وضعیت بیکاری و مشکلات موجود کشور نتیجه دولت حرف است
![رستم قاسمی](/Original/1395/11/17/IMG23590007.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، رستم قاسمی، وزیر سابق نفت امشب در همایش انتخاباتی ستاد حامیان مردمی حجت الاسلام والمسلمین رییسی در آمل، اظهار داشت:انتخابات موضوع بسیار مهمی در جمهوری اسلامی است که امام خمینی(ره) و انقلاب برای ما به ارمغان آوردند و مردم ما سرنوشت خویش را به دست خود تعیین می کنند.
وی تصریح کرد: امروز مردم ما می توانند با هر سلیقه ای در انتخابات حضور پیدا کرده و کاندیدای مورد نظر خود را انتخاب می کنند.
قاسمی افزود: ضرورت دارد تلاش کنیم حضور و مشارکت مردم در پای صندوق های رای را افزایش دهیم که سبب اقتدار و عظمت نظام جمهوری اسلامی می شود.
وزیر سابق نفت با بیان این که وضع اقتصادی کشور خوب نیست، گفت: امروز همه اقشار و گروههای موجود در کشور مشکلات اقتصادی را قبول دارند و مردم، کارخانه داران و کارگران می دانند وضعیت مناسبی نداریم.
وی تصریح کرد: دولت وظیفه امور اجرایی را در کشور دارد که وظیفه داریم مجری خوبی باشیم و اگر آمار طلاق در کشور افزایش و ازدواج کاهش پیدا می کند ناشی از مشکلات در حوزه اجرا است.
قاسمی ادامه داد: کارخانجات ما تعطیل می شود و بیکاری در کشور افزایش پیدا کرد که همه این ها به سبب مشکلات اجرایی و نتیجه دولت حرف است و باید قبول کنیم شرایط اقتصادی در کشور خوب نیست.
وزیر سابق نفت اظهار داشت: امام راحل فرمودند ما می توانیم و آیا این امر در کشور اتفاق افتاد که با تفکر ما نمی توانیم و نمی شود به جایی نمی رسیم که در همین دوران دفاع مقدس نیز با تفکر ما می توانیم به مراتب و دستاوردهای بسیاری رسیدیم.
وی افزود: بعد از انقلاب اسلامی عده ای معتقد بودند ما نمی توانیم اما طرح های بزرگی در کشور به همت مردم و جوانان این مرزوبوم ساخته شد و اهتمام ارزنده ای صورت گرفت.
قاسمی ادامه داد: بحث هسته ای یک بهانه است و رهبر معظم انقلاب فرمودند این بهانه بوده و بروید مذاکره کنید که آن ها می خواهند آرمان های انقلاب اسلامی را فراموش کنیم.
وزیر سابق نفت تصریح کرد: ضرورت دارد همواره از آرمان های انقلاب اسلامی پاسداری داشته باشیم تا دشمنان نتوانند به خواسته های مورد نظر خود دست پیدا کنند.
وی بیان داشت: تحریم های ظالمانه ای علیه مردم ایران اسلامی اجرا کردند و فکر می کردند فلج کننده است که همه ابزارهای لازم را به کار گرفتند که نتوانستند کاری از پیش برند./1314/۲۰۲/ب2