پژوهش، محور فعالیتهای حوزه علمیه خواهران است/ وجود 62 مدرسه علمیه خواهران در تهران
مدیر حوزههای علمیه خواهران استان تهران افزود: به طور طبیعی زمانیکه نگاه صرفا طلبهمحور شد دین مغفول واقع میشود اگر چه خوب است اما تابع غیر مطلوب با خود دارد، نگاه ما به حوزههای علمیه خواهران باید دینمحور باشد زیرا این جمعیت با هدف توسعه و گسترش دین وارد حوزه علمیه شدند.
حجتالاسلام آقامیری عنوان کرد: برخی از علما اعتقاد دارند که شاید در بین خانمها لازم نباشد اجتهاد، فقاهت، فلسفه مانند برادران تدریس شود، اما برخی دیگر عنوان میکنند که باید خواهران نیز مانند برادران همین مراتب را طی کنند.
وی افزود: قبل از انقلاب چند حوزه علمیه محدود در قم، مشهد و تهران برای خواهران وجود داشت، اما به همت آیتالله شرعی حوزه علمیه خواهران راهاندازی شد و امروز فقط در حوزه علمیه تهران 62 مدرسه علمیه به شکل مصوب داریم که شاید از حوزه علمیه برادران ما بیشتر باشد.
در تهران 480 مدرسه علمیه خواهر در کمتر از 20 سال تاسیس شد
مدیر حوزههای علمیه خواهران استان تهران در ادامه گفت: در کل کشور غیر از استان خراسان که به صورت مستقل است نزدیک به 480 مدرسه علمیه خواهران در کمتر از 20 سال تاسیس کردیم.
حجتالاسلام آقامیری با اشاره به علت تاسیس حوزه علمیه خواهران اظهار داشت: تاسیس حوزه علمیه خواهران به دلیل سبک زندگی موجود در تهران و احساس خلأ معنویت خانمها بود تا آنها گم شده خود را در مراکز تولید معنویت پیدا کنند.
وی با اشاره به اینکه برخی در راستای تاسیس حوزه خواهران مجوز را به سختی میدهند، افزود: مراجع بزرگی چون حضرات آیات وحید خراسانی، مکارم شیرازی و شبیری زنجانی ضرورت تاسیس حوزه عملیه خواهران را تایید کرده و حمایت میکنند.
درباره وحدت شکنی باید تدبیر درستی صورت گیرد
مدیر حوزههای علمیه خواهران استان تهران با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه اگر علما برای 20 سال آینده تدبیر نکنند معلوم نمیشود برای حوزه چه اتفاقی بیفتد، گفت: وحدت شکنی بین شیعه میتواند در محافل دینی اتفاق افتد اگر در این زمینه تدبیر درستی صورت نگیرد و هر کسی از هر سو برای حوزه تدبیر کند اتفاق بدی رخ خواهد داد.
حجتالاسلام آقامیری در ادامه بیان داشت: با توجه به جمعیت 20 میلیونی تهران پذیرش 800 طلبه بسیار کم است، اقامه نشدن نماز از سوی روحانی در برخی از مساجد نشان از کم بودن روحانی است، امروز ما در تهران بالغ بر 150 مدرسه علمیه لازم داریم برخی مناطق تهران مکان داریم اما نیاز به موسس دارد.
وی با اشاره به مساله پژوهش در حوزه علمیه عنوان کرد: ما در حوزه علیمه خواهران پژوهش را محور کار قرار دادیم پژوهش در بین مدارس علمیه ما همراه با درس است اگر چه ممکن است عمق آن مانند پژوهش برادران نباشد.
مدیر حوزههای علمیه خواهران استان تهران ابراز کرد: در میان 7 هزار فارغ التحصیل خواهر، فضلای بسیار باسوادی وجود دارند که پایان نامههای برخی از آنها قابل چاپ کردن است اما امکانات حمایت از آنها را نداریم.
حجتالاسلام آقامیری در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت بالای طلاب ما در مدراس و تاثیرگذاری مثبت آنها در توسعه و گسترش دین در میان خانواده، محله و اقوام لازم است که حمایتهای لازم از حوزههای علمیه خواهران صورت گیرد./807/پ202/ب4