۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۴
کد خبر: ۲۰۲۵۶۳
مدیر حوزه علمیه خواهران شهرکرد مطرح کرد؛

تربیت فرزندان تحول آفرین رسالت اصلی مادران

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه خواهران شهرکرد، با بیان این که هدف اصلی از آفرینش زنان تربیت فرزندان و آماده‌شدن آنان برای حضور در جامعه است، گفت: زنان برحسب ضرورت می‌توانند با رعایت موازین اسلامی برای امرار معاش در بیرون از منزل فعالیت داشته باشند، اما اولویت مدیریت خانه است.
سعيده تارنگ
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، سعیده تارنگ، مدیر حوزه علمیه خواهران شهرکرد، در جشن ویژه میلاد حضرت زهرا(س) این مدرسه که با حضور نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، با اشاره به تبیین سبک زندگی فاطمی گفت: با توجه به سیره پیامبر(ص) متوجه می‌شویم که حضرت زهرا(س) با پایبند بودن به دستورات و شریعت از زنانی بود که پیامبر(ص)، ایشان را سرور زنان عالم نامیدند.
 
وی وقت گذاشتن برای امور خانه را از فعالیت‌های اجتماعی ایشان دانست و ادامه داد: حضرت زهرا(س) در زمان ضرورت نیز حضور فیزیکی در اجتماع داشتند.
 
تارنگ با تأکید بر این که وظیفه زنان تربیت فرزندان است، ابراز داشت: مادران، حقیقت و اصالت اسلام را به فرزندان بیاموزند تا فرهنگ ناب اسلام در جامعه نهادینه شود.
 
مدرس حوزه و دانشگاه با اشاره به این که اسلام هیچ‌گاه با فعالیت‌های اجتماعی زن مخالف نیست، اظهار داشت: زنان می‌توانند بنا به ضرورت در جامعه حضور داشته باشند و فعالیت‌هایی که بسته به حضور آنان است، انجام دهند.
 
مدیر حوزه علمیه فاطمیه شهرکرد درباره جایگاه و قداست حضرت زهرا(س) در منابع اهل سنت با اشاره به سخن رسول‌الله(ص) گفت: پیامبر(ص) زمانی که زنان برتر عالم را نام می‌بردند یکی از زن‌ها را فاطمه عنوان کردند که این بیانگر قداست این بانوی بزرگ است.
 
وی با اشاره به این که زن به ‌عنوان یک انسان دارای کرامت و ارزش ویژه است، افزود: حضرت زهرا(س) می‌فرمایند: پیامبر در جمع همسران بودند که سؤال شد بهترین حالت برای زن چیست، حضرت جواب دادند: نه مردی او را ببیند و نه او مردی را ببیند که این روایت کرامت زن را در دیانت، حیا، عفت و پاکدامنی می‌دانند.
 
این مقام مسؤول با بیان این که کرامت زن مصداق‌هایی دارد، عنوان کرد: وظایف شوهرداری و تربیت فرزند از مصداق‌های داخل خانه و حجاب برتر، دوری از تجمل و تزئینات از مصداق‌های کرامت زن در بیرون از خانه است.
 
تارنگ با اشاره به سخن حضرت رسول(ص) که فرمودند: بهترین زن کسی است که زمانی شوهرش او را می‌بیند خوشحال شود، بیان کرد: در فرهنگ اصیل اسلام اولویت نخست برای زنان رسیدگی به فرزندان و همسران است که این یک افتخار است نه اجبار؛ زنان باید متوجه باشند که رضایت خداوند به وظیفه آنان در قبال همسران و فرزندان بستگی دارد.
 
مدرس حوزه علمیه خواهران شهرکرد با بیان این که هدف اصلی از آفرینش زنان تربیت فرزندان و آماده‌شدن آنان برای حضور در جامعه است، گفت: زنان برحسب ضرورت می‌توانند با رعایت موازین اسلامی برای امرار معاش در بیرون از منزل فعالیت داشته باشند، اما اولویت مدیریت خانه است.
 
وی با اشاره به حدیث «بهشت زیر پای مادران» است، عنوان کرد: این حدیث نشانگر این است که خدمت به مادر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است؛ چرا که مادر در زمان بارداری زحمات حمل فرزند و شیر دادن به او را تحمل کرده است، بنابراین باید او را محترم شمرد./9457/پ202/س
ارسال نظرات