۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۰
کد خبر: ۷۷۵۱۹۸
به همت خادمیاران رضوی در آران و بیدگل صورت گرفت؛

اجرای پویش جشن مهدوی ۱۱۹۱ با هدف محرومیت زدایی

اجرای پویش جشن مهدوی ۱۱۹۱ با هدف محرومیت زدایی
اصفهان - خادمیاران، یاوران و سفیران هفت کانون خدمت رضوی عمومی و تخصصی آران و بیدگل با مشارکت خیرین پویش ربیع الانام، جشن مهدوی ۱۱۹۱ را از طریق انجام ۲۰ مصداق محرومیت زدایی به ارزش یک میلیارد و ۴۰۸ میلیون و ۳۱۵ هزار ریالی در شب و روز نیمه شعبان اجرا کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کاشان، عباس آذرباد دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان آران و بیدگل در گفت‌وگو با خبرنگاران، گفت: خادمیاران و یاوران کانون‌ها ۲۰ مصداق مختلف خدمت از جمله برگزاری جشن و ایستگاه پذیرایی، توزیع بسته‌های معیشتی و مواد غذایی، توزیع گوشت قربانی، پرداخت کمک هزینه‌های بیماران خاص، وام قرض‌الحسنه، برگزاری چله ختم قرآن، تهیه سیسمونی و جهیزیه، توزیع میوه و نان، مشاوره، اطعام و توزیع غذای گرم، اهدای پوشاک، اجرای صبحگاه امام رضایی، عیادت از بیماران، خرید جوایز، انتقال بیمار به بیمارستان و انتقال زائران کاروان پیاده روی مسجد مقدس جمکران را در شب و روز نیمه شعبان انجام دادند.

وی با اشاره به مشارکت کانون‌های خدمت رضوی عمومی شمس الشموس، امام رضا(ع)، ثامن‌الائمه، ثامن‌الحجج، سلطان طوس، معین الضعفا و کانون تخصصی بانوان و خانواده رضوی آران و بیدگل در اجرای پویش ربیع الانام افزود: کانون خدمت رضوی شمس الشموس پویش را با پرداخت وام قرض الحسنه به یک بیمار، واریز کمک هزینه درمان یک بیمار مبتلا به سرطان، پرداخت کمک هزینه خرید ۲۰ جایزه تبلت برای ایتام، توزیع پنج بسته موادغذایی شامل برنج، گوشت، قند و چای و حبوبات، پرداخت کمک هزینه امرار معاش به یک خانواده نیازمند، توزیع ۱۵ بسته میوه شامل سیب، پرتقال و خیار، واریز کمک هزینه انتقال بیمار به بیمارستان تهران، توزیع ۲۵ دست لباس و مانتو و ۳۰ جفت جوراب بین ۱۱ خانواده، توزیع ۲۶۰ پرس غذای گرم بین خانواده‌های ایتام و بیمار، ذبح یک راس گوسفند ۶۵ کیلویی و توزیع ۷۰ بسته گوشت ۵۰۰ گرمی آن بین خانواده‌های ایتام و بیمار و توزیع ۲۱۰ بسته فرهنگی انتظار فرج در جشن‌های خیابانی بین منتظران ظهور با هزینه ۶۸۰ میلیون و ۶۸۰ هزار ریال انجام داد.

