۲۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۰
کد خبر: ۴۸۷۷۱۱
آیت الله موسوی جزایری:

اقتصاد مقاومتی روی آوردن ملت و دولت به تولیدات داخلی است

نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: اقتصاد مقاومتی روی آوردن ملت و دولت به تولید و همچنین گرایش ملت به مصرف تولیدات داخلی برای اشتغال جوانان بیکار است.
آیت الله موسوی جزایری، نماز جمعه آیت الله موسوی جزایری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله سید محمدعلی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در استان خوزستان و امام جمعه اهواز ظهر امروز در خطبه های عبادی سیاسی این هفته که در مصلای امام خمینی(ره) اهواز برگزار شد، با اشاره به این که سه‌شنبه هفته آینده حلول سال جدید و عید نوروز است، ادامه داد: امیدواریم که سال جدید بر همه به ویژه ملت ایران با خیر، برکات و نعمت، پیروزی، سعادت دنیا و آخرت و دوری از شر اشرار را به همراه داشته باشد؛ وحدت، انسجام و محبت را بین افراد ملت بیشتر کند.

وی با اشاره به این که امسال بنا به فرموده رهبرمعظم انقلاب به سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل انتخاب شد و دولت و ملت مخاطب این مسأله هستند، ابراز داشت: در این زمینه به میزان کمی اقداماتی صورت گرفته است.

امام جمعه اهواز با بیان این که اقتصاد مقاومتی روی آوردن ملت و دولت به تولید و همچنین گرایش ملت به مصرف تولیدات داخلی برای اشتغال جوانان بیکار است، گفت: بعضی از جوانان باتوجه به نبود شغل نزدیک به 40 سال از عمر آنها می گذرد اما ازدواج نکرده اند که این یک فاجعه است و مردم باید به فکر بیافتند.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که حداقل باید نسبت به ملت، جوانان و فرزندان خود تعصب داشته باشیم که فقیر و بیکار هستند و تحمل این مسأله سخت است، اظهار داشت: در زمینه تولیدات داخلی نیز باید به روستاها توجه شود؛ چراکه نیازمند هزینه زیاد نیستند و غذاهای مفیدی در آنها وجود دارد.

آیت الله موسوی جزایری با اشاره به این که اقتصاد قوی، قدرت کشور نیز بالا خواهد برد و جوانان نیز به کار مشغول می شوند، گفت: مردم شهرنشین به شکل دیگر می توانند در زمینه اقتصاد نقش داشته باشند و ما این مسائل را در جلساتی با حضور مسؤولان مطرح کرده ایم که امیدواریم عملی شوند؛ مردم انجام چنین کارهای را برای خود خلاف شأن به شمار نیاورند که این نیز مصیبت دیگری است.

نماینده ولی فقیه در خوزستان با اشاره به ضرورت تفکر مردم و برنامه ریزی دولت نسبت به اقتصاد، بیان داشت: در سال گذشته دولت بنا به دستور رهبرمعظم انقلاب طرحی مبنی بر تحت پوشش قرار دادن پروژه های نیمه تمام را ابلاغ کرده که پیشنهاد خوبی بود؛ در برخی از استان ها نسبت به خوزستان چندین برابر تسیهلات برای اتمام پروژه ها ارائه می هند.

امام جمعه اهواز با تأکید براین که به جز تعداد کمی، دیگر بانک های خوزستان دستورات مصوب هیأت دولت برای ارائه تسهیلات را انجام نمی هند، بیان داشت: استان خوزستان همیشه مظلوم بوده و این یک ظلم عمدی است و خداوند راضی نیست؛ تصمیم دولت در زمینه کمک به شهرک های صنعتی و پروژه های نیمه تمام با رویکرد راه اندازی مجدد کارخانه، تولید و درآمدزایی آن است.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: در زمینه پروژه های کشاورزی دولت دستوراتی داده اما برخی عمل نمی کنند و این وضعیت غیر قابل تحمل است.

آیت الله موسوی جزایری با تشکر از وزارت جهاد کشاورزی درباره اقدامات برای مقابله با ریزگردها که بخشی ناشی از کانون بحران در داخل کشور و بخشی نیز از سمت عراق و کشورهای دیگر است، ادامه داد: در خوزستان 300 تا 400 هزار هکتار زمین بیابانی وجود دارد و بنا شد که با استفاده از طرح ها با این مسأله مقابله کند و بسیار جدی آغاز کرده اند.

وی با اشاره به این که از اقدامات وزارت جهاد کشاورزی و همکاران این وزارت، همچنین قرارگاه مهندسی نصر به عنوان مجری عمده این بخش تشکر و قدردانی می کنیم، افزود: بخشی از این طرح در سطح 4 هزار هکتار به صورت نهال کاری به بسیج واگذار شده است؛ ابعاد کار بسیار بزرگ می باشد و ثمرات خوبی برای مردم به همراه خواهد داشت.

نماینده ولی فقیه در خوزستان با اشاره به سفر هند به عنوان نماینده جمهوری اسلامی و دیدار با علمای شیعه استان لکنهو که از جمعیت 192 میلیلون برخوردار است، ادامه داد: این استان مرکز شیعه در هند است و علمای شیعه و حوزه های بسیاری در آن وجود ندارند.

آیت الله موسوی جزایری با اشاره به این که از برنامه های این سفر دید و بازدید، گفت وگو با علمای شیعه این منطقه، زیارت مرقد شهید ثالث حضرت قاضی نورالله شوشتری بود، گفت: همچنی در کنفرانس جهانی صلح نیز شرکت داشتیم که از علمای گوناگون جهان حضور داشتند و ثمرات خوبی به همراه دارد که امیدواریم وعده ها به مرحله عمل برسند./9453/201/ب2

ارسال نظرات