اقتصاد آمریکا با مشکلات جدی روبه روست

به گزارش سرویس مانیتورینگ خبرگزاری رسا، صدای آمریکا در گزارشی به بررسی وضعیت اسف بار اقتصاد آمریکا پرداخت.
در بخشی از این گزارش آمده است: اگر قانونگذاران آمریکایی تا روز پنجشنبه 17 اکتبر بر سر سقف بدهی های آمریکا به توافق نرسند، اقتصاد کشور با مشکلات جدی روبه رو خواهد شد.
گفتنی است سقف بدهی های آمریکا در حال حاضر 16 تریلیون و 700 میلیارد دلار است که باید تا روز پنجشنبه با توافق قانونگذاران افزایش یابد.
به گزارش صدای آمریکا برخی منتقدان دولت، معتقدند که دولت آمریکا باید برای مخارج و پرداخت بدهی هایش اولویت بندی کند، اما تحلیلگران مالی دولت با به کار گیری این رویکرد مخالفند.
بسیاری از تحلیلگران مالی معتقدند، مشکل اساسی زمانی پیش خواهد آمد که خزانه دولت آمریکا خالی شود.
جک لو، وزیر خزانه داری آمریکا می گوید: از روز پنجشنبه 17 اکتبر تنها 30 میلیارد دلار در خزانه دولت باقی خواهد بود و با پرداخت حقوق سالمندان و پرداخت شماری دیگر از بدهی های دولت، هر آنچه در خزانه دولت وجود دارد، تا اول نوامبر تمام خواهد شد.
لازم به ذکر است که روز گذشته، باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا در حالی با قانونگذاران آمریکایی در خصوص پیداکردن راهی برای خروج آمریکا از بن بست اقتصادی دیدار کرده است که این روز تعطیل رسمی بوده است.
قانونگذاران آمریکایی علی رغم بحث های فراوان، تاکنون نتوانسته اند برای حل بحران اقتصادی آمریکا به نتیجه برسند. به نطر می رسد اختلافات داخلی احزاب به آنها اجازه ندهد برای حل مشکلات راه حلی پیدا کنند./1415/1409/ح