۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۶
کد خبر: ۵۰۵۰۲۶
آیت الله صدیقی:

حضرت زهرا باطن شب قدر است

آیت الله صدیقی گفت: باطن شب قدر، حضرت فاطمه زهرا است که معرفت سِرالله است؛ از ایشان بخواهیم با حواله‌ای به فرزندش حضرت ولی عصر قلم عفوی بر گذشته‌های ما کشیده و ما را به خودمان وانگذارند.
آیت الله صدیقی

آیت الله سید کاظم صدیقی تولیت مدرسه علمیه امام خمینی(ره) در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، درباره شب قدر و فیوضات آن، گفت: شب قدر، شب تجلی پروردگار متعال و استثنایی‌ترین شب سال است. ظرفیت شب قدر برای ما قابل درک نیست. خداوند متعال در خصوص این شب حتی به پیامبرش حضرت محمد(ص) می‌فرماید «وَ ما ادرئک ما لیلة‌القدر؛ توچه می‌دانی شب قدر چیست».

وی با اشاره به بهره‌گیری از فیوضات لیلة‌القدر عنوان کرد: شب قدر، شب مبارکی است که قرآن کریم در آن نازل شده و سرنوشت و مقدرات انسان‌ها در آن رقم می‌خورد؛ به تعبیری زندگی هر کسی در این شب مهندسی می‌شود و هر کس می‌تواند به وسیله دعا و مناجات، قدر و ارزش خود را پیدا کند. انکسار، تضرع، ابتکاء، سوز و سکوت و تمسک از توفیقات این شب ارزشمند است.

تولیت مدرسه علمیه امام خمینی(ره) با بیان اینکه یکی از معانی لیلةالقدر، قضا و قدر است، ابراز داشت: در این شب خداوند متعال آنچه بناست به هرکس بدهد، مقدر و مقرر می‌کند و همین‌طور اگر از کسی چیزی بخواهد بگیرد، در این شب تعیین می‌کند.

وی در ادامه افزود: شب قدر تکرار نشدنی است و اگر کسی آن را درک نکرد، دیگر بخشیده نمی‌شود؛ مگر اینکه در روز عرفه بخشیده شود. در طول سال امام زمان(عج) یک روز جلوه عالمی دارد که عوالم امکان، اقبال به حضرت داشته و ایشان پذیرش دارند؛ در طول یک سال، تنها یک شب این حال و فضیلت را دارد که شب لیله‌القدر است و یک روز که آن روز، عرفه است.

آیت الله صدیقی با ذکر روایتی گفت: از نبی اکرم(ص) روایت شده وقتی در موسم حج از عرفات به سوی منا حرکت کردند و وارد مسجد شدند، جمعیت اجتماع کرده و راجع به وقت لیلةالقدر از ایشان پرسیدند. پیامبر(ص) در پاسخ فرمود، شما از چیزی سوال می‌کنید که من نسبت به آن علم ذاتی ندارم؛ ولی بدانید هر کس که ماه مبارک رمضان بر او وارد شد و از سلامتی برخوردار بود، پس روز آن را روزه بگیرد و پاسی از شب را در قیام نماز و عبادت مشغول شود و مراقب نمازش باشد، نماز جمعه‌اش را ترک نکند و در روز عید به سوی نماز عید فطر حرکت کند؛ اینها زمینه دریافت فیوضات و برکات لیلةالقدر است و کسی که در تمام ماه مبارک رمضان، نمازهای واجب را به جماعت بخواند، خداوند برکاتی از لیلةالقدر نصیبش خواهد کرد.

استاد برجسته حوزه علمیه در ادامه اظهار داشت: شب قدر، شب نور است که در آن سلام می‌بارد؛ هر کار خیری در این شب، برابر با خیر ۸۰ سال است. بهترین کاری که در این شب می‌توانیم انجام دهیم، کمک به بینوایان، احوال‌پرسی از مریض، گره باز کردن از مشکل شخصی، تلاوت سوره مبارکه دخان، خواندن هزار بار سوره قدر و هر کار خیری است که توان آن را داریم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: باطن شب قدر، حضرت فاطمه زهرا(س) است که معرفت سِرالله است؛ از ایشان بخواهیم با حواله‌ای به فرزندش حضرت ولی عصر(عج) که در این شب قلم به دست گرفته و نامه عمل همه را امضا می‌کند، قلم عفوی بر گذشته‌های ما کشیده و ما را به خودمان وانگذارند./۳۰۲/۹۶۶/ب۱

ارسال نظرات