۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۲۰:۳۸
کد خبر: ۲۳۳۹۰۱
استاد حوزه علمیه قم:

حفظ ارتباط با خدا شرط استجابت دعا است

خبرگزاری رسا ـ استاد اخلاق حوزه علمیه با اشاره به اثرات دعاهای واقعی، ادامه داد: دعایی که از عمق جان انسان برمی خیزد، سبب راهگشایی و پیشرفت در زندگی و رفع مشکلات و بلایا می شود.
حجت الاسلام و المسلمين علي سروي استاد اخلاق حوزه علميه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین علی سروی، استاد اخلاق حوزه علمیه، شب گذشته در جمع عزاداران شبستان امام خمینی(ره) در حرم حضرت معصومه(س) به تبیین مسأله توسل و ارتباط با خداوند پرداخت.

 

وی با اشاره به آیه «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّـهَ وَابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسِیلَة»، گفت: در قرآن در مورد مسأله توسل به در گاه خداوند آیات بسیاری وجود دارد، خداوند در این آیه می فرماید، ای کسانی که ایمان آورده اید، با تقوا باشید و به خداوند توسل کنید.

 

استاد اخلاق حوزه علمیه شرط استجابت دعا و توسل را تقوا داشتن مطرح کرد و افزود: خداوند توسل افراد با تقوا را مورد عنایت خود قرار می دهد، البته این مسأله بدان معنا نیست که دعای افراد دیگر بی اثر است؛ بنابراین دعا و توسل بدون تقوا اثر ویژه ندارد.

 

وی به داستان هابیل و قابیل اشاره کرد و اظهار داشت: این دو فرزند حضرت آدم هستند که خداوند به آنها فرمود، به درگاه من قربانی بیاورید و  قربانی هابیل مورد قبول خداوند قرار گرفت، این قبولی به سبب تقوای جناب هابیل بوده است، خداوند در قرآن می فرماید که دعا و توسل افراد با تقوا مورد قبول واقع می شود.

 

حجت الاسلام والمسلمین سروی با اشاره به اثرات دعاهای واقعی، ادامه داد: دعایی که از عمق جان انسان برمی خیزد، سبب راهگشایی و پیشرفت در زندگی و رفع مشکلات و بلایا می شود.

 

وی ابراز داشت: مؤمنان باید دائم الدعا باشند و در تمام شرایط زندگی خود، باید ارتباطشان را با خداوند حفظ کنند تا سربلند شوند.

 

استاد اخلاق حوزه علمیه با اشاره به آیه ای از قرآن کریم در زمیه ضرورت تضرع، بیان داشت: خداوند در قرآن می فرماید که چرا انسان ها به درگاه من تضرع و زاری نمی کنند، انسان باید توجه داشته باشد که فقط در زمان گرفتاری ها به فکر توسل نیفتد، البته در این زمان هم باید به خداوند و اهل بیت(ع) پناه برد، اما این که فقط در در ز مان مشکلات و سختی ها مراجعه شود، نادرست است./1323/پ202/س

 

ارسال نظرات