۰۸ تير ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۰
کد خبر: ۱۷۳۹۳۶
سردار نقدی مطرح کرد؛

ضرورت استفاده از طلاب برای پیشبرد اهداف گروه‌های جهادی

خبرگزاری رسا ـ فرمانده سازمان بسیج مستضعفین بر ضرورت استفاده از طلاب حوزه‌های علمیه در گروه‌های جهادی تأکید کرد و گفت: در سال گذشته 6 هزار و چهل و چهار نفر از طلاب جوزه‌های علمیه، گروه‌های جهادی را همراهی کردند.
سردار نقدي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، سردار محمد رضا نقدی، فرمانده سازمان بسیج مستضعفین صبح امروز شنبه هشتم تیرماه در نشست خبری با موضوع اقتصاد مقاومتی و حماسه اقتصادی در مرکز بسیج صدا و سیما در پاسخ به سؤال خبرنگار خبرگزاری رسا مبنی بر این‌که از ظرفیت طلاب و روحانیان در اردوهای جهادی به چه میزان استفاده می‌شود، گفت: ما به گروه‌های جهادی توصیه می‌کنیم که از روحانیان برای کمک به روستایی‌ها و آموزش احکام شرعی استفاده کنند. 

وی با بیان این‌که در سال گذشته 6 هزار و چهل و چهار نفر از طلاب حوزه‌های علمیه، گروه‌های جهادی را همراهی کرده و امسال نیز از وجود آنها استفاده خواهد شد، افزود: البته ما چندین گروه جهادی طلاب را داریم و حتی طلاب خارجی که در مدارس علمیه ایران تحصیل می‌کنند نیز گروه‌‌های جهادی را همراهی می‌کنند و آموزه‌ها و الگوهایی را با خود به کشورهایشان می‌برند.

فرمانده سازمان بسیج مستضعفین در ادامه با اشاره به حضور پرشور مردم در انتخابات، ابراز داشت: مردم ما به ‌غیر از انتخابات گام‌های بلندی را در جهت رسوایی استکبار و اثبات حقانیت نظام برمی‌دارند که شاهد آن خواهیم بود.

نقدی با بیان این‌که قطعا حماسه اقتصادی هم مانند حماسه سیاسی با مشارکت و حضور گسترده مردم محقق می‌شود، اظهار داشت: حماسه اقتصادی با یک تحول اداری و یا ساده در روابط دیپلماتیک نمی‌تواند محقق شود، بلکه حضور پرشور همه مردم را می‌طلبد و ما باید برنامه را بر همین اساس تنظیم کنیم.

وی بیان داشت: امروز اگر مشکلات مردم ایران را از آنها بپرسیم، بیش از 70درصد مردم، همانطور که نظرسنجی ها نشان می‌دهد، روی دو مشکل گرانی و بیکاری انگشت خواهند گذاشت و این دو مسأله را به صورت عمده مطرح می‌کنند.

فرمانده سازمان بسیج مستضعفین در ادامه این مطلب با بیان این‌که خصوصیت این دو مشکل این است که از لحاظ اقتصادی حل هرکدام از آنها شرایط متفاوتی را می طلبد یعنی بر روی هم تأثیر منفی دارند، گفت: حل این دو مشکل راه حل‌هایی را می طلبد که همزمان هر دوی این مشکلات را بتواند حل کند و کاهش دهد.

نقدی افزود: از جمله بهترین راه‌حل‌هایی که می‌تواند این دو مشکل را که هم‌اکنون توأمان با هم ایجاد شدند، بهبود ببخشد، حوزه‌هایی است که با سرمایه‌گذار‌های اندک می‌شود تولید را رونق داد تا با عرضه محصول بیشتر به بازار، از گرانی‌ها و تورم کاست.

فرمانده سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: جایی که سرمایه‌های بسیار کوچک و کم می خواهد و نیاز به این‌که نقدینگی زیادی وارد بازار بشود، نیست و در عوض آن در تولید می‌تواند آثار بسیاری را بگذارد، به‌ویژه در حوزه امنیت غذایی و تأمین غذای ارزان برای مردم که این مهم‌ترین محور انتظارات مردم از تحقق حماسه اقتصادی است.

