۲۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۵
کد خبر: ۲۸۹۱۳۶
فرمانده سپاه فجر فارس تاکید کرد؛

توجه ویژه رسانه‌ها به اجلاسیه پیر غلامان حسینی در فارس

خبرگزاری رسا ـ فرمانده سپاه فجر فارس برگزاری اجلاسیه تجلیل از پیر غلامان حسینی (ع) در فارس را یک حادثه بزرگ فرهنگی دانست و از رسانه‌ها خواست تا به این رخداد فرهنگی توجه ویژه‌ای داشته باشند.
غلامحسين غيب‌پرور

به گزارش خبرگزاری رسا در فارس، سردار غلامحسین غیب‌پرور در دیدار با مسؤولان برگزاری اجلاسیه پیر غلامان حسینی (ع)، ضمن تأکید بر لزوم برنامه‌ریزی هدفمند برای برگزاری این اجلاسیه اظهار داشت: جدا از مباحث فرهنگی مورد توجه در این اجلاسیه، باید به نظم و اصل میهمان‌نوازی مردم فارس توجه ویژه‌ای شود.

 

وی خدمت زیر پرچم امام حسین (ع) را منحصر به هیچ گروه یا تشکل سیاسی خاصی ندانست و با تأکید بر لزوم حضور تمام هیأت‌های مذهبی در امر برگزاری این اجلاسیه گفت: تمام مردم و هیأت‌های مذهبی با هر دیدگاه سیاسی و تفکری باید در این مراسم حضور داشته باشند.

 

غیب‌پرور با بیان اینکه نباید کسی را از سر سفره امام حسین (ع) پس زد، افزود: این اجلاسیه فرصتی طلایی برای انجام یک کار فرهنگی بزرگ است.

 

فرمانده سپاه فجر فارس با تقدیر از اقدامات انجام‌ شده توسط تیم اجرایی این اجلاسیه در این استان گفت: توجه به محتوای فرهنگی این اجلاسیه نکته بسیار مهمی است که متصدیان این اقدام فرهنگی باید به آن عنایت ویژه داشته باشند.

 

غیب‌پرور اخلاص در عمل را ویژگی برگزارکنندگان این اجلاسیه دانست و با اشاره به برخی ناهنجاری‌های فرهنگی موجود در جامعه، افزود: فقط با کار فرهنگی می‌توان از ابتذال فرهنگی جلوگیری کرد.

 

وی روضه امام حسین (ع) را نسخه مقابله با ابتذال فرهنگی دانست و گفت: در برگزاری این اجلاسیه باید به گونه‌ای باشید که پس از پایان آن خیالمان راحت باشد که یک قدم مثبت فرهنگی در راستای اعتلای فرهنگ اسلام ناب محمدی (ص) را برداشته‌ایم./919/101/ب3

ارسال نظرات