فعالیت تبلیغی گسترده وهابيت در شهرها و روستاهاي مرزي کشور
به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا دركاشان، حجت الاسلام سيد محمد علي غروي تهراني، دوشنبه شب در سومين سالگرد ارتحال آيت الله حاج سيد محمدباقر مصطفوي الحسيني در حسينيه درب يلان كاشان، گفت: رهبران ديني ما به مسأله تعقل، تفكر، انديشه، عقلانيت، علم و دانش اهميت ويژه اي داشته و دارند.
وي افزود: هيچ مكتبي را در عالم سراغ نداريد كه بگويد نشستن نزد عالم ثواب دارد و يا نگاه كردن به صورت يك عالم و يا حتي نگاه كردن به درب خانه يك عالم ديني ثواب دارد.
حجت الاسلام غروي تهراني با اشاره به اينكه پيامبراكرم(ص) مي فرمايد، پيامبران الهي امانتداران انبيا هستند، گفت: علماي دين وارثان خوبيها و پاكيها و ادامه دهنده خط انبياي الهي هستند.
استاد حوزه علميه ادامه داد: پيامبراكرم(ص) مي فرمايد، عالم بزرگ و انديشمند كسي است كه با دانش خود علم را به ديگران بياموزد و زماني كه خود نيازمند به آموختن علم است در برابر عالم ديگري زانو بزند و علم را از او بياموزد، بنابراين اگر جامعه به همين يك حديث عمل كند اين همه مشكل در جامعه وجود نخواهد داشت.
حجت الاسلام غروي تهراني با اشاره به اينكه امام مجتبي(ع) ميفرمايد، برو در محضر ديگران زانو بزن تا شايد علمي را كه بلد نيستي ياد بگيري، گفت: امروز استعمار به دنبال اين است كه هر شخصيت عالمي كه در جامعه اثرگذاري و تأثيرگذاري بيشتري دارد را هدف قرار دهد و آنها را تخريب كند.
وي يادآور شد: اين قانون عالم است كه آنچه را كه بلد هستيد را به ديگران بياموزيد و آنچه را كه بلد نيستيد نزد استاد زانو بزنيد و آن از استاد خود بياموزيد.
استاد حوزه علميه با اشاره به اينكه آيت الله حاج سيد محمدباقر مصطفوي در محضر علماي و شخصيت هاي بزرگ ديني نجف تلمذ كرد، يادآور شد: آيت الله مصطفوي در نجف و در محضر آيت الله خويي و آيت الله سبزواري فقه و اصول و فلسفه و در محضرآيت الله شيخ عباس قوچاني سالها تلمذ كرد.
حجت الاسلام غروي تهراني يادآور شد: آيت الله شيخ عباس قوچاني شخصيتي كه 6 سال نزد آيت الله قاضي تلمذ كرده است مي گويد، طي اين مدت 6 سال با آيت الله قاضي صحبت نمي كردم و درس را ادامه دادم تا جايي كه آيت الله قاضي در وصيت نامه خود نوشت وصي من در مسير طريقت آقاي قوچاني است.
به گفته وي، امروز استعمار در فضاي مجازي به دنبال تخريب شخصيت هاي ديني است و در اين فضا زمينه اي را فراهم كرده است تا هر كس با ديگري مشكل داشت، بلافاصله مطلبي را بر عليه او بنويسد و در فضاي مجازي منتشر و تخريب كند.
حجت الاسلام غروي تهراني در ادامه نسبت به ترويج و گسترش فرقه وهابي در شهرها و روستاهاي مرزي از سوی عربستان هشدار داد و افزود: شهرها و روستاهاي مرزي كه چندين شخصيت ديني و خطيب ديني تربيت كرده است در شب عاشورا از داشتن يك روحاني و طلبه محروم است و اين در حالي است كه وهابيت در همين شهرها و روستاهاي نوار مرزي در حال تبليغ هستند تا شيعه را وهابي كنند.
وي اظهار داشت: اگر امروز شاهد اين همه جمعيت در سومين سالگرد رحلت آيت الله مصطفوي هستيم براي اين است كه ايشان با وجود اصراري كه به ماندن اش در نجف بود اما اعلام كرد مردم شهر من كاشان به من نياز دارند و من بايد براي خدمت به مردم شهر خودم به كاشان برگردم.
استاد حوزه علميه ابراز داشت: هر چند كشور ما حسيني و اهل بيتي و ائمه اطهاري است و عزاداري و عَلَمُ و كُتل همه از شعائر مذهبي است و سبب مي شود اسلام زنده بماند اما امروز وهابيت در شهرها و روستاهاي نوار مرزي به شدت در حال تبليغ وهابيت است و علما و هيئات مذهبي بايد مراقب باشند كه عربستان براي شهرها و روستاهاي مرزي طرح و برنامه دارد كه اگر امروز با آن مقابله نشود، فردا آسيب خواهيم ديد.
حجت الاسلام غروي تهراني گفت: امام مجتبي(ع) مي فرمايد، هيچ ثروتي بالاتر از عقلانيت نيست و از علم و انديشه بالاتر نداريم و هيچ فقري هم بدتر از ناداني و جهل نيست و چند گروه هستند كه به دليل داشتن اين اعمال از جنود شيطان در امان هستند، كساني كه براي خدا و از ترس خدا گريه ميكنند و آنهايي كه در مسير بندگي، نيمه هاي شب نماز مي خوانند.
شايان ذكر است، آيت الله سيد محمد باقر مصطفوي از علماي منطقه شمال استان اصفهان است که پس از گذراندن دروس ابتدايي در ۱۳ سالگي وارد حوزه علميه کاشان شد و علوم ديني را تحصيل کرد، وي دروس مقدمات را در محضر حضرات، شيخ عبدالله مدني، سيدعلي حايري و شيخ محمود نجفي آموخت و سپس براي ادامه تحصيل راهي حوزه علميه قم شد و دروس سطح را نزد بزرگاني چون، شيخ عبدالجواد کرباسي، سلطاني بروجردي، سيدرضا صدر فرا گرفت، اين عالم رباني در هجدهم آذر سال ۹۲ به علت کهولت سن به رحمت ايزدي پيوست و پيکر مطهرش پس از تشييع بر دوش هزاران نفر از مردم کاشان در آرامستان ‹‹ دشت افروز›› کاشان به خاک سپرده شد./1307/202/ب2