۲۴ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۸:۱۰
کد خبر: ۱۸۰۶۳۸
عضو هیأت رییسه مجلس:

رای ندادن به برخی وزرای پیشنهادی نشانه عدم تعامل با دولت نیست

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر برخی از وزرای پیشنهادی نتوانند رأی اعتماد اکثریت نمایندگان را جلب کنند، به معنای عدم تعامل مجلس با دولت نیست.
محمدحسين فرهنگي، عضو هيئت رئيسه مجلس

محمدحسین فرهنگی، عضو هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز با بیان این‌که یکی از وظایف وکلای ملت بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی رییس جمهور است، اظهار داشت: نمایندگان مجلس پیش از آغاز جلسات علنی بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در کارگروه‌های مختلف و در کمسیون های تخصصی بحث‌های مختلفی داشته اند.


وی با بیان این‌که سوابق، عملکرد و اقدامات گذشته وزرای پیشنهادی از سوی مراجع مربوطه در اختیار مجلس و نمایندگان قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: با بررسی اسناد موجود و سوابقی که وزرای پیشنهادی داشتند، پیش بینی می شود اکثر آنان بتوانند رأی اعتماد نمایندگان را کسب کنند، حال ممکن است برخی از این وزرای پیشنهادی دارای آرای اکثریت قاطع نمایندگان باشند.


فرهنگی با اشاره به این‌که رأی اعتماد و یا عدم اعتماد به وزرای پیشنهادی حق نمایندگان مجلس به عنوان وکلای مردم است، تصریح کرد:‌ برخی از وزرای پیشنهادی یا مخالفان کمی داشتند که پیش بینی می شود بتوانند از مجلس رأی بگیرند، اما برخی دیگر از ابتدا با حرف و حدیث هایی همراه بودند که ممکن است، صلاحیت آنان برای وزارتخانه مطبوع احراز نشود.


نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس ادامه داد: آنچه مسلم است؛ آرای نمایندگان برآیند خرد جمعی ملت ایران است، از سوی دیگر مجلس نیز بر تعامل حداکثری با دولت تأکید دارد، اما اگر برخی از وزرای پیشنهادی نتوانند رأی اعتماد اکثریت نمایندگان را جلب کنند، به معنای عدم تعامل مجلس با دولت نیست.


وی افزود: ضمن این‌که اگر همه کابینه‌ دولت یازدهم نیز رأی بیاورند، به معنای عدم وجود نقطه ضعف در دولت نیست، البته از وضعیت و فضای حاکم بر مجلس این‌گونه برداشت می شود که احتمال دارد چند وزیر رای اعتماد کسب نکنند، اما باز همه چیز قطعی نیست و بسته به رأی نمایندگان، دفاع وزرای پیشنهادی و زیرا پایانی رییس‌جمهور است./935/ت302/ج

ارسال نظرات