وی با بیان این‌که حماسه اقتصادی باید وابستگی ما را کم، استقلال اقتصادی را تقویت کند و وابستگی ما به فروش نفت خام را کمتر کند، گفت: بسیج برای دنبال کردن این هدف برنامه‌هایی را در دستور کار خود قرار داده است.

نقدی ابراز داشت: ما بیشتر از دوازده سال است که سازمان بسیج سازندگی را داریم که کار گسترده‌ای را در آباد سازی روستاها  و کمک به محرومان در سراسر کشور انجام می‌دهد و نقش عمده را در سازندگی نقاط محروم دارد.

فرمانده سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به این‌که سال گذشته کارهای بسیار ارزشمندی در چارچوب بسیج سازندگی انجام شده است، بیان داشت: سال 91 نزدیک به 1میلیون و 600 هزار نفر بسیجی به مناطق محروم رفتند و به حدود دو میلیبون نفر از مردم مناطق محروم خدماتی را از قبیل بحث‌های آموزشی، بحث‌های خدمات درمانی، بحث‌های احداث خانه‌ بهداشت و خانه‌های محرومان، ترمیم مساجد و زیارتگاه‌های مذهبی در مناطق روستایی، ترمیم مدارس برای سال تحصیلی جدید، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، آموزش‌های پیشگیری از ناهنجاری‌ها در ابعاد مختلف سلامت جسمی و روحی، برنامه‌های آبخیزداری، جنگل‌داری، سیل بند و حفظ آب و خاک ارائه کردند.

وی گفت: از جمله اقدامات صورت گرفته در سال گذشته 62 فقره بیمارستان صحرایی و 40 فقره بیمارستان ثابت غیرقابل بهره‌برداری و یا درحال بهره‌برداری است.

نقدی ادامه داد: اعزام 8 هزار و 300 تیم پزشکی به روستاها، 73 تیم پزشکی تخصصی، جراحی و خدمات درمانی که در روستاها به شکل گسترده‌ای انجام شد، از دیگر اقدامات انجام گرفته بوده است.

فرمانده سازمان بسیج مستضعفین ابراز داشت: امیدواریم امسال نیز تمام این کارها در برنامه اردوهای هجرت و سازندگی که از هفته پیش آغاز شد، انجام ‌شود و روز دوشنبه هم اعزام گروه‌های جهادی دانشجویی را خواهیم داشت.

وی با بیان این‌که برای کمک به دولت در پیشبرد کشور بسیج وظیفه خود دانسته که در کمک به تولید اقتصادی و فعال کرن ظرفیت‌های مردمی وارد شود، افزود: سازمان ما هیچ‌گونه برنامه‌ای برای تصدی‌گری این موارد ندارد، صرفا استعدادهای مورد غفلت واقع شده را شناسایی کردیم و امیدواریم آنها را در برنامه‌ای که در سال جاری داریم، فعال می‌کنیم.

نقدی در ادامه این مطلب تأکید کرد: از این رو رویکرد گروه‌های جهادی در سال 92 از خدمات صرف به‌سوی خدمات مولد سوق پیدا می‌کند و بیشتر تلاش می‌شود تا کارهای تولیدی را دنبال کند.

