگشاید ولی الان با نگرانی هر روز تصمیمی را برای خارج شدن از این کشورها می گیرند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که عراق و افغانستان هستند که الان مدل ایران را برای خود تقاضا می کنند، بیان داشت: دشمنان خود اذعان دارند که آقای مالکی می خواهد کابینه را ببندد اول از رهبر ایران اجازه می گیرد و تا ایشان تایید نکنند کار خود را شروع نمی کند

 

وی در ادامه سخنان خود با بیان این که دشمنان مناسبت انتخابات در ایران را واجد امتیازاتی برای خود می دانند، گفت: آنان بر این باورند که فضای سیاسی ایران در زمان انتخابات مستعد آمد و شد حرف ها می شود.

 

صفار هرندی با اشاره به این که دشمن درصدد است تا در ایام انتخابات به عنوان بازیگر وارد صحنه شود، بیان داشت: آنان بر این باورند که از طریق دموکراسی می تواینم اغتشاش اجتماعی ایجاد کرده و جنبش های رنگی را به وجود آوریم.

 

صفار هرندی با تاکید بر این که جریان انقلاب مخملی ضربه های وسیعی را در لبنان و ایران خورد، گفت: در غرب میزان حضور مردم در انتخابات شاخصی برای مقبولیت و مشروعیت نیست، اما وقتی به ما که می رسد و میزان مشارکت کم شود می گویند که مردم ایران دارند از حکومت زده می شوند.

 

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که در انتخابات آینده حضور گسترده مردمی تضمین شده است، گفت: دلیل این امر برگزاری دو انتخابات تلفیق شده ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا است.

 

وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر این که دشمن در تلاش است تا کسانی در انتخابات برگزیده شوند که بتوان روی دوستی آینده آنان حساب باز کرد، بیان داشت: در حافظه تاریخی مردم ما کسی اگر به عنوان جاسوس دشمن معرفی شود به آن رغبتی نخواهند داشت و متهم به خیانت می شود.

 

وی با اشاره به این که ما افرادی که شعارهای بسیار تند علیه آمریکا دادند را به عنوان آدم دست نشانده آنان بعدها خواهیم دید، گفت: این افراد برای دنیای بیرون ما کار می کنند.

 

صفارهرندی با بیان این که بخش غالب توجه افراد حاضر در حماسه نهم دی افرادی بودند که نسبت به گذشته شان پشیمان بودند، بیان داشت: بعضی از چهره های سیاسی که هوس خروج از حاکمیت کرده و فکر می کردند بهره ای خواهند داشت بعد از حماسه 9دی دی دیدند که باید داخل نظام برگردند./950/پ202/ج

ارسال نظرات