۰۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۷
کد خبر: ۲۴۳۳۷۲

دومین جلسه هم اندیشی مدیران مدارس علمیه استان تهران برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ دومین جلسه هم اندیشی مدیران مدارس علمیه استان تهران با حضور مدیران مدارس و اعضای شورای حوزه علمیه استان تهران برگزار شد.
جلسه مديران حوزه علميه استان تهران در مدرسه علميه چيذر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، دومین جلسه هم ‍‌اندیشی مدیران مدارس علمیه استان تهران صبح چهارشنبه 8 دی ماه با حضور حجت الاسلام والمسلمین رجبی، قائم مقام مؤسسه علمی پژوهشی امام خمینی(ره) و عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، برخی از اعضای شورای حوزه علمیه استان تهران و مدیران مدارس علمیه استان در مدرسه علمیه قائم(عج) چیذر برگزار شد.

 

در ابتدای این جلسه، حجت الاسلام والمسلمین هاشمی علیا، متولی مدرسه علمیه قائم(عج) چیذر و عضو شورای حوزه علمیه استان تهران ضمن تبریک ولادت امام حسن عسگری(ع) و عرض خیر مقدم به مدیران مدارس علمیه، با اشاره به دعای مختص روز چهارشنبه تصریح کرد: در دعای روز چهارشنبه آمده است که خدایا به من روزی کن که در اطاعت و بندگی تو قوی باشیم در حالی که طاعتی بالاتر از تحصیل، تعلیم و تربیت نیست و ما از خدا بخواهیم که به ما قوتی عطا نماید تا در تعلیم و تربیت طلاب، آنچه که مطلوب خدا و امام زمان(عج) است، موفق باشیم.

 

وی در ادامه افزود: بهترین عمل انسان، تعلیم و تعلّم است و ثوابی بالاتر از تحصیل علم، ترویج دین و تربیت طلاب وجود ندارد.

 

در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین غفوری، مدیر حوزه علمیه استان تهران با اشاره به ارائه نظرات مدیران در این جلسات اظهار داشت: قرار است جلسات مدیران مدارس علمیه تخصصی برگزار شود و مدیران محترم با ارائه نظرات، گفت‌وگو و تبادل نظر در مورد موضوعات و مشکلات مدارس علمیه، ما را در رفع مشکلات و پیشبرد کارها یاری کنند.

 

بعد از سخنان مدیر حوزه علمیه استان تهران، نخستین جلسه کمیسون‌های تخصصی آموزشی در سه موضوع جذب کمّی و کیفی پذیرش علاقه‌مندان ورود به حوزه، ارتقای علمی مدارس علمیه و رفع مشکلات نقل و انتقالات طلاب برگزار شد.

 

در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین رجبی، قائم مقام مؤسسه علمی پژوهشی امام خمینی(ره) و عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به خلأهای حوزه‌های علمیه و تشخیص علمای شیعه با توجه به نیازهای جامعه ابراز داشت: علمای شیعه با تشخیص نیازهای جامعه و برنامه‌ریزی جهت رفع این نیازها، حوزه‌های عملیه را تجهیز می‌کردند و در زمان معاصر، علامه طباطبایی با توجه به نیاز جامعه و طبقه روشنفکر، با تفسیر قرآن و علوم عقلی حوزه‌های علمیه را تجهیز کردند.

 

در ادامه جلسه بعد از اقامه نماز، جلسات کمیسیون‌های تخصصی برگزار و در پایان جلسه نیز از برخی مدیران نمونه مدارس علمیه استان تقدیر به عمل آمد./841/پ202/ب4

ارسال نظرات