اهل فرهنگ، سفره معارف اهلبیت را در فضای مجازی بگسترانند

سید امیرحسین پارسا طباطبایی، از نفرات برگزیده ششمین طرح ملی بوی سیب در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با اشاره به فعالیتهای خود در فضای مجازی گفت: از همان ابتدای عضویت در شبکه اجتماعی گوگلپلاس دغدغه فعالیت در فضای مجازی بر اساس حقایق عالم را داشتم.
وی افزود: به دنبال این بودم که حرف دلم را برای مخاطبان خود نقل کنم، زیرا این امر سبب تأثیرگذاری بیشتری میشود.
پارسا طباطبایی با اشاره به اینکه محبت اهلبیت(ع) از همان ابتدا در دل شیعیان وجود دارد، اظهار داشت: سعی کردم فعالیت در فضای مجازی را بر اساس محور اهلبیت(ع) شکل دهم.
برگزیده ششمین طرح ملی بوی سیب خاطرنشان کرد: این صفحه را در گوگلپلاس به مدت یک سال با نگاه به مناسبتهای مذهبی و با تأکید بر سیدالشهدا(ع) بروزرسانی میکردم، هدف من از فعالیت در این صفحه افزایش آگاهی و معرفت مخاطبان درباره اهلبیت(ع) بود.
وی بیان داشت: من از همان ابتدا از برگزاری ششمین طرح ملی بوی سیب اطلاعی نداشتم، تا اینکه در صفحه گوگلپلاس من پیامی با این مضمون که شما جزو برگزیدگان این طرح هستید، گذاشته بودند، در واقع دوستان یا داوران طرح ملی بوی سیب این صفحه را رصد کرده بودند و من را به عنوان برگزیده این طرح انتخاب کردند.
پارسا طباطبایی با اشاره به مطلوب بودن برگزاری طرح ملی بوی سیب در فضای مجازی گفت: دوستان مذهبی فعال در فضای مجازی هدفی جز رضای خدا و اهلبیت(ع) ندارند، آنان همانگونه که دوست دارند در واقعیت خادم امام حسین(ع) شناخته شوند، این امر برای آنان در فضای مجازی مطلوبیت دارد.
وی ابراز داشت: برگزاری چنین طرحهایی سبب انگیزهبخشی به مخاطبان میشود، فعالان مجازی با آگاهی یافتن نسبت به این موضوع که مخاطبانی وجود دارند که مطالب آنان را میخوانند سعی در افزایش کیفیت مطالب خود میکنند.
برگزیده ششمین طرح ملی بوی سیب ادامه داد: برگزاری کارگاه روز پایانی مانند کارگاههای آشنایی با فضای سایتها بسیار مناسب بود.
وی ادامه داد: امیدواریم فضای ششمین طرح ملی بوی سیب تنها به موضوع امام حسین(ع) اختصاص یابد، بهتر است کسانی در این سوگواره حضور یابند که همیشه فعالیتهای خود را در فضای مجازی با موضوع امام حسین(ع) ادامه دهند.
پارسا طباطبایی بیان داشت: ابتدا در فضای مجازی به دنبال محدود کردن این فضا بودم، اما پس از آن به این نتیجه رسیدم که محدود کردن و بستن فضا سبب رانده شدن مخاطب میشود.
وی با اشاره به اینکه اهلبیت(ع) متعلق به گروه و قشر خاصی نیست، ادامه داد: نتیجه فعالیت در فضای مجازی را مشاهده کردم، بارها نظرات مثبتی درباره این فعالیت در صفحه گوگلپلاس گذاشته بودند.
برگزیده ششمین طرح ملی بوی سیب اظهار داشت: فضاهای مختلفی در اینترنت وجود دارد، صفحات و سایتهای غیرشرعی نیز وجود دارد، پس بهتر است افراد مذهبی نیز در این فضا حضور بیابند و سفره معارف اهلبیت(ع) را در فضای مجازی پهن کنند.
وی گفت: حضور فعالان مذهبی در فضای مجازی سبب سالم و امن شدن این محیط می شود.
گفتنی است، سید امیر حسین پارسا طباطبایی از دانشگاه تهران دارای مدرک کارشناسی در رشته مهندسی برق است./914/ت302/ن