۱۷ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۱
کد خبر: ۵۳۶۶۰۶
رييس سازمان بسیج طلاب کشور تبيين كرد؛

تقاوت چله نشینی با اربعین

ريیس سازمان بسیج طلاب و روحانیان کشور تفاوت دو کلمه «چله نشینی» و «اربعین» را تشريح كرد و گفت: کلمه اربعین مختص سیدالشهدا(ع) است و کاملاً با واژه چله نشینی متفاوت است.
حجت الاسلام عبدالعي گواهي نماينده ولي فقيه در سپاه محمد رسول الله

به گزارش خبرگزاري رسا، حجت الاسلام والمسلمین عبدالعلی گواهی ريیس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور در گفت و گويي درباره واژه اربعین و چله نشینی گفت: اربعین و چهلم کلمه مقدسی است که برای بسیاری از کار‌های با ارزش این کلمه را با عناوین اربعین و یا کلمه چله نشینی تعبیر می‌کنیم، در خلقت انسان بیان شده است که نطفه انسان هر ۴۰ روز تغییر حالت می‌دهد.

تولیت آستان مقدس امامزاده صالح(ع) تهران در ادامه بیان کرد: در روایات بسیاری عدد ۴۰ مقدس شمرده شده و اگر در این مدت کاری را برای خدا انجام بدهیم، سعادتمند خواهیم شد ولیکن کلمه اربعین مختص سیدالشهدا(ع) است و کاملا با واژه چله نشینی متفاوت است.

کارشناس امور دینی افزود: اربعین مخصوص اموات و درگذشتگان مرسوم است و هیچ اربعینی از اربعین ائمه معصوم(ع)، در قیاس با اربعین امام حسین(ع) نیست چرا که در احادیث امامان و بزرگان یکی از پنج علائم مومن، زیارت اربعین و حرم سید الشهدا(ع) شمرده شده است.

حجت الاسلام گواهی در پايان با بیان اینکه آداب چله نشینی با اربعین متفاوت است، اظهار کرد: در آداب چله نشینی آمده که باید ۴۰ روز از تعلقات دنیوی رها شویم و طبق اصول چله نشینی رفتار کنیم، در اعمال روز اربعین نیز از بزرگان و امامان سفارش شده است که از روز عاشورا تا اربعین، خدمت و نوکری امام حسین (ع) را انجام بدهیم و اربعین به زیارت حرم امام حسین (ع) و قبور شهدای کربلا برویم ولی این امری قطعی نیست و اگر کسی توان رفتن به زیارت نداشته باشد می‌تواند از حیاط و یا بام خانه خود روی به حرم ایستاده و سلام دهد./۸۰۴/د۱۰۳/ب۲

ارسال نظرات