۲۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۴
کد خبر: ۲۲۱۴۵۵
مدیرکل تبلیغات اسلامی قزوین:

مسؤولان توطئه‌های استکبار برای ضربه به نظام را جدی بگیرند

خبرگزاری رسا ـ مدیرکل تبلیغات اسلامی قزوین، ‌گفت: تلاش‌های شبانه‌روزی استکبار و دولت‌های غربی برای براندازی نظام زنگ هشداری جدی برای مسؤولان است.
حجت الاسلام نعمت الهي، مديرکل تبليغات اسلامي قزوين

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، حجت الاسلام علی نعمت الهی، مدیرکل تبلیغات اسلامی قزوین امروز در همایش ائمه جماعات مدارس استان قزوین که در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد، با بیان این‌که تلاش‌های شبانه‌روزی استکبار و دولت‌های غربی برای براندازی نظام زنگ هشداری جدی برای مسؤولان است گفت: تلاش‌های شبانه‌روزی دولت‌های غربی برای براندازی نرم در جمهوری اسلامی و استحاله فرهنگی باید مسؤولان و دست‌اندرکاران نظام اسلامی را بیدار کند، دین مقدس اسلام همواره به مسلمانان سفارش می‌کند که از تمام قوا و امکانات خویش برای پیروزی و غلبه بر دشمنان و مستکبران عالم استفاده کنند.

 

حجت الاسلام نعمت الهی با تاکید بر ترویج اقامه نماز اول وقت به‌ویژه بین جوانان بیان داشت: باید با فرهنگ سازی، نماز اول وقت را در جامعه به‌ویژه مدارس ترویج داده تا به محض شنیدن اذان نمازخانه های مدارس از وجود دانش آموزان عطرآگین شود.

 

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قزوین در ادامه افزود: درباره ترویج فرهنگ نماز اول وقت وعاظ، رسانه‌ها و روحانیان وظیفه سنگینی بر عهده دارند و باید فرهنگ سازی لازم را انجام دهند.

 

وی به بیان اهمیت حضور مبلغان در مدارس پرداخت و گفت: حضور مبلغان در مدارس می‌تواند دستاوردهایی مانند تبلیغ چهره به چهره و ارائه مشاوره های اخلاقی و مذهبی داشته باشد و کوچکترین فایده این طرح، این است که دانش آموزان با مسأله اقامه نماز و اهمیت آن بیش از پیش آشنا می‌شوند اقامه نماز نیز به خودی خود، موجب ترک گناه و دوری از ارتکاب اعمال زشت می‌شود.

 

حجت‌الاسلام نعمت الهی، نقش امامان جماعت را نیز در گرایش جوانان به مساجد و نماز تاثیرگذار دانست و افزود: اگر امام جماعت مسجد وقت خود را صرف تشویق و ترغیب جوانان و اقشار مختلف جامعه کند حضور نمازگزاران بیشتر خواهد شد.

 

وی در ادامه افزود: متأسفانه در حوزه‌های مربوط به امور برنامه‌سا‌زی برای جوانان و نوجوانان غالبا از فعالیت‌ها و طرح‌هایی بهره‌گیری به عمل می‌آید که بازده و خروجی آنها بسیار پایین بوده و همین امور به تدریج موجب بی انگیزگی و بی علاقگی جوانان به امور و برنامه‌های فرهنگی اجرا شده می‌شود.

 

این کارشناس فرهنگی با بیان این‌که در دوره‌ کنونی که بهره‌گیری از شیوه‌ها و ابزار‌های نوین ارتباط جمعی و فردی بسیار متداول و پر بازده است، گفت: می‌توان حداکثر بهره‌برداری را از طرح‌های فرهنگی به عمل آورد.

 

وی در پایان بیان داشت: ابتکارات و ایده‌های به‌روز و جدید باید به طور مکرر و مستمر برای گرایش جوانان به امور دینی مورد استفاده مسؤولان و متولیان امور فرهنگی قرا گیرد./955/پ202/ب4

ارسال نظرات