آذرباد ادامه داد: یاوران کانون خدمت رضوی امام رضا(ع) آران و بیدگل نیز با مشارکت خیرین شهرستان در سالروز میلاد حضرت مهدی(عج) اجرای پویش را با واریز کمک هزینه درمان بیمار، کمک هزینه تهیه جهیزیه نوعروس یتیم و کمک هزینه تامین تجهیزات آزمایشگاهی بیمارستان حضرت سیدالشهدا(ع)، ذبح یک راس گوسفند ۵۰ کیلوگرمی و توزیع ۴۵ بسته گوشت ۴۷۰ گرمی آن، توزیع ۱۷ بسته معیشتی شامل گوشت خروس بومی، حبوبات، قند و شکر، روغن، ماکارونی، پنیر و کنسرو، اهدای ۱۳ دست انواع پوشاک مردانه، زنانه و بچگانه بین چهار خانواده محدوده کانون، انتقال زائران کاروان پیاده روی هلال تا جمکران با خودروی شخصی خادمیار و برگزاری جشن عبادت ریحانه‌ها برای دختران نو مکلف در حسینیه رضویه محله عباس آباد با هزینه ۵۵۵ میلیون و ۴۸۵ هزار ریال ثبت کردند.

به گفته وی سه خادمیار کانون خدمت رضوی ثامن‌الائمه آران و بیدگل با کمک خیرین شهرستان در سالروز میلاد امام زمان(عج) پویش ربیع الانام را با بسته‌بندی و تحویل ۱۲ عدد کلاه دستبافت به هلال احمر، کمک به خانواده‌های احسان پذیر با شناسایی رابط کانون، تهیه و بسته‌بندی ۲۵ دست انواع پوشاک به ۱۰ خانواده احسان پذیر و ۵۰ ساعت مشاوره و معرفی ۲۲ نفر از دختران و پسران مجرد برای ازدواج را به ارزش پنج میلیون و ۴۰۰ هزار ریال انجام دادند.

دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان آران و بیدگل گره‌گشایی ۱۲۳ میلیون ریالی خادمیاران و یاوران کانون خدمت رضوی سلطان طوس آران و بیدگل با همکاری خیرین شهرستان را در قالب مصادیق قربانی یک راس گوسفند ۲۹ کیلویی و توزیع ۲۸ بسته‌های گوشت ۵۰۰ گرمی، اهدای بخشی از سیسمونی نوزاد شامل پوشاک زمستانی، اسباب‌بازی، کیف و کالای خواب نوزاد در راستای اجرای طرح جوانی جمعیت و اهدای ۲۰ قواره چادر رنگی به مسجد مقدس جمکران را از دیگر اقدمات انجام شده برشمرد.

آذرباد اظهار داشت: خادمیاران، یاوران و سفیران کانون خدمت رضوی معین الضعفا آران و بیدگل با همکاری خیرین شهرستان نیز در شب میلاد حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف پویش ربیع الانام و برگزاری جشن مهدوی ۱۱۹۱ را از طریق استقرار ایستگاه صلواتی با پذیرایی از منتظران با میوه‌های بومی و سنتی شهرستان در محدوده کانون و توزیع ۲۰ بسته نان لواش بین خانواده‌های احسان پذیر در کل با هزینه ۱۰ میلیون و ۲۵۰ هزار ریال انجام دادند.

به گفته وی خادمیاران و یاوران کانون خدمت رضوی تخصصی بانوان و خانواده رضوی شهرستان آران و بیدگل پویش ربیع الانام و جشن مهدوی ۱۱۹۱ را با مشارکت ۸۰ بانوی مؤمنه از طریق اجرای پویش چله قرآنی نذر ظهور، سلامتی و تعجیل در فرج مولایمان حضرت حجت بن الحسن عسکری(ع) از چهارم ماه رجب تا شب نیمه شعبان به صورت روزانه با ۱۰۳ ختم قرآن مجید هدیه میلاد قائم آل محمد(عج) پیشکش حضرت نرجس خاتون و اهدای عیدی به شرکت کنندگان در پویش انجام دادند.

دفتر خدمت رضوی شهرستان آران و بیدگل اکنون با ۱۱ کانون عمومی و ۸ کانون تخصصی و حضور ۲۹۴ عضو شامل ۲۳۷ خادمیار و ۵۷ یاور رسمی فعالیت دارد که ۱۵۲ نفر از آنها خواهران و بقیه برادران هستند./۱۳۰۷/

محمد ملک آبادی
ارسال نظرات