چهارمین همایش شب خاطره کارمندان ایثارگر مرکز مدیریت حوزه های علمیه برگزار شد
به گزارش خبرنگار سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، چهارمین همایش شب خاطره کارمندان ایثارگر مرکز مدیریت حوزه های علمیه در سالن همایش های موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس استان قم برگزار شد.
در این همایش حجت الاسلام زین العابدین میر فاطمی رزمنده دفاع مقدس و معاون منابع انسانی و پشتیبانی حوزه های علمیه کشور با تمجید و تقدیر از نویسنده کتاب "پایی که جا ماند" که مورد عنایت و توجه رهبر معظم انقلاب قرار گرفت، اظهار داشت: پدرها و مادرها در زمان دفاع مقدس از ثمره وجود خود گذشتند و سختی ها و مشکلات بیشتری را تحمل کردند.
این رزمنده دفاع مقدس به نقش والدین در تربیت رزمندگان دوران دفاع مقدس اشاره کرد و اظهار داشت: فرزندان آنها توانستند هشت سال دفاع مقدس را اداره کنند و پدران و مادران امروز نیز باید بتوانند فرزندانی تربیت کنند که مانند رزمندگان دوران دفاع مقدس مایه چشم روشنی اسلام و مسلمین باشند.
حجت الاسلام میرفاطمی با اشاره به حفظ تمامیت ارضی جمهوری اسلامی در طول هشت سال دفاع مقدس، اظهار داشت: با وجود کمبود امکاناتی که برای رزمندگان در جنگ تحمیلی بود و مهمات سهمیه بندی شد، رزمندگان اسلام عقب نشینی نکردند و توانستند دشمن را شکست دهند.
همچنین حجتالاسلام محمود محمدی شاهرودی، رئیس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون فرهنگ بسیجی را مبتنی بر مبانی بصیریت ولایی، کار جهادی و مردمی و جهاد تبیین برشمرد و گفت: مهم ترین وظیفه طلاب در این مقطع زمانی جهاد تبیین است.
رئیس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون با اشاره به بیش 233 هزار طلاب بسیجی که در عرصه های مختلف نقش آفرینی می کنند، تصریح کرد: سال گذشته سند تحولی برای طلاب بسیجی نگاشته شد که تصویب رهبر معظم انقلاب رسید و خط مشی و اهداف کلی در این سند مشخص شده است.
وی با تقدیر و تمجید از همایش های که برای گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس برگزار می شود، اظهار داشت: این همایش ها کافی نیست و باید همایش دیدار با خانواده های شهدا و پیشکسوتان عرصه جهاد و مقاومت را برگزار شود تا از فداکاری های آنها قدردانی و از شخصیت آنها الگوگیری شود.