۱۸ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۶
کد خبر: ۱۵۹۵۱۸
امام جمعه قم:

جمعیت هلال‌ احمر، به ایده عدالت‌گستری انقلاب عینیت بخشید

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه قم گفت: ایده عدالت‌گستری در جامعه، با پیروزی انقلاب اسلامی مطرح شد که فعالیت جمعیت هلال احمر در این عرصه، عینیت بخشی به این ایده است.
حجت‌الاسلام والمسلمين سعيدي
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد سعیدی، امام جمعه قم در دیدار مدیر، معاونان و جمعی از مسؤولان جمعیت هلال احمر استان قم گفت: با توجه به ایده‌ای که در نظام جمهوری اسلامی مبنی بر گسترش عدالت در ابعاد مختلف طراحی شده و مردم ما از آن بهره‌مند هستند می‌توان به جرأت گفت که عنیت بخشیدن به این ایده از سوی جمعیت هلال احمر انجام شده است.
وی تصریح کرد: با ورود جمعیت هلال احمر ایران در کشورهای دیگر از جمله کشورهای آفریقایی، پیام جمهوری اسلامی به گوش آنان رسیده می‌شود و مردم سایر کشورها صداقت نظام و مردمان را در بعد فرهنگی در چهره هلال احمر می‌بینند.
تولیت آستانه حضرت معصومه (س) با تأکید بر ویژگی هلال احمر بیان داشت: دوستانی که در جمعیت هلال احمر در حال خدمت هستند باید مسلح به مسائل فرهنگی به صورت قوی‌تری باشند.
حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی با سپاس از جمعیت هلال احمر استان در مورد آموزش مبلغان و طلاب حوزه علمیه بیان داشت: این دارای ارزش است که روحانیان کمک‌های اولیه و اولویت‌های امداد و نجات را آموزش ببینند و این یک کار بسیار زیبا و پسندیده است .
وی در پایان افزود: امید است خدماتی که این جمعیت ارائه می‌دهد، محقق کننده اهداف اصلی رسالت نبی اکرم(ص) باشد و دل حضرت ولیعصر(عج) و ولی فقیه و شهیدان را شاد کند.
شایان ذکر است، در ابتدای این دیدار علیرضا حاجی ظهیری، سرپرست جمعیت هلال احمر استان قم گزارشی از فعالیت و عملکرد یک‌ساله هلال احمر را ارائه داد./907/د102/پ
ارسال نظرات