۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۶
کد خبر: ۲۳۵۰۹۱
رییس ستاد زکات استان اصفهان:

پرداخت زکات در شهرستان کاشان رضایت بخش نیست

خبرگزاری رساـ رییس ستاد زکات استان اصفهان با بیان این‌که سهم شهرستان کاشان در جمع آوری زکات در مقایسه با شهرهای مشابه کاشان به لحاظ کشاورزی اندک است، گفت: زکات جمع‌آوری‌ شده در کاشان که یکی از شهرهای بزرگ استان اصفهان است، در شأن و جایگاه این شهرستان نیست.
حجت الاسلام غلامحسين رنجبر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا درکاشان، حجت الاسلام غلامحسین رنجبر، رییس ستاد زکات استان اصفهان، ظهر امروز در شورای زکات شهرستان کاشان، سهم شهرستان کاشان را در جمع آوری زکات در مقایسه با شهرهای مشابه کاشان به لحاظ کشاورزی اندک اعلام کرد و گفت: زکات جمع آوری شده در شهرستان کاشان که یکی از شهرهای بزرگ و مهم استان اصفهان است در شأن و جایگاه این شهرستان نیست.

 

وی افزود: شهرستان کاشان علاوه بر بخش کشاورزی از ظرفیت حدود یکهزار کارخانه فرش ماشینی بهره مند است که هرکارخانه با اختصاص سالانه دو تخته فرش می تواند فرش مورد نیاز دو هزار نیازمند را تأمین کند.

 

حجت الاسلام رنجبر یاد آورشد: جمع آوری زکات در شهرستان کاشان هر چند در سال های اخیر نسبت به گذشته بهتر شده است اما وضعیت موجود نیز رضایت بخش نیست.

 

به گفته وی، سهم جمع آوری زکات در شهرستان اردستان از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه جاری یک میلیارد و 414 میلیون تومان زکات واجب و مستحبی است.

 

رییس ستاد زکات استان اصفهان افزود: سهم جمع آوری زکات در شهرستان نجف آباد نیز طی 9 ماه سال جاری یک میلیارد و 290 میلیون تومان است که در ادامه بیش از 200 میلیون تومان دیگر نیز واریز کرده و معتقدند در جمع آوری زکات از همه شهرستان های استان اصفهان جلوتر هستند.

 

وی با اشاره به این که سال گذشته در منطقه ای به نام اَشن نجف آباد به میزان 10 تن عسل و امسال بیش از 10 تن عسل برای نیازمندان جمع آوری شده است، یاد آورشد:  امسال کندو های عسل در اَشن نجف آباد برای فقرا پلاک کوبی شده است.

 

حجت الاسلام رنجبردر ادامه توزیع گونی‌هایی با آرم ستاد زکات بین کشاورزان استان را در تشویق کشاورزان به پرداخت زکات محصولات کشاورزی تأثیرگذار دانست و یاد آورشد: سابقه توزیع گونی با آرم ستاد زکات در شهرستان فریدن یکی از شهرهای محروم استان اصفهان سبب شد تا کشاورزان فریدنی 44 تن گندم برای زکات پرداخت کنند.

 

وی افزود: شوراهای زکات در روستاهای استان اصفهان که قابلیت کشت‌های زکاتی را دارند باید با توزیع گونی هایی با آرم ستاد زکات نسبت به تشویق کشاورزان برای پرداخت زکات محصول کشاورزی اهتمام داشته باشند.

 

حجت الاسلام رنجبر در ادامه با تأکید بر این که جمع آوری زکات در هرمحلی برای همان محل نیز هزینه می شود گفت: در قانون مصوبه شورای زکات کشور آمده است جمع آوری زکات در هر روستایی باید در همان روستا هزینه شود و نباید از آن روستا خارج شود.

 

وی همچنین از پلاک کوبی بیش از 2 هزار و 500 اصله درخت میوه در طرح شجره طیبه شهرستان سمیرم خبر داد و اظهار امیدواری کرد امسال این تعداد درخت میوه به 3 هزار اصله درخت افزایش یابد.

 

به گفته وی، با فروش سیب های زکاتی در شهرستان سمیرم در سال گذشته و تهیه جهیزیه برای نو عروسان این شهرستان، هیچ نو عروس نیازمندی در شهرستان سمیرم در نوبت دریافت جهیزیه قرار نداشت.

 

رییس ستاد زکات استان اصفهان یادآورشد: کشاورزان و باغداران هر تعداد درخت میوه و با هر میزان سال تعیین کنند، میوه آن به امر زکات اختصاص داده می شود و مردم محروم می توانند از ثمره این شجره طیبه استفاده کنند.

 

گفتنی است، دومین جلسه شورای زکات شهرستان کاشان امروز با حضور آیت الله نمازی نماینده ولی فقیه درکاشان و اعضای این شورا برگزار شد. /1307/پ202/ب6

ارسال نظرات