۰۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۸
کد خبر: ۴۷۰۷۷۹
ر:یس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی خراسان رضوی:

دین داری بدون توجه به انقلابی گری منجر به فتنه می شود

حجت الاسلام حکمتی پور با بیان ضرورت پیروی روحانیت از خط ولایت فقیه، دریافت بصیرت و آگاهی های لازم را از طریق توجه به کلام رهبر معظم انقلاب مهیا دانست.
حکمتی پور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام حسین حکمتی پور در دویست و چهارمین کارگاه نقد عالمانه منبر که صبح امروز در دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی برگزار شد با اشاره به آیه «وَ لَقَدْ أَرْسَلْنَا مُوسَى بِآيَاتِنَا أَنْ أَخْرِجْ قَوْمَكَ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَذَكِّرْهُمْ بِأَيَّامِ اللَّهِ إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ» (ابراهیم/ 5)، بیان داشت: یوم الله 9 دی نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی ما است و طلاب باید به شکل صحیح به تحلیل و روشنگری در مورد آن بپردازند.

وی با تأکید بر این که روحانیان باید پیرو خط ولایت فقیه باشند و بصیرت و آگاهی های لازم را از طریق توجه به کلام رهبر معظم انقلاب دریافت کنند، افزود: دین داری بدون توجه به انقلابی گری و روحیه سازش ناپذیری در برابر مستکبرین منجر به ایجاد فتنه و تشکیل گروه هایی مثل داعش می شود.

اهل فتنه خواستار رفع حصر از فتنه گران هستند

رییس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی خراسان رضوی گفت: وقایع سال 88 فتنه بزرگی بود که با هوشمندی و بیداری رهبر معظم انقلاب خنثی شد و این نشان از نقش بی بدیل و تعیین کننده ولایت فقیه و مرجعیت در حفظ اقتدار و استقلال نظام اسلامی دارد.

وی افزود: افرادی که به دنبال رفع حصر از فتنه گران هستند، خود اهل نفاق و فتنه اند و می خواهند دوباره بر طبل فتنه بکوبند.

تبلیغ یک فعالیت پیشگیرانه است

حجت الاسلام حکمتی پور با بیان این که کار اصلی طلبه تبلیغ دین است، گفت: انقلاب و نظام اسلامی فرصت مناسبی را برای ترویج معارف ناب اسلامی در اختیار روحانیت قرار داده است که نباید آن را به راحتی و با بی بصیرتی از دست بدهیم.

وی با تأکید بر سهم و نقش غیر قابل انکار مبلغان در پیشگیری از آسیب های فرهنگی و اجتماعی، بیان داشت: یکی از اهداف اولیا و انبیای الهی زدودن بزهکاری ها و تخلفات اجتماعی از جوامع با تأکید بر اخلاق مداری بود و بر این اساس تبلیغ دینی نوعی فعالیت پیشگیرانه در بروز جرائم انتظامی به شمار می رود.

حجت الاسلام حکمتی پور بر ارتباط مستقیم رشد اعتقادی جوامع با کاهش جرائم انتظامی تأکید کرد و افزود: روحانیان باید در مسائل کلان جامعه مطالعه و فعالیت داشته باشند و از درگیر شدن در مسائل جزئی بپرهیزند تا توانایی خط دهی به جامعه را پیدا کنند.

وی با بیان این که یکی از ویژگی های بارز شخصیت های مؤثر دینی، قدرت تشخیص و تحلیل آن ها از وضعیت جامعه بوده است، گفت: طلاب حوزه علمیه قبل از ورود به عرصه های برخورد با جرائم اجتماعی باید حرکت فرهنگ عمومی جامعه را به طور صحیح رصد کنند و ریشه های بزهکاری ها را بشناسند تا بتواند عکس العمل مناسب را داشته باشند.

رییس عقیدتی سیاسی فرماندهی انتظامی خراسان رضوی بیان داشت: طلبه باید بیدار و آگاه باشد و مسائل اجتماعی را به شکل ریشه ای و اساسی درک کند؛ برای مثال فیش های حقوقی یکی از نمودهای حرکت جامعه به سمت مادی گرایی و سرمایه داری است که برای مقابله با آن باید ارزش های منبعث از توحید و وحدانیت از جمله ساده زیستی و مقاومت را ترویج کنیم.

اخلاق مداری سبب تحول فرهنگی می شود

حجت الاسلام حکمتی پور با اشاره به فعالیت های فرهنگی و اخلاقی پیامبر اسلام در جامعه منحط و مشرک شبه جزیره عربستان، گفت: نوع دوستی، برابری، برادری، ایثار، عدالت اجتماعی و سایر شعارها و واژه هایی که پیامبر از آن ها استفاده می کردند، اعراب بادیه نشین را دچار تحول فرهنگی کرد.

وی در پایان رعایت اقتضای مخاطب، مکان و زمان در تبلیغ را ضروری دانست و افزود: اگر مبلّغ اخلاق مدار نباشد و متین و سنگین صحبت نکند، نظرات و عقاید او مورد توجه مخاطب قرار نمی گیرد و با این کار ارزش خود و جامعه روحانیت را پایین می آورد./202/933/ب1

ارسال نظرات