رمز موفقیت روحانیان اخلاص و تلاش بی وقفه در تبلیغ است
وی ادامه داد: کلام حکمت آمیز به کلامی گفته میشود که هم نورانیت داشته باشد و هم مخاطب را تحت تأثیر و نفوذ قرار دهد و حجتالاسلام ضابط اعتقاد داشت مبلغ تیرانداز سخن است ولی خشابها را خدا پر میکند و هم خدا هم نشانه میگیرد.
این استاد حوزه و دانشگاه تبلیغ عملی را بهترین نوع تبلیغ حجتالاسلام ضابط دانست و گفت: حجتالاسلام ضابط در دوران اصلاحات تبلیغ عملی خود را در دانشگاه انجام میداد، او از مبلغان شاخص حوزه بود و برای تبلیغ و اثرگذاری فرهنگ جهاد و شهادت بر جوانان با تمام توان و تلاش میکوشید.
وی افزود: در دوره اصلاحات نگاه به روحانیت خوب نبود و دانشگاهها همانند امروز روحانیت را با آغوش باز نمیپذیرفتند به گونهای که برخی از دانشگاهها به روحانیان میگفتند شما برای ما تعریف شده نیستید.
حجتالاسلام ماندگاری تصریح کرد: حجتالاسلام ضابط در دوره اصلاحات تبلیغ خود را در دانشگاهها انجام میداد و دانشجویان را عاشق دین میکرد، به گونهای که دانشجویان دانشگاههای شیراز، فردوسی مشهد، خلیج فارس بوشهر و دیگر دانشگاههای کشور حاضر بودند برای او جان بدهند.
این استاد حوزه اخلاص، تلاش بی وقفه و بیان سخنان حکیمانه را از صفات حجتالاسلام ضابط برشمرد و گفت: حجتالاسلام ضابط به من نشان داد که فرد میتواند در حد نیاز تلاش کرده با قرآن انس داشته باشد و از نماز شب نیز غافل نشود.
وی بیان داشت: امام زمان(عج) دنبال شاگردی است که تمام تلاش خود را بهکار گیرد، در کارها اخلاص داشته باشد، حجتالاسلام ضابط شاگردی بود که نهایت تلاش خود را انجام میداد و در کارها اخلاص داشت.
عضو هیأت مدیره مؤسسه سیره شهدا خاطرنشان کرد: حجتالاسلام ضابط پرکار و گمنام بود، هنگام تبلیغ از تمام وقت خود استفاده میکرد، بسیاری از افراد تا پیش از مرگ او را نشاختند.
وی در ادامه به ضرورت تبلیغ و نشر فرهنگ شهادت و ایثار پرداخت و اظهار داشت: اگر انسان پر کار باشد، اخلاص داشته باشد و اسباب حکمت را ایجاد کند مورد عنایت خداوند متعال قرار میگیرد، اگر انسان بندگی کند خدا نیز تمام اسباب را در اختیار او میدهد.
حجتالاسلام ماندگاری افزود: اگر امام راحل انقلاب اسلامی ایران را در دنیا ایجاد کردند به سبب این بود که بندگی خدا را میکردند، برای خدا کار میکردند، خداوند متعال نیز در تمام کارها ایشان را کمک کرده و مورد عنایت قرار داد، همچنین باید توجه داشت عنایت خدا برای همه است و برای گروه خاصی نیست.
وی با بیان این که روحانی موفق کسی است که در تمام امور سرآمد و سر رشته داشته باشد و خود نیز بیشتر از دیگران به امور غیبی ایمان داشته باشد، گفت: ما میخواهیم مردم را به سوی قرآن و عترت بیاوریم از اینرو باید ایمان به غیب ما از دیگران بیشتر باشد.
عضو هیأت مدیره مؤسسه روایت سیره شهدا افزود: ایمان به غیب برای یک روحانی بسیار مهم است، یک روحانی باید با تمام وجود به غیب که قیامت و نظارت خدا و اهلبیت(ع) بر اعمال است ایمان داشته باشد.
وی در پایان گفت: انسان باید تلاش کند در چهار چوب دین، توکل و توسل حرکت کند و با تمام وجود به خدا و زنده بودن شهدا ایمان داشته و مبنای محاسبات خود را ایمان به غیب قرار دهد./993/پ202/ن