۲۶ آبان ۱۳۹۵ - ۲۲:۵۰
کد خبر: ۴۶۲۰۲۷
معاون نهاد ریاست جمهوری:

تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند نگرش جهادی است

رضوی گفت: اگر در جنگ ایران و عراق، توانستیم با تکیه بر توانمندی داخلی بر مشکلات اقتصادی کشور فائق آئیم و مسیر سازندگی و آبادانی را پیش گیریم، امروز نیز می توانیم بر جنگ اقتصادی بر دشمنان انقلاب پیروز شویم.
اقتصاد مقاومتی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، ابوالفضل رضوی، معاون نهاد ریاست جمهوری عصر امروز در جمع مسؤولان استان آذربایجان‌شرقی با تأکید بر این‌که راه نجات از معضلات و مشکلات اقتصادی را باید در نسخه ارائه شده از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی جستجو کرد، اظهار داشت: تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند نگرش جهادی و بهره‌مندی از تمامی ظرفیت‌های داخلی است.

وی با بیان این‌که انقلاب اسلامی ایران و دوران دفاع مقدس تجلی همدلی و همزبانی ملت ایران در مقابله با مشکلات بوده است، خاطرنشان کرد: اتحاد ملت از بدو پیروزی انقلاب تا سال 68 و پایان جنگ حیرت جهانیان را به دنبال داشته است؛ این وحدت توانست بر اتحاد آمریکا و دیگر حکام ظالم جهان با صدام پیروز شود.

رضوی با بیان این‌که امروز نظام اسلامی ایران با جنگ اقتصادی دشمنان رو به رو است، تصریح کرد: اگر در جنگ ایران و عراق، توانستیم با تکیه بر توانمندی داخلی بر مشکلات اقتصادی کشور فائق آئیم و مسیر سازندگی و آبادانی را پیش گیریم، امروز نیز می توانیم بر جنگ اقتصادی در دشمنان انقلاب پیروز شویم.

معاون نهاد ریاست جمهوری با بیان این‌که باور به جنگ اقتصادی، مدیریت صحیح و پرهیز از مسندگرایی از جمله راهکارهای حل مشکلات است، اظهار داشت: در حال حاضر 228 هزار شرکت تعاونی در کشور در حال فعالیت می‌باشند که 70 درصد آن خانوادگی است؛ یکی از مهم‌ترین راهکارها ایمان به قدرت تعاون و همکاری است.

وی با بیان این‌که مدیریت صحیح منابع می تواند عامل اشتغال‌زایی برای خیل کثیری از ملت ایران شود، گفت: یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های تحقق اقتصاد مقاومتی دوری نظام بانکی کشور از بنگاهداری و اصلاح زیرساخت‌های اقتصادی کشور است، با ارائه‌ تسهیلات بانکی کم بهره می‌توان خانوارهای روستایی را جذب طرح‌های مشارکتی کرد.

رضوی با بیان این‌که خانوارهای روستایی بایستی به اندازه خانواده های شهری در تولید، صنعت و اقتصاد کشور مشارکت داشته باشند، گفت:  تعریف پروژه‌های مناسب، ارایه نرخ سود و زیان پروژه و همچنین در نظر گرفتن مدیران با تدبیر در مسند پروژه‌ها می توان در طرح‌های توسعه‌ روستایی موفق بود.

وی خواستار راه‌اندازی صنایع تبدیلی در روستاها برای رسیدن به ارزش افزوده در محصولات کشاورزی و دامی شد و گفت: طرح‌های مشارکتی باتوجیه مناسب در روستاها همواره جواب داده است، بنابراین بایستی به سمت توسعه تولید خانگی در روستاها و محلات رفت./935/202/ب2

ارسال نظرات