علمی کردن کشاورزی و دامپروری

نقدی با بیان این‌که تغییر رویکرد گروه‌های جهادی و بسیج سازندگی منشأ یک حماسه خواهد شد، گفت: مسأله علمی کردن کشاورزی و دامپروری مهم است و بررسی‌هایی را صورت دادیم برای تحقق حماسه اقتصادی و راهکارهای مناسبی پیش بینی شده که یکی از آنها مسأله علمی کردن کشاورزی و دامپروری است.
وی همراهی بسیج با دولت را بسیار تعیین کننده دانست و افزود: بسیج ظرفیت عظیم مردمی سازمان یافته‌ای که نسبت به انقلاب و ارزش‌های آن کاملا متعهد و دلسوز هستند و در دفاع از کشور از هیچ تلاشی دریغ نکردند.
فرمانده سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به فعالیت‌های مهمی که از سوی بسیج سازندگی در آموزش و پرورش و مراکز فنی و حرفه‌ای صورت گرفته است، ادامه داد: البته یک کار درخشانی که صورت گرفت در ریشه‌کنی فلج اطفال در کشور، در زمان ریاست دکتر مرندی در وزارت بهداشت بود که با استفاده ار ظرفیت بسیج انجام شد.
نقدی افزود: اگر ما به علمی کردن کشاورزی روی بیاوریم و آموزه‌هایی را که کشاورزان نمونه بکار بستند و منجر تولید خوب و مطلوب شده را به عموم کشاورزان آموزش بدهیم، حتی ده پانزده درصد یا نهایتا 30 درصد از آموزه‌های کشاورز نمونه را بقیه بکار ببندند، ما در بدبینانه ترین وضعیت می‌توانیم تولید محصولات کشاورزی و دامپروری‌ خود را تا دو برابر افزایش دهیم و این مهم ترین برنامه ما است.
رییس سازمان بسیج مستضعفین اظهار داشت: مرغدار نمونه ما در قم از هر متر مربع مرغداری 64 کیلوگرم مرغ برداشت می‌کند درحالیکه متوسط جهانی سی و دو کیلوگرم و متوسط ایران 24 کیلوگرم است، آن آموزه‌ها را می‌شود منتقل کرد و مهم ترین برنامه ما طرح بسیج همگام با کشاورز است که در دستور کار بسیج قرار گرفته ساختارهایمان را تغییر دادیم.
وی با اشاره به این‌که هفته گذشته شاهد تأسیس یک نهاد جدید در چارچوب بسیج به‌نام سازمان بسیج مهندسین کشاورزی بودیم، گفت: آقای دکتر جهان سوز که استاد دانشگاه در رشته کشاورزی و از نخبگان کشاورزی کشور است، مسؤولیت این سازمان را بر عهده گرفته و برنامه ریزی خوبی کردند.
نقدی با اشاره به این‌که ما برای پایگاه‌های بسیج روستایی برنامه جداگانه پیش بینی کردیم، ادامه داد: امیدواریم با کمک پایگاه‌های روستایی بسیج، در همه روستاها کارگروه‌هایی را برای علمی کردن کشاورزی راه اندازی خواهند کرد و از ظرفیت مهندسین کشاورزی، دانشجویان بسیحی رشته کشاورزی، اساتید دانشگاه در رشته کشاورزی، استفاده می‌کنیم.
وی بیان داشت: لازم است از رسانه ها که بسیار می‌توانند در انتقال این مفاهیم و عملیاتی کردن این برنامه‌ها نقش داشته باشند، استمداد کنیم، به‌ویژه رسانه ملی که نقش سرنوشت سازی دارد.
نقدی گفت: ما درخواست داریم که انشالله شبکه‌ای هم به کشاورزان و دامداران کشور اختصاص پیدا کند، همانطور که در موضوعات مختلفی شبکه رادیویی و تلویزیون داریم، بتوانیم از ظرفیت‌های رسانه ملی برای این آموزش‌ها استفاده کنیم.
رییس سازمان بسیج مستضعفین با بیان این‌که رسانه برای علمی کردن کار کشاورزی بسیار تعیین کننده است و می تواند اقتصاد ما را متحول کند، اظهار داشت: یکی از مصداق های بارز حماسه اقتصادی همین است که ما بتوانیم در ظرف زمانی کوتاه یک جهشی را در تولیدمان با دو محور فعال کردن ظرفیت‌های مورد غفلت وافع شده و کم کردن فاصله کشاورزان و دامداران با کشاورزان و دامداران نمونه بوجود بیاوریم./956/پ201/پ
ارسال نظرات