۱۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۳:۱۰
کد خبر: ۲۰۸۳۲۴
معاون آموزشی مؤسسه علامه مجلسی اصفهان:

نخبه پروری و بستر سازی آموزشی از اهداف مؤسسه علامه مجلسی است

خبرگزاری رسا ـ خطیب با اشاره به فعالیت های مؤسسه آموزش عالی حوزوی علامه مجلسی گفت: این مؤسسه در سال جدید با توجه به بررسی های صورت گرفته در دو رشته علوم حدیث با گرایش کلام و عقائد و گرایش تفسیر اثری اسلامی فعالیت خود را گسترش داده است.
عبد المجيد خطيب

عبدالمجید خطیب، معاون آموزشی موسسه آموزش عالی حوزوی علامه مجلسی وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، با بیان این که مؤسسه آموزش عالی علامه مجلسی(ره) در پی توافقنامه با دانشگاه علوم قرآن و حدیث قم از سال 88 تا کنون اقدام به برگزاری دوره های کارشناسی ارشد در رشته های مختلف نموده است، گفت: این مؤسسه در سال جدید با توجه به بررسی های صورت گرفته در دو رشته علوم حدیث با گرایش کلام و عقائد و گرایش تفسیر اثری اسلامی فعالیت خود را گسترش داده است.

وی همکاری با دانشگاه علوم قرآن و حدیث قم در برگزاری دوره های کارشناسی ارشد در رشته های کلام اسلامی، تفسیر اثری، نهج البلاغه را از فعالیت های پیشین مؤسسه آموزش عالی علامه مجلسی(ره) برشمرد و تصریح کرد: با توجه به نیازسنجی که در اصفهان بررسی شد و دلایل دیگری همچون حضور اساتید ممتاز و استقبال خوب طلاب، برای دوره تحصیلی سال جدید رشته علوم حدیث با دو گرایش مذکور برای برگزاری انتخاب شد.

معاون آموزشی مؤسسه آموزش عالی حوزوی علامه مجلسی(ره) در خصوص نحوه جذب دانش پژوهان در این دوره اظهار داشت: امسال بیش از 100 نفر در آزمون ورودی رشته علوم حدیث شرکت کرده اند که از این بین شرکت کنندگانی که حدنصاب نمره علمی لازم را کسب نمایند دعوت به مصاحبه علمی می شوند تا در پایان نفرات پذیرفته شده مشخص شوند.

وی در خصوص زمان اعلام نتایج پذیرفته شدگان در این دوره خاطرنشان کرد: نتایج آزمون علمی این دوره در تیرماه و نتایج مصاحبه در مردادماه اعلام می گردد تا دانش پژوهان پذیرفته شده از اول مهرماه دوره تحصیلی خود را آغاز نمایند.

خطیب شرکت کنندگان در دوره های تحصیلی گذشته مؤسسه آموزش عالی علامه مجلسی(ره) را از نخبگان علمی و حوزوی دانست و بیان کرد: تحصیل نخبگان حوزوی و علمی در رشته مذکور و بستر سازی مناسب برای تحصیل آن ها مقدماتی برای فعالیت های آموزشی و پژوهشی تخصصی دانش پژوهان علاقمند را فراهم کرده است.

وی در پایان یاد آور شد: از موارد قابل توجه در مورد دانش پژوهان این مؤسسه قبولی 15 نفر در مقطع دکتری از بین 45 نفر فارغ التحصیل این مؤسسه است که نسبت به درصد پذیرش دانش پژوهان این موسسه آمار قابل توجهی است./939/ت302/ب

ارسال نظرات