طلاب با انتقال اندوخته های علمی سلامت جامعه را تامین کنند
![طلاب با انتقال اندوخته های علمی سلامت جامعه را تامین کنند](/files/fa/news/1398/5/31/124289_528.jpg)
حجت الاسلام والمسلمین مجید سینایی تولیت مدرسه علمیه سفیران هدایت ابوطالب(ع)، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با تاکید بر اینکه فراغت از درس برای طلبه معنا ندارد، گفت: در گذشته بزرگان حوزه علمیه مانند امام راحل و مرحوم آیت الله طباطبایی و امروز آیت الله جوادی آملی با آغاز تعطیلات تابستانی به مناطق خنک و سردسیر میرفتند و همانجا مباحث علمی و سیر مطالعاتی خود را ادامه می دادند.
وی افزود: طلاب در اوقات فراغت با یک برنامه ریزی دقیق و منسجم آن دسته از مباحث علمی را که نمی توانند در طول سال تحصیلی مطالعه کنند در ایام تعطیلات باید مورد بحث و بررسی قرار دهند و آن ها را مطالعه کنند.
حجت الاسلام والمسلمین سینایی با تاکید بر اینکه توقف در عرصه علم آموزی برای طلبه معنا ندارد، ابراز کرد: طلبه چیزی به اسم فراغت از درس و علم ندارد و در هر مکان و زمانی که باشد به این معنا نیست که او از درس دست کشیده است.
تولیت مدرسه علمیه سفیران هدایت ابوطالب(ع) با اشاره به سیره علما و بزرگان دین، اظهار داشت: علما و بزرگان دین در ایام تعطیلات ملی و مذهبی هرگز از علم آموزی غفلت نمی کردند و ساعاتی از روز را برای مطالعات علمی خودشان اختصاص می دادند.
وی ایام نوروز و تعطیلات تابستانی را بهترین فرصت برای حضور طلاب در اجتماع بیان کرد و گفت: تعطیلات تابستانی و نوروزی بهترین فرصت برای طلاب است تا آن دسته از مباحث فقهی و اخلاقی را که در حوزه فرا گرفته اند به جامعه انتقال داده و آن علوم را در اختیار مردم قرار دهند.
حجت الاسلام والمسلمین سینایی اضافه کرد: برای مثال طلبه ای که مکاسب را به خوبی فرا گرفته می تواند آن علوم را با بازاریان در میان بگذارد و آنان را با تجارت و کسب حلال آشنا کند و یا با جوانان و نوجوانان درباره احترام به والدین صحبت داشته باشد.
تولیت مدرسه علمیه سفیران هدایت ابوطالب(ع) تعطیلات تابستانی را بهترین فرصت برای تبلیغ دین بیان کرد و گفت: در این ایام می طلبد طلاب به شهرهای خودشان بروند و یا به روستاها هجرت کنند و در کنار رشد علمی به تبلیغ دین و معارف الهی بپردازند./813/ت302/ب1