ضرورت ترویج و نهادینه سازی صنعت بیمه بیش از پیش احساس می شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، حجت الاسلام محمدرضا اسماعیلی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر هرمزگان امروز در نشست هم اندیشی که به منظور تعامل و بهره گیری از ظرفیت دفاتر بیمه های غیردولتی در راستای ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر برگزار شد، ضمن تبریک نیمه شعبان، با تاکید بر اینکه ساماندهی جامعه اسلامی با اجرای این دو فریضه محقق میشود گفت: اهمیت امر به معروف و نهی از منکر بر هیچکس پوشیده نیست.
وی با اشاره به نقش عموم مردم در اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه افزود: در یک ستاد امر به معروف و نهی از منکر پنج تا هفت نفر وظیفه نهادینه کردن این دو فریضه الهی را بر عهده دارند اما تذکر لسانی یک وظیفه همگانی است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر هرمزگان بر فعالتر شدن شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات و کارخانجات گفت: اگر این دو فریضه در ادارهها و سازمانها اجرا نشود نباید انتظار پیشرفت در سالمسازی بیشتر جامعه را داشته باشیم.
حجت الاسلام اسماعیلی با اشاره به اهمیت و جایگاه والای امربه معروف و نهی از منکر در اسلام ابراز کرد: به دلیل تداوم، بقا و انجام، همه اعمال دینی و عبادی ما بستگی به اجرای صحیح این 2 مهم در جامعه است.
وی با تاکید بر اینکه مشکلات جامعه در سایه این دو فریضه الهی مرتفع می شود بیان کرد: در اجرای صحیح قانون امر به معروف و نهی از منکر نباید بیتفاوت بود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر هرمزگان، گفت: برخلاف تصور برخي از مردم كه دايره امر به معروف و نهي از منكر را به امور شخصي و گناهان فردي خلاصه مي كنند، اين دو واجب، گستره و ميداني به وسعت تمام دين و جامعه دارد.
حجت الاسلام اسماعیلی ادامه داد: به عبارت ديگر قلمرو امر به معروف و نهي از منكر، همان قلمرو دين است و هر جا كه جايي براي دين باشد، جايي هم براي امر به معروف و نهي از منكر وجود دارد، بنابراين تمام لايه هاي دروني و بيروني انسان و جامعه، مشمول امر به معروف و نهي از منكر است.
وی در ادامه سخنان خود، از فعالیت های ارزنده شرکت ها و دفاتر بیمه ای در هرمزگانی قدردانی کرد و گفت: یکی از معروف ها در دنیای کنونی صنعت بیمه است که باید ترویج شود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر هرمزگان از اجرای صنعت بیمه به عنوان گام بزرگی در راستای کاهش آسیب های اجتماعی یاد کرد و تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر در شرکت ها و دفاتر بیمه را امری ضروری دانست.
حجت الاسلام اسماعیلی، آسیب شناسی و اولویت بندی معروف ها و منکرها در شرکت ها و دفاتر بیمه ای را از برنامه های ستاد احیا برشمرد و عنوان کرد: با شناسایی دقیق نیازها، ابزارهای آموزشی، تبلیغی و رسانه ای و مخاطب شناسی، می توان فرهنگ نظارت همگانی که نوعی خود کنترلی و دیگر کنترلی در جامعه است را در صنعت بیمه نهادینه کرد.
وی با اشاره به نقش امر به معروف و نهی از منکر در سلامت جامعه، تاکید کرد: جامعه ای که بخواهد روی خوشبختی را ببیند باید امر به معروف و نهی از منکر را سرلوحه کار خود قرار دهد./202/851/ب1